החלטתי לעלות כיתה

טאיה1

New member
החלטתי לעלות כיתה

אחרי שאני כבר שולטת במדידת חום, החלטתי להעמיק את הבנתי בנושא ההפרשות. מישהי יכולה להזכיר לי מה מסמנת הפרשה לבנה-בהירה נמתחת? (סליחה על התיאורים). היה ביוץ (לא נראה ככה לפי החום) או שיהיה בקרוב (בבקשה. הלוואי)? תודה

הפרשות

פירושן שהביוץ מתקרב. לפי מה שהבנתי, תפקיד ההפרשות לעזור בלחלוח (למגע מיני קל יותר) ולעזור לזרעים להגיע לביצית. תיאור ההפרשות מופיע במאמר שתרגמה מעין. לי אישית די קשה להבדיל בין 3 הסוגים. בד"כ ישנן הפרשות במשך כשבוע. בשבוע שלפני הביוץ. היום האחרון בו יש הפרשות הוא יום הביוץ. לאחר יום הביוץ, לא אמורות להיות הפרשות. אז ממה שאני מבינה - את לפני

סימבה ק

New member
מעניין לעניין, באותו עניין...:

אני מחכה לביוץ כבר שבועיים (בפעם הקודמת הוא זוהה ביום ה-19 ופעמים לפני זה פשוט לא היה). כבר 3 שבועות שבעלי ואני מקיימים יחסי מין אחת ליומיים, כמו שממליצים. יש לי הפרשות כל יום! ממש כל יום! השאלה היא, האם זה בגלל קיום יחסי המין (מה שנקרא "שאריות"....), או שזה משהו שבכל זאת בא ממני?

סימבה ק

New member
מקפיצה

אולי בכל זאת יש למישהי תשובה....

לא מכירה כזה דבר

של הפרשות כל יום זה נשמע לי כמו הפרשות מקיום היחסים (שאריות) אבל אני לא מומחית
אם את עושה גרף של חום השחר אפשר יהיה לעזור לראות אם הביוץ כבר היה או שעדיין לא (ואז האצבעות שאני מחזיקה עשויות לעזור)

טאיה1

New member
תודה לולה

אני אנסה לקרוא את המאמר המתורגם עוד פעם. אני לא מצליחה לקלוט כלום בנוגע להפרשות, הן כולן נראות לי אותו דבר...

למעלה