החלטתי לפרוש

החלטתי לפרוש

בחודשים האחרונים אני מאוד עסוקה ומוצאת את עצמי מזניחה את הפורום הכל כך חשוב הזה וחבריו היקרים. כשבע שנים חלפו עברו מאז קבלתי את נהלו ועד היום. בזכות האנשים שבו הכרתי חברים וחברות נפלאים. כאבנו את כאב החברים ושמחנו בשמחותיהם. אבל תמיד הייתי כאן לתת כתף ולעזור במידת יכולתי הצנועה. היום שוחחתי עם חבריי בתפוז וביקשתי לפרוש. לא בשמחה גדולה אני עושה זאת, אבל מתוך תחושת אחריות לפורום זה על חבריו הנפלאים. שבע שנות מסע הגיעו לסיומן. אשמח שמישהי או מישהו אחר ייטול על עצמו את שרביט הניווט והניהול. לא. אני לא נפרדת מכם חברים. אבל אגיע כאן כחברה מן המניין מעת לעת.
תודה לכל חבריי הוותיקים וברוך הבא לבאים. יחד אנו יוצרים כאן פורום נפלא התומך ועוזר, מחבק ומעודד ולא פחות חשוב - מחבר בינינו. מחבקת את כולכם.
שלכם. טלי

קורלי 176

New member
לא מזמן.................

לא מזמן קראתי במספר ימים, את הפורום מתחילתו לפני
מעל 7 שנים. פתאום גיליתי שהרבה רעיונות כיצד לשרוד, למדתי ממך. יש לך חלק עצום בפורום זה. ותתפלאי, אחרי שקראתי את דברייך בפורום וגם הצצתי בהנאה גדולה לבלוג שלך, את מאוד נוכחת גם כשאת לא כותבת.
אישית אשמח אם תישארי כמנהלת הבלוג. אם תתמידי בסירובך אז רק הים הכחול.........הים הכחול................הים הכחול....................
כל מה שהוא כותב, חודר ממש ללב. האיש יודע לנתח מצבים ולחדור לנשמה תוך המון עידוד.
לדעתי, הוא הממשיך האידאלי.

הלוואי וחגי יסכים הוא מתאים מאד

אני עייפתי ומציתי עצמי בפורום . כבר לא נמצאת באותו המקום כבר י לי את הדרייב שהיה בעבר שתרם לפריחה ולכתיבה רבה בפורום .
אני חשבתי עלייך לניהול הפורום ואשמח להמליץ. את כנמצאת פה הרבה ,עוקבת ונראה לי שזה יתרום גם לך.
לי אישית הפורום תרם המון בתקופות הקשות. היינו חבורה מלוכדת שאפילו הגיעו החברות והחברים לסופ"ש במושב בו חייתי...המפגשים היו רבים . אבל עם הזמן אנשים מתחזקים והצורך בפורום לגביהם קטן. וצריך משהו שיניע את הפורום קדימה ואת מסוגלת לזה.

קורלי 176

New member
תודה. אבל..............

תודה. אבל אין לי רגע דל, לפחות בשנתיים הקרובות. בקושי מוצאת בין שלל עיסוקי זמן לכתוב בשעות הערב.

דוביבר

New member
ים כחול

אחרי שכתבתי את שתי ההודעות שלי לעיל,
היה לי דחף נוסטלגי. דיפדפתי אחורה בין דפי הפורום - לדברים שכתבתי בימים קשים יותר שלי,
לתגובות מחבקות ומחזקות שקיבלתי...
ליבי התחמם והתרחב. וממקום זה שתי חובות שעלי לכסות:

האחד: ברכות, תשואות, תודות ומעבר לכך לים הרגוע - על המעט שאני זכיתי לראות בצעירותי כאן ועל כל מה שקדם
בודאי יתגלגל לידיך הגמול הנכבד שראוי לך על כל זאת.
שנית: עוד לפני הדפדוף לאחור ויותר אחריו - מצטרף לדברי השבח וההלל ולקריאתה של קורלי:
ים כחול....ים כחול!!!!

חנוכה שמח
דובי

ענק

דובי מקסים התגעגעתי מאד לכתיבה שלך
אני אנסה ליצור קשר בקרוב , הדיבור קצת קשה לי לאחרונה

פרישת מנהלת הפורום

גולשים יקרים,

אנו מודים ל הים רגוע על תקופת ניהול הפורום ומאחלים לה הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל

גולשים המעוניינים להגיש את מועמדותם לניהול הפורום מוזמנים לפנות אלינו בקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp
תשובות תינתנה לפונים תוך 10 ימי עבודה.

המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

טלי יקרה שתדעי שהלחץ לחזור הביתה היתה בשל הפרישה שלך , לא היה לי מחשב לכתוב לך
כמה הניהול שלך הביא את הפורום הזה קדימה ותרם להמון חברים טובים לעזרה ועזרה הדדית
תודה על השנים שהשקעת בחברה שלנו , זו חבורה יחודיתץ ומיוחדת תשקיעי בעצמך יקירה ותשמרי על עצמך היטב
היום חזרתי הביתה , עדיין לפני שיקום לב וריאות ארוך , ואני זקוקה לעזרה צמודה אבל מקווה לטוב
ותודה לך על העידוד והטלפון אל האשפוז הארוך

למעלה