החלטתי להצטרף

החלטתי להצטרף

שלום לכולם ראשית אקדים ואומר שהמסר הזה עומד להיות ארוך ואני בהחלט מבין ומקביל שלרבים לא יהיה סבלנות לקרוא הכל וזה בסדר גמור מצידי. הבוקר הרגשתי מועקה בלב וחשבתי לעצמי האם עדיף לדבר על כך בפורומים של הכרויות או בפרומים של תמיכה נפשית או אולי בכלל לכתוב על זה בלוג ובסוף הגעתי למסקנה שאולי כאן בגלל שיש כאן רבים שעברו גירושים ומתעסקים בעניין חיפוש קשר חדש ופרק ב אוכל למצוא אוזן קשבת. אז נתחיל עם כמה מילים על עצמי. שמי זאב ואני גרוש מזה שנה וחודשיים. יש לי שתי בנות מקסימות שהן נכון להיום מקור האושר כמעט היחיד שלי. במשך השנה פלוס שאני גרוש אני מגלה יותר ויותר כמה קשה לי הבדידות. לא קשה לי להיות לבד כי גם כשהייתי נשוי הייתי זקוק לפעמים להיות קצת עם עצמי אבל קשה לי שאין לי ידידת נפש אמיתית. כזו שתאהב ותקבל אותי כמו שאני.משהו שאני אוהב לקרוא לו הנשמה התאומה שלי. אני בהחלט יוצא ורוקד,נפגש עם חברים וזה לא שאני יושב בין ארבע קירות ובאמת שנחמד לי כשאני נמצא עם אנשים שאני מיודד איתם. ולמרות זאת החלל הזה בפנים והצורך הזה לתת מענה לזעקות הלב לא נותן לי מנוחה. יש כאלה שאומרים שצריך לתת זמן לדברים לקרות וצריך סבלנות אבל אני בטוח שזה גם עניין של אופי. יש אנשים שיודעים לנהל חיים נהדרים לבד ופחות מרגישים את הצורך הזה בזוגיות. אני כנראה בנוי אחרת. כשאני בקשר אני עדיין זקוק אומנם למרחב שלי אבל כשאני לא בקשר אני משתגע. בנוסף לכל הצרות יש לי נטיה להתאהב מאוד מהר. אני יודע שזו לא אהבה אמיתית אבל אני חושב שבגלל הצורך הזה לחפש בנרות את הנשמה התאומה שלי אני מנסה למצוא אותה בכל אחת שמוצאת חן בעיני. ועכשיו אספר קצת על זו שמטרידה את מנוחתי מאוד מאוד בחודש האחרון ושבגללה בחרתי להצטרף לפורום הזה ובגללה אני מרגיש את המועקה הנוראית הזו הבוקר. מדובר באישה גרושה טרייה מאוד שהתגרשה בנסיבות לא נעימות כמו רבים מאיתנו. האישה הזו עברה שנים רבות של חוסר בטחון עצמי גדול ורק לאחרונה היא מתחילה להכיר את עצמה ולחפש מה טוב לה. אני הכרתי אותה בריקודים ומהר מאוד הפכנו לבני זוג קבועים לריקוד ולאחרונה אנחנו אף נוסעים יחד לרקוד ובנוסף אנחנו מתכתבים ממש ברמה יומיומית באינטרנט ומצאנו בינינו שפה משותפת מדהימה. אני כמו שאמרתי מתאהב מהר והיא די מהר הבינה(אני לא הכחשתי) שיש לי רגשות אליה אבל היא אומרת שהיא מצידה בשלב זה בחייה לא מחפשת קשר חדש. היא לא אומרת שאני לא מוצא חן בעיני ולא פוסלת קשר אפשרי בעתיד אבל מדגישה שהיא לא מתחייבת לכלום וכרגע חשוב לה להנות מההווה להמשיך להתכתב ולרקוד איתי ואלה דברים שכרגע מספיקים לה והיא לא רוצה בשלב הזה לחשוב על מערכת יחסים חדשה. כשהסבירה לי את הדברים עדיין היינו בשלב מאוד התחלתי בהכרות בינינו ואני חשתי שהיא עדיין מרגישה מתוחה בחברתי והחלטתי שהכי חשוב לי לגרום לה להרגיש נינוחה בקשר אלינו. לכן גם הבטחתי לה שאני מכבד את החלטתה ולא אציק לה בקשר למה שאני מרגיש כלפיה וכך אני אכן משתדל לעשות. אבל בינתיים ככל שאנחנו רוקדים יותר יחד ככה אני מרגיש שיותר קשה לי. בשבועות האחרונות הרגשתי שהיא התחילה להיות יותר נינוחה בחברתי ושמחתי מאוד ואני רואה זאת אפילו בריקודים עצמם כי פעם האחיזות שלה היה ממש מרפרפות ולאחרונה אני מרגיש שקל לה להיצמד יותר ולגעת יותר כשאנחנו רוקדים והיא גם פחות נרתעת כשאני יושב ממש קרוב אליה. יחד עם זאת עבורי זה ממש קשה. ככל שאני יותר קרוב אליה,ככל שאני יותר מתראה איתה(בסוך השבוע האחרון רקדנו 3 ימים ברצף) כך אני מרגיש שאני יותר רוצה אותה וחושב שהרגשות שלי כלפיה הם קצת מעבר להתאהבות. אומרים שאדם מאוהב לא רואה את חסרונות הצד השני אבל אני דווקא רואה את החסרונות שלה היטב. אני רואה כיצד היא מסוגלת להיות מצוברחת מכלום,אני רואה כמה היא מסוגלת לפעמים להיות מסוגרת בתוך העולם של עצמה ואני יודע אפילו על פנטזיות שלה בקשר לגבר נשוי שעזר לה בתקופת הגירושים(פנזטיות שהיא יודעת שאסור לה להגשים כי היא מיודדת איתו ועם אישתו). אני רואה אותה עם כל המורכבות שלה והיא אכן אדם לא פשוט בכלל בדיוק כמו שכנראה גם אני אדם לא פשוט. ועם כל זה אני רוצה אותה. כל כך רוצה שזה יכול לפעמים לשגע אותי. אז אני לא יכול להגיד לה כלום כי הבטחתי לה אבל באמת שקשה לי להתמודד עם זה. כשהתגרשתי רציתי חיים קלים. זה המקום להגיד שלפני הנישואים תמיד כל הקשרים שהתחלתי הלכו בקלות. הייתי יוצא עם מישהי ואם הדייט הראשון היה עובר בשלום העניינים תמיד התגלגלו מהר מאוד. גם עכשיו אני מחפש את החיים הקלים אבל במקום זה אני מגלה שדווקא עם זו שאני באמת רוצה יש לי את החיים הכי קשים ואני מתייסר בגללה ואפילו לא יכול להיות בטוח שבעתיד יצא לי מזה משהו. יש לי חבר טוב שמכיר אותה גם מהריקודים והוא דווקא בדעה שבשביל בחורה כמוה שכל כך מתאימה לי שווה לי להשקיע ולחכות לה כמה זמן שהיא תצטרך. אבל אנשים אחרים כמו אמא שלי למשל שגם לה יש חוכמת חיים משלה חושבים אחרת לגמרי ואומרים שיש לי תמיד נטיה להסתבך עם הנשים הלא נכונות ושאני לא יודע איפה לחפש אותן. אני ובת הזוג שלי לריקודים דיברנו גם על עניין הבדידות והיא בהחלט אמרה שהיא תבין אם בינתיים אחפש להכיר נשים אחרות כי היא הרי לא יכולה להתחייב מה יהיה בקשר אלינו בעתיד אבל מצד שני היא תמיד מזכירה לי שלפעמים היא נוסעת מרחקים ארוכים רק בשביל לבוא לרקוד איתי ובנוסף שפת הגוף שלה דווקא משדרת שהיא כן נמשכת אליי(אף שהיא לא מודה בזה). אז בינתיים אני מנסה לא לשים את כל הקלפים על הקשר הזה ואני בהחלט מחפש להכיר נשים אחרות ואולי אפילו בסתר ליבי אני חולם על מישהי שתוציא אותי מהתסבוכת הרגשית הזו שנקלעתי אליה אבל עד אז אני עדיין רוקד ונפגש לפחות אחת לשבוע עם אותה אישה שיש לי אליה רגשות ואני באמת לא יודע מה יהיה. אני מרגיש שמה שקורה בינינו מפריע לי בחיי היום היום. אני חושב עליה המון ומתקשה להתרכז בעבודה וזה קורה לי במיוחד כשבאה הנפילה אחרי 3 ימי ריקוד רצופים כפי שקרה הבוקר. אז זהו,פרקתי קצת מהלב את המועקה. סליחה שהצטרפתי אליכם בכזה בום ועם כזה סיפור כבד על הבוקר אבל ממילא אני מניח שלרוב הגולשים לא תהיה סבלנות לקרוא הכל אז לא חשוב. אני מאמין שאם רוצים מספיק חזק אפשר להגשים כל חלום ובסופו של דבר גם החיים שלי יסתדרו והנשמה התאומה שלי בוא תבוא. אבל עד אז אני צריך להתמודד לבדי. וזה קשה...

my sunshine

New member
נראה לי

שרק אתה יודע מה טוב בשבילך. בנוגע אליה, אולי נוח לה ונעים לה שיש מישהו שמחזר/שמחכה? מה רע לפלרטט קצת ולהרגיש טוב אם יש מישהו כזה בסביבה? אבל אם לחכות או לא, את זה אפ'חד לא יכול לומר לך רק אתה יודע. ואם קשה לך מדי, אתה לא חייב להיות שם.

היי כוסס

ראשית ברוך הבא. שנית תתפלא קראתי עד הסוף ולמה אתה חושב שלא יקראו עד סוף מאיפה חוסר הבטחון הזה? יש לי שאלה אלייך אמרת שאתה מתאהב בקלות האם אתה טיפוס שנדלק מהר ונכבה מהר? ולדעתי גם אם לא יצא בינכם בסוף כלום אני חושבת שזה שיעור טוב בשבילך, שעור לחיים שלגבי אהבה אמיתית לא מחליטים בדייט הראשון יכול להיות שיהיו פרפרים בבטן וכו וזה מה שנקרא התאהבות אבל אהבה זה משהו יותר חזק, זה משהו יותר עמוק ולא מגיע ברגע שמכירים את האדם בפעם הראשונה אלא לאט לאט בונים אותה נדבך אחר נדבך ופה הגברת לריקודים עוזרת לך ללמוד איך בונים אהבה. לדעתי אתה עדיין בשלב ההתאהבות הקסומה אבל לא אוהב אלא מאוהב. וזה בסדר ולגיטימי שאתה מרגיש רע לבד לא כולם אוהבים להיות לבד אבל אומרים מי שלא יודע להיות לבד לא יודע להיות ביחד אז פה היא נותנת לך עוד שיעור ללמוד להיות לבד עכשיו עצתי לך המשך לרקוד איתה ובד בבד מצא לך עוד עיסוקים כמו חוג חברים ספר משהו רק לא עוד נשים כי אם תצא עם אשה אחרת זה יטשטש לך את היכולות לדעת אם אתה אוהב את הרקדנית באמת או לא. התאהבות באשה אחרת לא תהיה הפתרון הנכון לשכוח אותו, תעשה ניסיון עם עצמך ותראה איך אתה גם בונה איתה אהבה כמו שהיא לאט לאט מתקרבת כמו שאמרת וגם בונה את הלבד שלך. בהצלחה.

אולי נדלק מהר אבל לא נכבה מהר

אני בן אדם מאוד טוטאלי בכל מערכת יחסים שאני נכנס אליה. הייתי נשוי 7 שנים בתוך מערכת יחסים בעייתית שאחרים כבר היו מסיימים בטח לפני ובכל זאת משכתי הרבה כי היו לי שתי בנות וגם אני וגם גרושתי ניסינו הכל לפני שהבנו שאין ברירה אחרת. קראתי פעם מחקר על זה שהתאהבות זה משהו שמחזיק מקסימום שנה ולכן המטרה ברוב המקרים היא להפוך את ההתאהבות לאהבה עמוקה ויציבה וזה בהחלט מה שאני מחפש. יחד עם זאת התהליך שאת מציעה לי לעבור הוא משימה לא קלה בשבילי. לא ההמתנה היא מה שקשה לי אלא חוסר הודאות. אילו הייתי יודע שבסוף הדרך אכן אזכה באהבה הייתה לי מוטיבציה הרבה יותר גבוהה לחכות אבל אני לא יודע את זה ואינני יכול להיות בטוח בזה. גם היא לא בטוחה בזה כי אחרת לא הייתה אומרת שזה בסדר מבחינתה שאכיר בינתיים נשים אחרות. חוסר הודאות כאן הוא בעיה גדולה. לא ברור מתי הקשר בינינו יתהדק אם בכלל ואז בעצם נוצר מצב שאני אשקיע אנרגיה ולא אראה ממנה פירות. דבר אחד הוא להגיד לבן אדם "חכה בסבלנות זה ישתלם לך" אבל דבר אחר לגמרי זה להגיד "חכה בסבלנות,תלמד להיות בודד ובסוף הדרך...נחיה ונראה". האם היית מוכנה ללכת לעבוד יום יום ושבסוף החודש יגידו לך "בכל זאת לא ניתן לך משכורת אבל אנחנו בטוחים שיש לך המון סיפוק מהעבודה שעשית אצלנו ובטח למדת שיעור חשוב לחיים..." וזאת בדיוק הבעיה במקרה הזה.

שירלי6

New member
קודם כל

חדל לכסוס ציפורניים, זה דוחה לאללה.. לפי איך שתארת את הלך רוחך בענייני הלב, אני לגמרי משוכנעת שהרגשות שלך אליה הם לא אמיתיים. אמרת שבעבר כל הקשרים שהתחלת הלכו בקלות. ואיתה קשה לך. יש ברובנו את הנטייה לרדוף אחרי הבלתי מושג. זה מה, שלדעתי, עושה לך את זה איתה. היא - לא מעוניינת בך כבן זוג. ככל שתיטיב להפנים את עובדה זו, יוקל לך. אם הלבד קשה לך ואתה זקוק לבת זוג, אני מציעה לך לנתק עמה קשר ולמקד את האנרגיות שלך במציאת ה"נפש התאומה" לה אתה כמה. בהצלחה.

מסכים חלקית עם מה שאת כותבת

אם את מתכוונת לרגשות עמוקים של אהבה את ודאי צודקת שאני עדיין לא אוהב אותה. אני בטוח מאוהב בה כי אני לא מפסיק לחשוב עליה אבל רגשות של אהבה נוצרים במשך זמן רב ורק במסגרת מערכת יחסים שזה משהו שעדיין אין בינינו. אבל את לא צודקת כלל בהמשך דברייך. אני אף פעם לא חיפשתי את הבלתי מושג. להיפך,תמיד העדפתי קשרים שהולכים קל והקושי שלי איתה ממש אבל ממש לא עושה לי את זה. נהפוך הוא,זה מתיש אותי ודי מייאש כי מצד אחד ובניגוד למה שאת אומרת היא דווקא לא אומרת שהיא לא מעוניינת בי כבן זוג אלא שהיא לא מחפשת אף בן זוג כרגע! וזה די הגיוני למישהי שרק עכשיו סיימה נישואים לא טובים. ומצד שני היא לא מבטיחה שבסוף הדרך היא כן תענה לי כי היא אפילו לא החליטה אם היא רוצה עוד זוגיות רצינית בחייה ובטח לא החליטה מתי היא רוצה זוגיות כזו. וזה גורם לזה שמצד אחד יש לי רצון לחכות כי אני מרגיש שאנחנו יכולים מאוד להתאים ולבנות משהו מאוד יפה בינינו אבל מצד שני אני לא אוהב שההמתנה כאן היא הימור ולכן שכלית אני כן נוטה ללכת נגד הלב ולחפש להכיר גם נשים אחרות. לכן הדילמה כה קשה...

כוסס יקר

הבטחות וחוסר ודאות זו מילת המפתח בכתיבה שלך. האם כשעמדת מתחת לחופה והבטחת לפחות לעצמך לחיות עם האשה שאתה מקדש כל חייך? האם חשבת שיהיה רע? האם חשבת שתתגרשו? האם לא למדת שאין בטחונות בחיים וקיצורי דרך לפתרון הבעיות שלנו היא הדרך הקלה ביותר אך היא לא פותרת את הבעיות לתמיד? לדעתי האשה הזאת נכנסה לחיים שלך ולא סתם אלא כדי ללמד אותך איך לחיות בחוסר ודאות, לדעתי אתה רק תרוויח מהקשר איתה גם אם לא יצא מזה כלום וגם אם יהיה שברון לב אתה תלמד לטפל בנקודות התורפה שלך עליהן היא לוחצת.

אולי זה נכון אבל-

אני בכלל לא בטוח שבכלל רציתי לעבוד על עניין הבעיה שיש לי עם חוסר הודאות. אולי דווקא נוח לי לחיות חיים של ודאות עד כמה שניתן. למה אני צריך להכריח את עצמי ללמוד להיות יותר ספונטני אם זה התנהגות כזו לא עושה לי טוב... נכון,היא כנראה מלמדת אותי הרבה דברים ועדיין השאלה היא אם אני באמת רוצה להיות תלמיד עכשיו. אני כן רוצה אותה אבל אין לי כוח ללימוד המתיש הזה,לחוסר הודאות בקשר שלי איתה שמכניס אותי למתח ומציף את הראש במחשבות על "מה יהיה..." ואולי בגלל זה אני דווקא מנסה להילחם ברגשות שלי על ידי זה שאני מחפש לי קשרים אחרים. אולי אני באמת מעדיף לברוח קצת מעוד אתגר שכזה. אני יודע שכרגע הרגשות שלי אליה הם מה שמחזיק אותי ולא מרפה את ידיי אבל אני גם יודע שקשה לי במצב הנוכחי ולכן אני מנסה להילחם ברגשות האלה בדרך היחידה שאני מכיר. ויש רק דרך אחת להילחם ברגשות שכובלים אותך לקשר שאולי לא טוב לך - לפתח רגשות למישהי אחרת! ולמה אני חושב שהקשר הזה לא טוב לי?! לא בגלל שהיא לא מתאימה לי(היא דווקא כן וביותר מדי מובנים) אלא בגלל שאחרי כל הקשיים שכבר עברתי עד היום בחיי אני חושב שמגיע לי קצת לנוח. אז אפשר להגיד שבשביל למצוא נשמה תאומה צריך להתאמץ אבל אני מכיר זוגות שמצאו אחד את השני גם בלי להשקיע כל כך הרבה אנרגיה ולכן לפעמים אני חושב שאולי דווקא הנשמה התאומה שלי מחכה במקום אחר, מקום בו דברים יילכו יותר קל ושאני צריך לתת לעצמי הזדמנות להכיר אותה שם!

כוסס יקר

אתה כל הזמן מתעסק בזוגיות ובקשר ובנשים. מה שאני מתכוונת להגיד לך שאם יש לך בעייה עם חוסר ודאות אז היא בטח באה לידי ביטוי גם במקומות אחרים. אני מאמינה שאנשים נכנסים לחיינו כדי ללמד אותנו משהו על עצמינו והנה היא באה ללמד אותך להיות בחוסר ודאות, ללכת לאט לאט בלי שאף אחד יבטיח לך משהו ואם דווקא כן תדבוק בדרך הקשה אז הבעייה שלך לחיות בחוסר ודאות בעוד מישורים תיפתר ואני רואה זאת רק לחיוב. אספר לך משהו על עצמי אני תמיד חשבתי וככה האקס שלי ובני הזוג שלי נתנו לי להרגיש שמותר לי הכל והם יעשו הכל ואני לא צריכה לנקוף אצבע. לפני תקופה הכרתי בחור שאמר לי הלו תתחילי לעשות דברים ולא אוותר לך על כל עלבון עקיצה וכו. היה לי קשה סופר קשה אבל למדתי שכן אני צריכה לסגור את הפה לפעמים וגם להתחיל באמת לעשות דברים למען בן הזוג והכוונה לבישולים שהיו ממני והלאה. סתם דוגמא על קצה המזלג שהיה לי סופר קשה אבל זה היה שיעור טוב בשבילי.

אני לא אומר שזה לא שיעור טוב

אני רק אומר שאני בכלל לא בטוח שעכשיו שאני רק שנה אחרי הגירושים שלי זה בדיוק הזמן להתחיל לעבור שיעורים לחיים. נפשית,אני עדיין מרגיש קצת עייף מדברים שעברתי. לא יודע אם עכשיו זה העיתוי להתחיל לשנות בעצמי דברים. יתרה מזה...אני בכלל לא בטוח שאני רוצה ללמוד לחיות בחוסר ודאות. אני יודע היטב שיש מחיר לעובדה שאני כזה אבל יש לי המון מטרות חשובות בחיי וזה דווקא לא משימה שנמצאת כרגע בעדיפות גבוהה אם בכלל. טוב ויפה שאני לומד בזכותה לחיות עם חוסר ודאות אבל אם אני לא באמת רוצה את השיעור הזה לא בטוח שאשתף פעולה. ואכן הנה את רואה שמשהו בתוכי מתקומם כנגד זה וזה מתבטא ברצון שקיים בי לברוח מהקשר הזה ולחפש משהו אחר בריא יותר ובעיקר פשוט יותר כפי שהיה לי בעבר. נכון לעכשיו רק הרגשות החזקים שאני מרגיש כלפיה ואולי גם הידיעה שהיא מאוד מתאימה לי ובצירוף הנוחות שיש לי בת זוג קבועה כמוה לריקודים אלה הדברים היחידים שמשאירים אותי בתמונה. אבל לא גמרתי אומר בליבי להפסיק לחפש גם קשרים אחרים. אולי בגלל שאני באמת רוצה קצת לנוח קצת בשלב הזה בחיי ולא מחפש לי עוד חיים קשים או מה שאת מכנה "דרך קשה". בסופו של דבר אחת הדרכים תנצח הקלה הוא הקשה. רק חבל שעצם חיפוש הדרך הקלה היא פעולה קשה בפני עצמה

allar

New member
באמת דילמה קשה

האם לזרום עם החיים וללמוד שיעורים ולשלם עליהם בלב שבור? מאוד קשה. לי נראה שאתם בשלבים שונים של ההתפתחות: היא - גרושה טריה ולא בשלה לקשר רציני ואתה - גבר בשל לקשר רציני. אני חושבת שהכל תלוי בהרגשה הפנימית שלך, כמו שכתבה מנהלת הפורום. אם אתה מחבר את הימים שאתה נפגש אתה עם הימים שאתה לא רואה אותה, האם בסה"כ אתה נהנה או יותר סובל? עם הקשר גורם לך לסבול - אתה לא חייב להמשיך. מה ההרגשה הפנימית האמיתית שלך? יש לי עוד שאלה. האם אתה נמצא בלחץ של יחסי מין? לדעתי לא טוב לתת ללחצים שונים להשפיע על ההחלטה.

הסיפא של דברייך לא רלוונטי

אין לזה שום קשר לעניין המיני. תקצר היריעה מלהרחיב כאן את כל השקפת עולמי בנושא המיני וזה גם לא רלוונטי לשרשור אבל חשוב לי להדגיש שאני מתאר את המצוקה שלי כמצוקה רגשית נטו. והאמת,אני באמת לא בטוח אם בשורה התחתונה אני יותר סובל כשאני לא איתה או יותר נהנה כשאני כן איתה. אין ספק שקשה לי כשאני לא איתה כי אני חושב עליה וחושב עליה הרבה מאוד לפעמים עד כדי חוסר ריכוז בדברים אחרים. מצד שני כשאני איתה אני באמת מרגיש בעננים אבל עדיין לא קל לי לרקוד איתה,להרגיש אותה כל כך קרוב ועדיין לדעת שרגשית עדיין לא נוצר בינינו החיבור שאני מייחל לו. אין ספק שקיים כאן פער ברור בין מה שהיא מצפה לו מהקשר שלנו לבין הציפיות שלי. היא פשוט נהנית מחברתי,שמחה שיש לה בן זוג טוב לריקודים ואפילו נהנית להתכתב איתי במסרים ברמה יומיומית ממש אבל היא לא מוכנה לדון באפשרות של קשר זוגי חדש כי כרגע זה משהו שהיא לא רוצה ואפילו לא יודעת אם תרצה בעתיד. אני יודע שזה לא נשמע טוב אבל אני באמת חושב שרק העובדה שאין לי כרגע מישהי אחרת זה הדבר היחיד שמשאיר אותי במצב הזה. חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאילו כן הייתה נכנסת מישהי אחרת לחיי היית צריך מהר ככל האפשר לעדכן בת הזוג שלי שיש שינוי במצב אולי בתקווה שהיא תשנה את דעתה לפני שיהיה מאוחר מדי לשנינו. יחד עם זאת אני יודע שאני רק נסחף כאן לספקולציות דמיוניות. כבר קרה לי בעבר שפספסתי מערכות יחסים עם נשים שכשאני רציתי הן לא רצו וכשהן היו פנויות אני כבר הייתי במערכת יחסים אחרת ואני יודע שבדברים האלה גם הגורל משחק תפקיד. יחד עם זאת במקרה הזה משהו בתוכי לא רוצה לתת לי לאפשר לה לחמוק אבל כוח אחר בתוכי זועק לתת מענה לתחושת הבדידות ולמצוא קשר נורמלי מהר! לכן אני מרגיש כל כך קרוע מבפנים...

allar

New member
הייתי במקום שלך

העדפתי להיות לבד מאשר להיות בקשר שגרם לי זעזועים וחוסר סיפוק נפשי. תדע לך, שקשר טוב עושה רק טוב ולא גורם לנפש אי-נוחות וחוסר סיפוק. אתה פוגש מישהי וטוב לך אתה, אפילו שהיא לא ליד. אני מקווה שעזרתי לך טיפה. אתה לא לבד, יש כאן הרבה אנשים שמבינים אותך ותומכים.

allar

New member
שכחתי להוסיף

הכי נכון לצאת מהקשר (במידה ותחליט לצאת) ללא עזרה של אישה אחרת, שיתקנו אותי אם אני טועה.

במקרה הזה זה לא כל כך פשוט

אנחנו רוקדים יחד ואני מאוד נהנה לרקוד איתה. זה גם לא פשוט למצוא בת זוג אחרת טובה כמוה או בכלל בת זוג וזה קצת יוצר אילוץ. מעבר לזה אני באמת נהנה בחברתה ונהנה מאוד להתכתב איתה. הקשר איתה נותן לי קצת תחושה שיש מי שמקשיב לי וזה חשוב לי. נכון שאני מתייסר ברמה הרגשית אבל לקום ולנתק הכל ישאיר אותי עם ואקום גדול עוד יותר ואני לא חושב שאני מסוגל לעשות את זה. במידה מסויימת אני מחפש קשר עם אישה אחרת ראשית כדי לתת ללב מנוח ושנית כי אולי בסתר ליבי אני מקווה שברגע שאגיד לה שאני עומד ליצור קשר עם מישהי אחרת היא תעשה חושבים,תגיע למסקנה שהיא לא רוצה לאבד אותי וכך אוכל לזכות בה. קצת לא נעים להגיד את זה אבל לפעמים אנחנו מבינים כמה אנחנו רוצים מישהו דווקא כשאנחנו חוששים שאנחנו עלולים לאבד אותו!

מסכימה איתך לחלוטין ../images/Emo45.gif

את לגמרי לא טועה. אני חושבת כמוך שכדאי וחשוב לטפל בבעייה ולא לקחת כל פעם אקמול ואח"כ אדוויל, ואח"כ נורופן.

למעלה