החלטתי להחיות את הפורום - שאלון ניקלבאק

גיל110

New member
החלטתי להחיות את הפורום - שאלון ניקלבאק

החלטתי שאם אני לא מחייה את הפורום, אני בעצם בוגד באנשים שהכרתי פה ואולי לא אדבר איתם עוד, אז יאללה, החייאה. (מציע לכם לזכור את שעת ההתחלה...) פרטיים טכניים:
שם:
משפחה:
תאריך לידה:
עיר:
כיתה (במידה וסיים ללמוד, אז לכתוב צבא\עבודה ומי שבא לו להוסיף, שיוסיף איפה שהוא עובד\משרת): עכשיו נעבור לדברים יותר מעניינים אתם והפורום:
מי המשתמש הכי האהוב עליכם בפורום:
מי המשתמש הכי לא אהוב עליכם בפורום:
מתי הצטרפתם לפורום:
הייתם לפני בקומונה:
כמה זמן אתם בפורום:
איך מצאתם או מי סיפר לכם על הפורום:
מה דעתכם על המנהל שלנו:
מה דעתכם על המאודמת שלנו (מי שלא יודע, זאת סיוון - Duo Maxwell):
תנו קישור לשרשור שלדעתכם היה הכי הרבה השפעה או הכי משמעותי בעינכם בפורום:
איך אתם תרמתם לפורום, מה תרמתם, והאם לדעתכם זאת תרומה גדולה: הפורום ואתם:
מה הייתם עושים אם הייתם מתבשרים שצ'אד יצא מהארון:
מה הייתם עושים אם הייתם מתבשרים שריאן\מייק\דניאל יצא\ו מהארון:
איזה אלבום של ניקלבאק בעינכם הוא הכי משמעותי:
איזה אלבום של ניקלבאק הוא האהוב עליכם ביותר:
להקת בית הספר שלכם רוצה לבחור שיר של ניקלבאק, ורוצה לנגן אותו כשאת בתפקיד צ'אד, כלומר הסולן. איזה שיר הייתם בוחרים לשיר:
הייתם מקדישים אותו למישהו\י:
איזה שיר של ניקלבאק בעינכם הוא הכי משמעותי:
איזה שיר מהשילוב של צ'אד וסנטנה הכי אהבתם:
ניתנה לכם ההזדמנות להחליף אחד מהנגנים של ניקלבאק, את מי הייתם בוחרים להחליף (כלומר, להיות באסיסט\גיטריסט\מתופף, בידיעה שהכלי שאתה לוקח אומר שאולי זה שאתה אוהב, לא יהיה שם כשתנגן):
יש לכם סולואים עם קטעים שניגנתם בעצמכם או עם להקה, של ניקלבאק? אם כן, תעלו אותם
מי לדעתכם מתאימים להיות היורשים של ניקלבאק:
ניקלבאק באים לארץ ומבקשים מכם להכין להם פלייליסט שמורכב מ-24 שירים, שכולל 2 הדרנים לפחות, פרטו את רשימת השירים שתבחרו, בסדר שזה יהיה גם בהופעה: אתם ועצמכם:
איך אתם מרגישים היום:
אתם שמחים שהצטרפתם לפורום? ולתפוז:
ספרו איך עבר עליכם החודש, השבוע והיום האחרון:
ציפיתם שהסקר הזה יגיע:
ציפים שעבדכם הנאמן (אני) אחזור:
מה דעתכם על הסקר: זהו! נגמר! עכשיו, תכתבו לנו, כמה זמן לקח לכם לענות מקווה שנהנתם ומחכה להודעות.

עונהה

שם:נוגה משפחה:וגה תאריך לידה:14.3.95 (לפני יומיים XD) עיר:קיבוץ.. כיתה (במידה וסיים ללמוד, אז לכתוב צבא\עבודה ומי שבא לו להוסיף, שיוסיף איפה שהוא עובד\משרת):ז' עכשיו נעבור לדברים יותר מעניינים מי המשתמש הכי האהוב עליכם בפורום:אני!!! מי המשתמש הכי לא אהוב עליכם בפורום:אני :( מתי הצטרפתם לפורום:לפני יומיים שלושה... הייתם לפני בקומונה:לא כמה זמן אתם בפורום:יומיים שלושה.. מאז שהצטרפתי! איך מצאתם או מי סיפר לכם על הפורום:חיפשתי ניקלבאק בפורומים וצא מצא מה דעתכם על המנהל שלנו:מי זה? סתם.. לא מכירה אותו! מה דעתכם על המאודמת שלנו (מי שלא יודע, זאת סיוון - Duo Maxwell):לא מכירה אותה! תנו קישור לשרשור שלדעתכם היה הכי הרבה השפעה או הכי משמעותי בעינכם בפורום:לא יודעת!! רק נחתתי מהירח- כל כך הרבה שאלות? איך אתם תרמתם לפורום, מה תרמתם, והאם לדעתכם זאת תרומה גדולה:לא תרמתי בינתיים, אבל אני אנסה לתרום... מה הייתם עושים אם הייתם מתבשרים שצ'אד יצא מהארון: שיהיה לו בכיף... אם זה מה שהוא רוצה!! מה הייתם עושים אם הייתם מתבשרים שריאן\מייק\דניאל יצא\ו מהארון: איזה אלבום של ניקלבאק בעינכם הוא הכי משמעותי:היחיד ששמעתי- האחרון שלהם.. אינלי כוח לכתוב את השם שלו איזה אלבום של ניקלבאק הוא האהוב עליכם ביותר:האחרון שלהם להקת בית הספר שלכם רוצה לבחור שיר של ניקלבאק, ורוצה לנגן אותו כשאת בתפקיד צ'אד, כלומר הסולן. איזה שיר הייתם בוחרים לשיר:SOMEDAY או HOW YOU REMIND ME או TOO BAD הייתם מקדישים אותו למישהו\י:לא איזה שיר של ניקלבאק בעינכם הוא הכי משמעותי:כל אלה שרשמתי למעלה.. איזה שיר מהשילוב של צ'אד וסנטנה הכי אהבתם:לא יודעת ניתנה לכם ההזדמנות להחליף אחד מהנגנים של ניקלבאק, את מי הייתם בוחרים להחליף (כלומר, להיות באסיסט\גיטריסט\מתופף, בידיעה שהכלי שאתה לוקח אומר שאולי זה שאתה אוהב, לא יהיה שם כשתנגן):לא הייתי מחליפה אף אחד!! הם מושלמים ביחד!! יש לכם סולואים עם קטעים שניגנתם בעצמכם או עם להקה, של ניקלבאק? אם כן, תעלו אותם לאאא מי לדעתכם מתאימים להיות היורשים של ניקלבאק:לאדעת ניקלבאק באים לארץ ומבקשים מכם להכין להם פלייליסט שמורכב מ-24 שירים, שכולל 2 הדרנים לפחות, פרטו את רשימת השירים שתבחרו, בסדר שזה יהיה גם בהופעה:לאדעת איך אתם מרגישים היום:סבבה.. תודה ששאלת! אתם שמחים שהצטרפתם לפורום? ולתפוז: ספרו איך עבר עליכם החודש, השבוע והיום האחרון:כולם סבבה!! ציפיתם שהסקר הזה יגיע:לא ציפים שעבדכם הנאמן (אני) אחזור:לא יודעת מי אתה כל כך.. סורי! מה דעתכם על הסקר:מאגניב

גיל110

New member
מזל טוב מותק! קולולולולולולו

הרבה אושר ועושר, בריאות, יושר וכושר בחיים
ושמחתי שנהנת מהסקר!

סאפירוש

New member
מלאמלא מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo16.gif../images/Emo188.gif

עד 120, המון בריאות, הצלחה, אושר, עושר והכל
. שיהייה לך רק טוב!
נצלי כל רגע

א ת ו ש ש

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

פרטיים טכניים: שם:אתי משפחה: תאריך לידה:25.6 עיר:אי שם בצפון הארץ כיתה (במידה וסיים ללמוד, אז לכתוב צבא\עבודה ומי שבא לו להוסיף, שיוסיף איפה שהוא עובד\משרת):ט עכשיו נעבור לדברים יותר מעניינים אתם והפורום: מי המשתמש הכי האהוב עליכם בפורום:כולם מי המשתמש הכי לא אהוב עליכם בפורום:אפחד מתי הצטרפתם לפורום:די מזמן.. הייתם לפני בקומונה:לא כמה זמן אתם בפורום:לא זוכרת איך מצאתם או מי סיפר לכם על הפורום:ראיתי בפורומים מה דעתכם על המנהל שלנו:מושי לושי חחח סתאם סבבה מה דעתכם על המאודמת שלנו (מי שלא יודע, זאת סיוון - Duo Maxwell):מאאגניבה תנו קישור לשרשור שלדעתכם היה הכי הרבה השפעה או הכי משמעותי בעינכם בפורום: איך אתם תרמתם לפורום, מה תרמתם, והאם לדעתכם זאת תרומה גדולה: הפורום ואתם: מה הייתם עושים אם הייתם מתבשרים שצ'אד יצא מהארון:הוא נשוי לא?? ונגיד... כלום?! מה הייתם עושים אם הייתם מתבשרים שריאן\מייק\דניאל יצא\ו מהארון:אחתוך ורידים, נו באמת מה אני כבר יעשה איזה אלבום של ניקלבאק בעינכם הוא הכי משמעותי:SSU וATRR איזה אלבום של ניקלבאק הוא האהוב עליכם ביותר:ATRR וSSU להקת בית הספר שלכם רוצה לבחור שיר של ניקלבאק, ורוצה לנגן אותו כשאת בתפקיד צ'אד, כלומר הסולן. איזה שיר הייתם בוחרים? אממ קשה נחשוב על זה... הייתם מקדישים אותו למישהו\י:אולי.. איזה שיר של ניקלבאק בעינכם הוא הכי משמעותי:אוי יש המון איזה שיר מהשילוב של צ'אד וסנטנה הכי אהבתם:INTO THE NIGHT ניתנה לכם ההזדמנות להחליף אחד מהנגנים של ניקלבאק, את מי הייתם בוחרים להחליף (כלומר, להיות באסיסט\גיטריסט\מתופף, בידיעה שהכלי שאתה לוקח אומר שאולי זה שאתה אוהב, לא יהיה שם כשתנגן):אפחד יש לכם סולואים עם קטעים שניגנתם בעצמכם או עם להקה, של ניקלבאק? אם כן, תעלו אותם מי לדעתכם מתאימים להיות היורשים של ניקלבאק:אה?? ניקלבאק באים לארץ ומבקשים מכם להכין להם פלייליסט שמורכב מ-24 שירים, שכולל 2 הדרנים לפחות, פרטו את רשימת השירים שתבחרו, בסדר שזה יהיה גם בהופעה: לא יודעת אתם ועצמכם: איך אתם מרגישים היום:סבבה אתם שמחים שהצטרפתם לפורום?כן ולתפוז:גם ספרו איך עבר עליכם החודש, השבוע והיום האחרון:חרא נחמד סבבה ציפיתם שהסקר הזה יגיע:כן להחיות את הפורום הזה ציפים שעבדכם הנאמן (אני) אחזור:כן מה דעתכם על הסקר:חביב +

א ת ו ש ש

New member
אכל כך ציפיתי שתחזור בכיתי בלילות ......../images/Emo7.gif

סתאאם פשוט די משעמם פה ...

גיל110

New member
חבר'ה, כולכן פה לא הבנתם שאלה אחת

שאלה ראשונה: ככשאלתי לגבי ההחלפה של הזמר, התכוונתי שאתם מחליפים! לא מישהו אחר! ולפי מה שאתם אומרים, אתם לא רוצים לקבל הזדמנות להיות חלק מניקלבאק.. משהו מוזר

אני לעולם לא פוסחת על שאלונים

שם: אפרת משפחה: ביטון תאריך לידה: 16.8.93 עיר: חיריית-גת כיתה (במידה וסיים ללמוד, אז לכתוב צבא\עבודה ומי שבא לו להוסיף, שיוסיף איפה שהוא עובד\משרת): ח' עכשיו נעבור לדברים יותר מעניינים אתם והפורום: מי המשתמש הכי האהוב עליכם בפורום: --- מי המשתמש הכי לא אהוב עליכם בפורום: תפוז אנשים מודיע מתי הצטרפתם לפורום: לפני שבוע בערך הייתם לפני בקומונה: --- כמה זמן אתם בפורום: שבוע ארוך ומייגע איך מצאתם או מי סיפר לכם על הפורום: חיפוש בגוגל (איות חסר, איות מלא, שגיאות וכו') מה דעתכם על המנהל שלנו: על הפנים... חחח סתם, חלילה וחס. מה דעתכם על המאודמת שלנו (מי שלא יודע, זאת סיוון - Duo Maxwell): לא מכירה תנו קישור לשרשור שלדעתכם היה הכי הרבה השפעה או הכי משמעותי בעינכם בפורום: בקושי הצטרפתי, נגיד שהליריקס. איך אתם תרמתם לפורום, מה תרמתם, והאם לדעתכם זאת תרומה גדולה: הרבה הודעות זבל חסרות חשיבות. הפורום ואתם: מה הייתם עושים אם הייתם מתבשרים שצ'אד יצא מהארון: מה הייתם עושים אם הייתם מתבשרים שריאן\מייק\דניאל יצא\ו מהארון: הולכת לראות את הפרק על זה בסאות'פארק (כן, יש פרק על טום קרוז - אחד החזקים) איזה אלבום של ניקלבאק בעינכם הוא הכי משמעותי: אין לי מושג, אני מורידה באופן אקראי מ-Esnips. איזה אלבום של ניקלבאק הוא האהוב עליכם ביותר: כנ"ל להקת בית הספר שלכם רוצה לבחור שיר של ניקלבאק, ורוצה לנגן אותו כשאת בתפקיד צ'אד, כלומר הסולן. איזה שיר הייתם בוחרים לשיר: Hero - השיר שאני מבצעת הכי נורמלי. הייתם מקדישים אותו למישהו\י: לספיידרמן איזה שיר של ניקלבאק בעינכם הוא הכי משמעותי: Rockstar חחחח איזה שיר מהשילוב של צ'אד וסנטנה הכי אהבתם: קראפ, אני צריכה לקרוא על זה בוויקיפדיה. ניתנה לכם ההזדמנות להחליף אחד מהנגנים של ניקלבאק, את מי הייתם בוחרים להחליף (כלומר, להיות באסיסט\גיטריסט\מתופף, בידיעה שהכלי שאתה לוקח אומר שאולי זה שאתה אוהב, לא יהיה שם כשתנגן): אין שם דרבוקות וקולות? יש לכם סולואים עם קטעים שניגנתם בעצמכם או עם להקה, של ניקלבאק? אם כן, תעלו אותם - אין לי. מי לדעתכם מתאימים להיות היורשים של ניקלבאק: כולם חיקויים, גם Daughtry, אבל שיהיה. ניקלבאק באים לארץ ומבקשים מכם להכין להם פלייליסט שמורכב מ-24 שירים, שכולל 2 הדרנים לפחות, פרטו את רשימת השירים שתבחרו, בסדר שזה יהיה גם בהופעה: להתחיל עם שירים רגועים ולהמשיך ברועשים (אין לי כוח לפרט). הדרן ל-Far Away ו-Someday. אתם ועצמכם: איך אתם מרגישים היום: חרבנה. יום מעאפן ברמות. אתם שמחים שהצטרפתם לפורום? לא ממש. העיקר לבזבז קצת זמן. ולתפוז: ספרו איך עבר עליכם החודש, השבוע והיום האחרון: לא משהו. ציפיתם שהסקר הזה יגיע: הפתעתם אותי! סחתיין. ציפים שעבדכם הנאמן (אני) אחזור: לא מכירה אותך (סליחה על הבוטות). מה דעתכם על הסקר: סבבה. בזבז איזה 5 דקות זהו! נגמר! עכשיו, תכתבו לנו, כמה זמן לקח לכם לענות מקווה שנהנתם ומחכה להודעות.

BaTeL37

New member
אבירן כל הכבוד!ועונה:p

אתם והפורום: מי המשתמש הכי האהוב עליכם בפורום:כולם=] מי המשתמש הכי לא אהוב עליכם בפורום:אין מתי הצטרפתם לפורום:ביוני 2007 ניראה לי... הייתם לפני בקומונה:לא כמה זמן אתם בפורום:כמעט 10 חודשים איך מצאתם או מי סיפר לכם על הפורום:לבד מה דעתכם על המנהל שלנו:אחלה
מה דעתכם על המאודמת שלנו (מי שלא יודע, זאת סיוון - Duo Maxwell):אחלה
תנו קישור לשרשור שלדעתכם היה הכי הרבה השפעה או הכי משמעותי בעינכם בפורום:כל הדיונים איך אתם תרמתם לפורום, מה תרמתם, והאם לדעתכם זאת תרומה גדולה:הייתי פה...חחחחחח
הפורום ואתם: מה הייתם עושים אם הייתם מתבשרים שצ'אד יצא מהארון:שיהיה לו בכיף... מה הייתם עושים אם הייתם מתבשרים שריאן\מייק\דניאל יצא\ו מהארון:שיהיה להם בכיף... איזה אלבום של ניקלבאק בעינכם הוא הכי משמעותי:Silver Side Up איזה אלבום של ניקלבאק הוא האהוב עליכם ביותר:Silver Side Up להקת בית הספר שלכם רוצה לבחור שיר של ניקלבאק, ורוצה לנגן אותו כשאת בתפקיד צ'אד, כלומר הסולן. איזה שיר הייתם בוחרים לשיר:Flat On The Floor הייתם מקדישים אותו למישהו\י:לא איזה שיר של ניקלבאק בעינכם הוא הכי משמעותי:יש הרבה איזה שיר מהשילוב של צ'אד וסנטנה הכי אהבתם:Why Don't You And ME ניתנה לכם ההזדמנות להחליף אחד מהנגנים של ניקלבאק, את מי הייתם בוחרים להחליף (כלומר, להיות באסיסט\גיטריסט\מתופף, בידיעה שהכלי שאתה לוקח אומר שאולי זה שאתה אוהב, לא יהיה שם כשתנגן):על הגיטרה או על הבס.. יש לכם סולואים עם קטעים שניגנתם בעצמכם או עם להקה, של ניקלבאק? אם כן, תעלו אותם-אין מי לדעתכם מתאימים להיות היורשים של ניקלבאק:אין ניקלבאק באים לארץ ומבקשים מכם להכין להם פלייליסט שמורכב מ-24 שירים, שכולל 2 הדרנים לפחות, פרטו את רשימת השירים שתבחרו, בסדר שזה יהיה גם בהופעה:אין לי כוח
אתם ועצמכם: איך אתם מרגישים היום:נחמד אתם שמחים שהצטרפתם לפורום? ולתפוז:כן
ספרו איך עבר עליכם החודש, השבוע והיום האחרון:נחמד...היו יותר טובים ציפיתם שהסקר הזה יגיע:לא! ציפים שעבדכם הנאמן (אני) אחזור:חחחח לא...אבל הגיע הזמן מה דעתכם על הסקר:נחמד+

BaTeL37

New member
אופס..שכחתי את ההתחלה

פרטיים טכניים: שם:בת אל משפחה:***** תאריך לידה:19.5.90 עיר:מרכז כיתה (במידה וסיים ללמוד, אז לכתוב צבא\עבודה ומי שבא לו להוסיף, שיוסיף איפה שהוא עובד\משרת):י"ב עכשיו נעבור לדברים יותר מעניינים

סאפירוש

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo188.gif

פרטיים טכניים:
שם: ספיר.
משפחה: ...
תאריך לידה: 28.8.94
עיר: יישוב קהילתי > אחוזת ברק.
כיתה (במידה וסיים ללמוד, אז לכתוב צבא\עבודה ומי שבא לו להוסיף, שיוסיף איפה שהוא עובד\משרת): ח' :) עכשיו נעבור לדברים יותר מעניינים אתם והפורום:
מי המשתמש הכי האהוב עליכם בפורום: כולם ...
מי המשתמש הכי לא אהוב עליכם בפורום: אפחד!
מתי הצטרפתם לפורום: לפני חודש בערך.
הייתם לפני בקומונה:
.
כמה זמן אתם בפורום: חודש בערך. ><
איך מצאתם או מי סיפר לכם על הפורום: עשיתי חיפוש לניקלב(א)ק בתפוז כי החלטתי שהגיע הזמן שאעשה זאת, כשהבנתי שאני חולה על הלהקה ברמות מטורפות.
מה דעתכם על המנהל שלנו: בסדר
.
מה דעתכם על המאודמת שלנו (מי שלא יודע, זאת סיוון - Duo Maxwell): אני לא מכירה כלכך
.
תנו קישור לשרשור שלדעתכם היה הכי הרבה השפעה או הכי משמעותי בעינכם בפורום: המאמר של אבירןD: אם זה נחשב.. ואין לי כח להביא קישור
.
איך אתם תרמתם לפורום, מה תרמתם, והאם לדעתכם זאת תרומה גדולה: אני לא פה הרבה זמן, אבל אני משתדלת לפתוח הודעות פה ושם לפי הצורך. הפורום ואתם:
מה הייתם עושים אם הייתם מתבשרים שצ'אד יצא מהארון: זה היה חבל, אבל לא היה לי מה לעשות כנראה. ובכל מקרה אם הכוונה שזה בטוח אז היה מה להתבאס או וואטאבר כי זה בדר"כ מגיע בתור שמועות המון פעמים.
מה הייתם עושים אם הייתם מתבשרים שריאן\מייק\דניאל יצא\ו מהארון: פחות חבל
זה בסדר רק אם דניאל, במילא כל המתופפים הומואים!
איזה אלבום של ניקלבאק בעינכם הוא הכי משמעותי: Silver Side Up.
איזה אלבום של ניקלבאק הוא האהוב עליכם ביותר: Silver Side Up, All The Right Reasons.
להקת בית הספר שלכם רוצה לבחור שיר של ניקלבאק, ורוצה לנגן אותו כשאת בתפקיד צ'אד, כלומר הסולן. איזה שיר הייתם בוחרים לשיר: Never Again
.
הייתם מקדישים אותו למישהו\י: לא תודה
.
איזה שיר של ניקלבאק בעינכם הוא הכי משמעותי: המון
איזה שיר מהשילוב של צ'אד וסנטנה הכי אהבתם: Why Don't You And I
.
ניתנה לכם ההזדמנות להחליף אחד מהנגנים של ניקלבאק, את מי הייתם בוחרים להחליף (כלומר, להיות באסיסט\גיטריסט\מתופף, בידיעה שהכלי שאתה לוקח אומר שאולי זה שאתה אוהב, לא יהיה שם כשתנגן): סביר להניח שבאסיסטית.
יש לכם סולואים עם קטעים שניגנתם בעצמכם או עם להקה, של ניקלבאק? אם כן, תעלו אותם. XDDDD לא, אבל יהיו, עוד יהיו.
מי לדעתכם מתאימים להיות היורשים של ניקלבאק: אפחד.!!
ניקלבאק באים לארץ ומבקשים מכם להכין להם פלייליסט שמורכב מ-24 שירים, שכולל 2 הדרנים לפחות, פרטו את רשימת השירים שתבחרו, בסדר שזה יהיה גם בהופעה: סורי, אבל, מה זה הדרנים? ><" וואי 24 שירים.. אז ככה: 1.Detangler 2.Figured You Out 3.Fight For All The Wrong Reasons 4.Believe It Or Not 5.Never Again 6.Hollywood 7.Rockstar 8.Where Do I Hide 9.Too Bad 10.Because Of You 11.Far Away 12.Someday 13.Should've Listened 14.Fly 15.Hero 16.Flat On The Floor 17.If Everyone Cared 18.Savin' Me 19.Somebody Help Me\Breathe 20.Worthy To Say 21.Deep 22.Animals 23.This Is How You Remind Me 24.Photograph ברור שלא עשיתי את זה לפי סדר מסויים, וכ"כ הייתי רוצה להוסיף שירים:| זה קצת.
אתם ועצמכם:
איך אתם מרגישים היום: סבבה לחלוטין, קצת חולה רק.
אתם שמחים שהצטרפתם לפורום? ברור! ולתפוז: יאפ.
ספרו איך עבר עליכם החודש, השבוע והיום האחרון: החודש-בינתיים לא משהו. השבוע האחרון-סביר-. היום האחרון-קוליסטי
.
ציפיתם שהסקר הזה יגיע: אולי.
ציפים שעבדכם הנאמן (אני) אחזור: לא הייתי כאן כשהלכת D:
מה דעתכם על הסקר: מעולה
לילה טוב לכולם, והמשך שבוע מהנה

גיל110

New member
קודם כל, החלמה מהירה מותק

שנית, איזה כיף לראות שענית בצורה מלאה על הכל

למעלה