החלטתי..אני פה

ינסון

New member
החלטתי..אני פה

אחרי יאוש...כאב...החלטה להרים ידיים...מחשבה על למה בעצם כל הסבל הזה..החלטתי להמשיך....והכל בגלל שבטעות הגעתי לכאן ו"שמעתי" אתכן" והבנתי...אין דבר עצום מזה שקורה כאן כדי לתת לי את הכוח להמשיך ולהתמודד..ולנצח.....אז זהו...לא ממש יודעת איך העסק הזה עובד...אבל אני אלמד...ואני מקווה איכשהוא להיות חלק מהקליקה הכל כך תומכת הזו..... בהצלחה לכולן וכולם....

עמית@

New member
העסק עובד- ויעבוד גם עבורך החל

מרגע זה , אז ברוכה הבאה - אם כבר להיות במצב הנאלח הזה אז עדיף להיות פה (בשיא הכנות) עמית

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ואם לכאן הגעת בטעות, אני מקוה שלפורום הריון תגיעי בכוונה תחילה, הוכי מהר שאפשר. אם למדת לתמרן בין זריקות בדיקות וכשלונת, תלמדי בצ´יק להתארגן כאן. הנה כמה טיפים (אם כי חלקם כבר מיושנים, בגלל קצב ההתפתחות המהיר של
). כשקשה, לא חייבים להרים ידיים. אפשר לשבת קצת בצד, אפשר להטיל עוגן, אפשר לעבור למזרון ים עם שמשיה ו
קרה. ואחר כך לחזור בכוחות מחודשים. תשארי אתנו קצת, ואחר כך תמשיכי הלאה. נועם

ברוכה הבאה לפורום הנפלא ../images/Emo9.gif

אכן התמזל מזלך שהגעת לכאן. הפורום הזה מכיל מקבץ של אנשים מדהימים עם מטרה משותפת: הבאת ילד לאויר העולם. אנחנו חולקים כאן את הקשיים שלנו, המחשבות, החרדות, הכאבים, והכי חשוב 0 השמחות. לאט-לאט תכירי את הנפשות הפעולות (לדוגמה, נועם@בת שהיא המנהלת הנהדרת שלנו), תשתפי אותנו, ותבואי לבקר גם בפורום "הריון אחרי טיפולים" שבוואלה. פורום "הריון אחרי" מכיל בתוכו את "בוגרות" הפורום הזה (אני אחת מהן ומאוד קשה לי להתנתק מפורום "פוריות"). תקראי שם ותקבלי הרבה כוח. בהצלחה ואל יאוש!!! סיגל היי-טק

רומי 007

New member
ברוכה הבאה

מקווה שההצטרפות תקל עליך ואני בטוחה שיהיה לך מה לתרום ממרום שנות נסיונך. שהיה קצרה ובהצלחה

החלטה מבורכת

בשם ועד העובדים וההנהלה אני מברכת אותך על הצטרפותך לפורום... הרי לך זר פרחים
והנה גם
להמתיק עלייך את השהות כאן.

מרב.

New member
גם אם לא היית מגיעה לכאן

כנראה שהיית ממשיכה. הכוח להמשיך אינו שייל רק לנו, הוא נובע מכל אחת מאיתנו וכשהוא מרוכז כאן ביחד לכל כך הרבה, הוא תופס ממדים של משהו מדהים. אבל הכוח הזה הוא שלך, בתוכך, הרצון לילד שלך. טוב שהצטרפת אלינו, עכשיו אנחנו חזקות יותר וכך נחזק גם אותך ברגעי משבר. שיהיה בהצלחה, מרב

ברוכה הבאה

מקווה שתתחזקי כאן לי זה כבר מצליח המון תמיכה וכייף והכי חשוב שתעברי מכאן מהר... בהצלחה

ברוכה הבאה

ינסון - האם זה מהמילה ינסו אותן? אותנו? כי אנחנו באמת עוברות נסיונות מכל מיני סוגים. כנראה שאנחנו יוצאות מחוזקות מהם. בהצלחה גם לך והנה את כבר חלק מקבוצת התמיכה הענקית הזו. הרבה אהבה

ינסון

New member
התחלתי

ערב טוב... זהו..אני עם גונל F....ויאללא מתחילים סיבוב (אני כבר הפסקתי לספור, זה מה שקורה אחרי 8 שנים)..אבל זה יהיה הזיפט השני שלי .. ואני מקווה כל כך מקווה שהפעם הנס הפרטי שלי יקרה. שיהיה לכולן ולכולם סוף שבוע נהדר, אני

למעלה