החלטתי להצטרף...

sayochi1

New member
החלטתי להצטרף...

שלום לכל הפורום היקר ! כבר למעלה מחודשיים שאני קורא את ההודעות בפורום בלי להגיב להן, סתם מתוך סקרנות. ועכשיו החלטתי להצטרף כשותף פעיל. קצת על עצמי: שמי קובי ואני בן 22 ועשרה חודשים. אני מגמגם בערך מגיל 4 (יש חילוקי דעות בקשר לסיבות בגללן זה התחיל). יש לי השכלה על תיכונית + י"ג. כרגע אני חייל בקבע, העומד לקראת סיום קורס קציני מודיעין (עוד חודשיים). אשמח לשתף את הפורום בדברים העומדים על לבי ובקשיים שלי בחיי אשמח גם להתייחס לשאלותיכם ולהגיב להודעותכם. רק זכרו, אני בודק את הפורום כשאני יוצא הביתה, שזה רק אחרי 14 או 21 יום (קשה קשה). מקווה להנות בפורום ולתרום מנסיון חיי.

shoshyyy

New member
היי קובי

כייף שאתה מצטרף לפורום. תספר עוד על עצמך ... אתה חושש ללכת לקורס קצינים ? חבר שלי סיים עכשיו קורס קצינים וזה לא קל וכולל הרצאות והצגות שאתה תצטרך לעשות. מה אתה חושב על זה ? (אני לא מנסה להלחיץ אותך, פשוט מעניין אותי).

sayochi1

New member
זה בסדר, אני בקורס כבר 5 חודשים

נשארו לי עוד חודשיים לסיום. עד הנקודה הזו, הוטל עלי, להעביר הרצאה על אריק שרון, להעביר סיור בהר הרצל לצוות של 12 חיילים ולפקד במשך שבועיים על פלוגה של 50 חיילים. כרגע אני עומד בפני משימה קשה מאוד מבחינתי וזה לעשות הדמייה של קצין מודיעין באוגדה שזה כולל גם הצגת התוצאות בפני רס"נים. זה אולי נשמע כאילו אני לא מגמגם בכלל, אבל אני עברתי חמישה חודשים של התמודדות קשה עם הגמגום. הסיפור שלי הוא יותר ארוך מכמה שורות, זה גם כולל את הלבטים שהיו לי לפני היציאה.

b e ll

New member
כל הכבוד לך!

זה לא נשמע בכלל כאילו שאינך מגמגם, זה נשמע שאתה מתמודד עם הגימגום נהדר. כולנו כאן יכולים ללמוד ממך. כמובן שעברת התמודדות קשה עם הגימגום וכמובן שהתלבטת מאוד לפני התחלת קורס הקצינים, אבל ניצחת! התמודדת והצלחת! זה מקדם אותך קדימה לעין שיעור מאשר היית מוותר ולא יוצא לקורס קצינים. זה מלמד אותך עד כמה אתה יכול להצליח למרות הגימגום. אגב, תוכל לספר לנו קצת על ההתייחסות של חבריך לקורס? על התייחסות המפקדים? ושאלה אחרונה - מה רמת הגימגום שלך?

sayochi1

New member
תודה על המחמאות :)

זה תלוי בימים, יש ימים שאני לא יכול לדבר בלי להיתקע בכל משפט ויש ימים שאני מעביר שיעורים בלי להניד עפעף (מה שבדרך כלל קורה...)

למעלה