החלטתי להיגמל

החלטתי להיגמל

נמצאת איתכם כבר כמה חודשים יום יום ערב ערב מרגישה מכורה למחשב כבר, אפילו כשעיפה כל כך יושבת עוד ועוד כיף לי לקרוא אותכם כולכם להתיעץ וללמוד כל יום משהו חדש לא יודעת עם הצלחתי אני לעזור לכם אך אתם תמכתם ועזרתם מספיק מקווה שלא פגעתי במישהו מכם ללא כונה וזה הכי חשוב לי לדעת לא עוזבת אתכם לעד זה בטוח אבל לכמה ימים לא יזיק לי לנוח אז עד שניפגש שוב אאחל לכם המשך לילה מקסים וימים יפים יותר מכל ה

להתמכר

לא בריא. לשום דבר ולכן מאחלת לך בהצלחה למרות שתחסרי אם תרצי חזק תצליחי... תקציבי לעצמך זמן אינטרנט, ובשאר חיי את החיים.

כלנית 2

New member
תגיד לו כן... תגיד לו לא..../images/Emo6.gif

אבל רק תגידי משהו פה אל פי תנועת הרכבות אני תכף ירוץ לעבר האינטרנט.

מוצאת יקרה

קחי לך את הזמן. אם זה מה שאת מרגישה. אני מקפיד לקרא את שאת כותבת. ובדכ את מצליחה להעלות חיוך על פניי. וזה בהחלט יחסר לי. עשי גמילה של יום אחד. זה המון זמן. ביי מוצאת

*יערית

New member
לא שמעתי טוב......./images/Emo3.gif

יכולית להגיד לך ..תחזרי מתי שתרגישי נוח עם עצמך.. אך מכיוון שגם אני בכל שנה נכנסתי להתקפה כזו של התמכרות אמרתי והכרזתי שאני נכנסת למחתרת לכמה זמן ואחר כך אחזור טובה יותר.. בחייך.... אחרי 4 ימים חזרתי עם תאווה גדולה יותר
אם זה עושה לך טוב....אז מה הבעיה? אני אוהבת לעשן..גם זו סוג של התמכרות..אך אני לא מפסיקה(חוץ מהריונות) כי אני אוהבת לעשן..ואם אני לא מעשנת כבדה אז טוב לי עם זה. ואני אוהבת להיות בעולם הורטואלי הזה..וכשאני רואה שזה פוגע במישהו אני מנסה להתעשת...מנסה..ומנסה.... ואם זה עושה לך טוב איתנו אז למה לעשות הפסקה? יאללה עשית רוח...תחזרי כבר..קוקו..אההה

ophra

New member
מוצאת יקרה...

מבינה אותך כל כך (במיוחד היום..... זה לא עושה חשק להמשיך מה שקרה "שם") בעניין התמכרות וגמילה - הייתי שם מכורה קשה.... מזהירה אותך מראש - זה לא קל להגמל אבל זה שווה... ובניגוד להתמכרויות אחרות (סיגריות למשל...) אחרי שאת מרגישה ש"השתחררת" תרשי לעצמך לחזור קצת זה בסדר זה לא מחזיר אותך למקום הקודם תמיד נשארת פרספקטיבה בריאה (אחרי גמילה) נתגעגע.... (אני לפחות) ונחכה ....

maof

New member
להיגמל ????

רק לשם חידוד העינין כל דבר שהוא..... בגבול הטעם הטוב וכייף איתו אז אחלה..... לפי דעתי כל זמן שהדברים לא נעשים על חשבון דברים אחרים....(ואולי חשובים יותר וכל זמן שאין הזנחה) אז תהני לך מהחופש
מעוף

פסק זמן

מוצאת יקרה ואני, אחרי פסק זמן של מספר ימים - חזרתי לא ברור עדיין אם ב"מישרה מלאה"
אבל שמחה שלקחתי לעצמי את ההפסקה הזו ואם את מרגישה שאת זקוקה לחופש הזה, קחי לך אותו, קחי לך את כל הזמן שדרוש לך. את תדעי מתי די לך בדיוק כפי שכרגע את יודעת שדי לך מהמחשב עשי לך סדר במחשבות ואמרו כבר לפני, הותיקים ממני, כולם, אנחנו כאן בכל עת יום קסום שיהיה לך

היי מתלבטת חזרת ../images/Emo24.gif

כולנו לפעמים זקוקים למנוחה ולמרות שכל אחד שהולך חסר (אורליייייי
את חסרה לנו שמעת?) אני מאמינה שעבורו זה הדבר הנכון. ומוצאת שלנו עוד תשוב בקצב שלה והלואי ותספר לנו ש מ צ א ה את שרצתה.

למעלה