החלטתי להקפיץ

גבירותיי ורבותיי! ../images/Emo109.gif

לאחר שיתוף מיוחד בין תמר לבין לי המנהלת, הולחט לבסוף על רשימת הפינות בפורום. ולהלן הפינות: *תמונת השבוע *כתבת השבוע\חודש *פינת נוסטלגיה (אם מישהו נזכר בכתבה/שמועה ישנה) *פינת העתיד.(אפשר לכתוב כתבות שיפורסמו בעתיד, כמו למשל על הראל שמייצג אותנו באורוויזיון. * פינת הזוגיות. כל פעם נראה תמונה של הראל עם מישהי וניתן להם ציון מ1-10. *פינת המראה. כל פעם ניתן תמונה של הראל ונדרג את המראה שלו באותה תמונה (אבל לא כל פעם 10!) *פינת הידעת. 5 עובדות שונות או יותר על הראל. מבקשות מכל הלב שכל אחד יקח לעצמו פינה כלשהי מהרשימה.

אגב, ../images/Emo109.gif

אני מתכוונת לעשות (קרדיט לפורום כוכב נולד) את עידכון השבוע, כל יום חמישי.

קרדיט לי, אהם../images/Emo11.gif

סתם, מלא עושים סיכומים שבועיים, לא צריך לתת קרדיט
נמ, אני אחשוב איזה פינה לקחת ואודיע לך בהמשך

../images/Emo122.gif ../images/Emo109.gif

עוד פעם אחת אני שומעת את השיר הזה ואני חונקת מישהווו

חחחחחחחחחחחח כן זה שיר מדהים ../images/Emo109.gif

אבל היום שמעתי אותו 23 פעם (זה ספור) והוא כל הזמן נדבק לי לראש ועד שהצלחתי להוציא אותו לכמה זמן....מישהי באה והרסה את זה...

עוד משהו-

בלי משהו חודשי, רק שבועי, כי אז הפורום ינבול, כי מה, רק יום-יומיים בחודש יהיה בו משהו?

טוב אני רואה ../images/Emo109.gif

שאף אחד לא שם עליי. אני לא מבינה רק אם לי או יעל יפרסמו את זה רק אז תשימו על הרשימה? כי אם זה ככה אז אני אחכה שלי תחזור מהחופשה והיא תפרסם, כי בינתיים חוץ מיעל ונעמה לאף אחד לא אכפת מזה. ולי מאד תשמח לבוא ולראות שאף אחד לא עושה מאמצים למען הפורום.

האמ...

קודם כל, את רואה למה אני חושבת שאת תומי? כי את אפילו מגיבה כמוה
אז תירגעי מותק. היום חג, אנשים עסוקים, חכי בסבלנות, יש הרבה שבחו"ל. ובבקשה לא לערב אותי, זה לא נשמע נחמד במיוחד בטקסט הזה, כאילו שאני אשמה. וחוץ מזה את גם מבקשת משהו די גדול.... זאת אחריות לדאוג למשהו כל שבוע, הרבה אנשים לא אוהבים אחריות... ומצד שני, זה מוציא אותך טובה ככה

אני לא כועסת על אף אחד ../images/Emo109.gif

אני רק רוצה שהפורום יהיה פעיל יותר לא משנה מי יפרסם את הרשימה, אז אמרתי אם זה יראה סמכותי ורישמי יותר אם לי תפרסם את זה, אז אני אתן לה, בלי שום כעס או משהו, מה אני אעשה שקצת מעציב אותי שאני רואה שילדים לא מוכנים לעשות משהו בשביל הפורום, ואותך דווקא הוצאתי טובה, מה את מתלוננת?

למעלה