החלטתי להצטרף...

החלטתי להצטרף...

היי לכולם, אני קוראת פסיבית בפורומים רבים (מה לעשות, לא בא לי בקלות להצטרף, גם אם זה מקום וירטואלי), אבל דווקא פה החלטתי להפסיק להיות רק ה"קוראת" אלא גם להשתתף. קצת על עצמי (אבל ממש קצת): אני בת 19, אממ..וזהו. אחרי קצת יותר משנה של הפסקה אני חוזרת למלצר. היום זה היום הראשון שלי, וויש מי לאק... הייתי כבר בהתלמדויות (סתם קטע מעצבן, לא למדתי כ"כ הרבה, אבל מילא), ואני מקווה להתאקלם מהר, להכנס לאווירה, ושהכל יצליח לי (ובדרך אני גם ארוויח אולי אפילו טוב), אני יודעת שיש לי קצת "פאקים", נגיד, אין לי כ"כ בטחון מול אנשים, ואני מה"מובכים", אבל אני מקווה שגם זה יעבור, ואם לא יעבור, לפחות יתמזער... נראה, נראה... בשורה התחתונה, מה לא עושים בשביל כסף...(בצחוק בצחוק), מי יודע, אולי בסוף בסוף אני אפילו אהנה? זהו לבינתיים,
.

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

מאחלת לך המון בהצלחה, וסך הכל מלצרות יכולה להיות עבודה די מהנה. אל תשכחי לספר חוויות...

tenen

New member
ברוכה הבאה :)

בתור התחלה מזל טוב (עדיף בדיוק חודש אחרי מאשר אף פעם). בתור המשך, אם אני לא טועה את אמורה להיות בצבא לא? כלומר איך את משלבת עבודה עם צבא?

RReuTT

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ושיהיה לך המון בהצלחה! דרך אגב, מה עם צבא?

ד י י ז י

New member
כמלצרית חדשה לשעבר...

אני יכולה להגיד לך, שאצלי, ממש השתעממתי ולא נהנתי בהתלמדויות. כל הזמן הסתכלתי על השעון וחיכיתי שיעברו ה7 שעות. אבל עם הזמן, כשאת לומדת מה לעשות עם עצמך בעבודה, מכירה את הצוות ורוכשת בטחון, את מתחילה להנות בעבודה והזמן טס. את נהיית יותר משוחררת עם לקוחות ולא לוקחת קשה כל הערה שלהם. וזה כבר לא כל כך קריטי כמו בהתחלה - עוד שולחן, פחות שולחן... זוג או עשיריה... עכשיו, אני עובדת 6-7 משמרות בשבוע ואני עושה את זה בכייף. ואגב, כשמסתכלים אחורה (לפחות ככה זה לדעתי) הקטעים הכי מצחיקים קורים כשאת חדשה:) בהצלחה מותק!

למעלה