החלטתי לעשות ניסוי....

aשרון

New member
החלטתי לעשות ניסוי....

ישנן הרבה כניסות לפורום אבל מעט מאוד השתתפות בדיונים, אני כבר כמעט לא יודע מה לעשות כדי לעניין את האנשים להגיב ולהשתתף בפורום. אז הנה אני עושה ניסוי.

נתקלתי בסטטוס קצר ונהדר של נתנאל אזולאי - האיש, הפה, והאידיאולוגיה הבלתי מתפשרת של 'לכו תזדיינו יא סטרייטים טיפשים ותבינו אחת ולתמיד שהומואים הם גם בני אדם' - בפייסבוק, לקחתי את הסטטוס ואני מפרסם אותו כאן עם כמה מן התגובות הכי מעניינות שהוא קיבל, ואני מקווה שזה יעשה לכם גולשי הפורום רצון לפתח את הנושא הלאה.

להלן הסטטוס:
שלום לחברותיי ולחברי הסטרייטים. רציתי לשאול באיזה גיל החלטתם לראשונה שאתם סטרייטים, ואם אף פעם לא ניסיתים את בני מינכם אז איך אתם בטוחים בזה שאתם סטרייטים ושזה לא משהו שפשוט יעבור לכם והאם ניסיתים לשנות את זה? לאחרונה אני רואה יותר ויותר פרסומות ושלטי חוצות של סטרייטים מחובקים ומתנשקים ואני לא מבין למה אתם חייבים להחצין את המיניות שלכם בכל פינה, למה לצעוק את זה ולנפנף בזה? ממני, ההומו שאתם לא מפסיקים לשאול אותו את אותן שאלות.

aשרון

New member
להלן כמה מהתגובות:

אתה יודע, כשאתה מתנהג שונה, או מתלבש שונה העולם שואל אותך את השאלה הזו הרבה לפני שאתה יודע שיש שם שאלה. וואלה אחי, שאלתי, נשאלתי, בדקתי, ניסיתי והייתי ממש סגור על עצמי רק לקראת גיל 19. אבל משהו אחד הפריע לי בניסוח השאלה שלך: מה זאת אומרת "באיזה גיל החלטתם לראשונה?", זו מעולם לא הייתה שאלה של החלטה. זו שאלה של להכיר את עצמך מספיק. לדעת מי אתה במובן הכי אינטימי. זה לא "בוקר אחד קמתי והבנתי שאני סטרייט". בייבי איי וואז בורן דיס וויי.

aשרון

New member
תגובה שניה:

מגיבה:
מצטערת, יקירי, אבל הפעם רק שתדע שכתלאביבית גיייתפרנדלית מאז ומעולם, כמות הפעמים שניסו להסביר לי שאני סטרייטית רק כי אני מפחדת או לא ניסיתי מצד חברים גאים או לחילופין חברות/מחזרות נשים שמנסות להמיר אותי, היא מטורפת, אני סובלת מזה מאד, כל הזמן אני חייבת ל'הוכיח' את ה'סטרייטיות' שלי והשאלה "אם לא ניסית" חוזרת על עצמה המון. יש לנו הרבה מהמשותף, בכלל טוב היה עם אנשים יפסיקו להתעסק במשיכות המיניות של מכריהם. אוהבת כתמיד.

נתנאל:
מצטער על החוויה שלך.
עם זאת, את לא יכולה לטעון בשום צורה על הדרה כסטרייטית שחיה בעולם סטרייטי ומסביבה רק דימויים של סטרייטים. אני סמוך ובטוח שכשהיית קטנה לא היו עולבים בך על רקע היותך סטרייטית ולא היית צריכה לעבור חוויה של יציאה מהארון. יומיומית. כל יום. עד היום.

מגיבה אחרת:
בגדול אתה צודק אבל בעיקרון, אותם שמרנים שעולבים בך גם הציקו לי כשהתחבקתי והתנשקתי עם אהובי בציבור. הפגנת חיבה ציבורית מציקה להרבה אנשים (כל עוד זאת לא הפגנת חיבה שלהם או אליהם), זה רק יותר גרוע כלפי גייז.

מגיבה: ברור שלא אותה כמות הצקה, אבל כנערה "משוחררת" עלבו בי מספיק, מתה עליך פי אלף.

aשרון

New member
עוד תגובה:

אני חושב שמאז שאני זוכר את עצמי ועד גיל 13 בערך זאת לא הייתה שאלה. אהבתי בנות, לפחות כמה שאפשר לאהוב בנו בגילאים כאלה. אחר כך שאלתי את עצמי שאלות, שדי הפחיד אותי לשאול בגילאים האלה. היו רגעים שחשבתי שאני גם וגם, אבל אני חושב שזה היה נסיון לא מוצלח להיות אובייקטיבי בכוח. היום אני מרגיש אובייקטיבי (לא בכוח) כשאני אומר שאני נמשך לנשים ולא נמשך לגברים.

אולי זה קצת חבל, כי אני אוהב לטעום מכל העולמות.

לגבי להתנסות, אני לא חושב שאני צריך את זה כדי לדעת. נמשכתי לנשים הרבה לפני שהתנסיתי עם נשים, וזאת הייתה עובדה גמורה מבחינתי.

aשרון

New member
תגובה ד':

כיתה ה', קראו לו מקס. הוא לא שם עלי. הוא היה מהמםםם בקטע חולה. מה גם שניסיתי כמה פעמים בתיכון להתמזמז עם בנות אבל זה לא עשה לי את זה לצערי. ואפילו בנות ממש ממש יפות וחמודות. אז שילוב של השניים איי גס. מה גם נוסף, שבחיים לא שאלתי אף חבר או חברה גייז מתי הם הרגישו שהם אוהבים בנים או בנות. בעיקר שאלתי אותם דברים על עצמי כי אני בנאדם אנוכי ומרוכז בעצמו.

aשרון

New member
ואחת אחרונה לפני שאתם מגיבים:

מגיבה: דווקא אני יודעת מתי גיליתי שאני סטרייטית. זה היה בגיל 17, כשלא הצלחתי להתרכז כשמישהו מאוד ספציפי הוריד חולצה בכיתה. ככה גיליתי שאני אשכרה נמשכת לגבר, ולא סתם רוצה חבר בתור סמל סטטוס.

אני אוהב לקרא את נתנאל אזולאי במאקו..

הוא כותב בצורה מעניינת ומעלה נושאים חשובים בטור שלו. אפילו אם לפעמים זה יוצא לו קצת ילדותי או מתחשבן. (לרוב הוא מתחשבן עם כל העולם ואשתו).

פחות או יותר נמאס כבר מהשאלות המפגרות האלו של סטרייטים שמנסים להבין אם להיות הומו נובע מבחירה או בא "טבעי". ולדעתי זו תוצאה של חינוך לא אחיד שקיבל דור שלם כאן במדינה ורק עכשיו מנסה להבין ולהיפתח אל מה שנקרא 'הומואים', ומכאן נובעות השאלות.

ובקשר למיניות במרחב הציבורי - אנשים נוטים לנכס לעצמם בעלות על דברים מתוך דעה אישית שיש להם על משהו אם הם מרגישים שיש רוב בציבור לדעה שלהם או לאורך חייהם, להלן להיות סטרייט. ואני מסכים שצריך להגיד לזה סטופ, לא לא לא, אתם לא מחליטים על השטח הציבורי בגלל שאתם הרוב, יש כאן עוד אנשים שיש להם זכות לחיות בדיוק כמוך. זה שאתה לא מבין משהו לא הופך אותו ללא נכון או פחות שווה ערך, או שאפשר לבטל אותו.

aשרון

New member
הוא פועל מתוך תמימות לדעתי....

אני חושב שהוא פועל מתוך רגש ילדותי ולא מחשיבה בוגרת. לראיה הפוסט האחרון שלו והתגובות אליו בדף הפייסבוק שלו על החייל השבוע. אנשים ניסו להסביר לו עד כמה ראיית העולם שלו לא בוגרת דיה, והוא מסרב להבין מה שאומרים לו וחוזר על אותן קלישאות שחוקות.

יש לו כוונות טובות, אך הוא בעל ראיית עולם "ילדותית" שצריך להתבגר קצת.

למה הוא אדם נוראי בעיניך?

הניסוי לא הצליח, סגור את המעבדה!!!

למעלה