החלטנו סופית..

לילי301

New member
החלטנו סופית..../images/Emo7.gif

שזה לא ילך ביננו,ניסינו, באמת שניסינו..ואנחנו אוהבים, אבל החלטנו, בשיחה בוגרת וכואבת הבנו שהעולמות שלנו שונים כל כך, ושאין יותר טעם לנסות ולגשר בינהם. הסכמנו בשני פיות ובלב פצוע אחרי מועקה של יומיים שזה נגמר, ושאני ואתה צריכים, למרות האהבה העצומה, לוותר..להרפות, לתת לכל אחד מאיתנו להמשיך בחייו. לקחת על עצמך את האשמה, אמרת שלא ניסית מספיק אבל אין לך רצון לשנות ולהשתנות, ואני, אני לא רוצה שתשתנה למעני..או בכלל. הרגשתי לא מוצלחת, במיוחד אחרי שאמרת שאתה אוהב כל כך, איך לא הצלחתי לגרום לך להשתתף, ולהכנס לעולמי או לפחות לרצות להכנס.. אני רגילה לנצח ולהשיג הכל, ופתאום הזוגיות אתך כל כך רחוקה ולא מושגת. החלטנו סופית בבגרות ובבכי, שזה נגמר, ושזה נכון לשנינו... אז למה אתה שולח לי בבוקר פרחים? ולמה אתה כותב לי אהבה? ולמה שולח SMS של געגוע שלא מרפה? ולמה אתה לא עוזר לי להשתחרר ממך? אז עכשיו כנראה תורי לכתוב.. "אוהבת אותך, מתגעגעת אליך..תניח לי לנפשי"..

אפרוח4

New member
../images/Emo24.gif בובית שלי.....

יפה שלי... אני כ"כ גאה בך שבחרת לעשות צעד כ"כ קשה למרות האהבה ... את יודעת שלמצוא מישהו שיאהב, ויוריד למענך את הירח לא תהיה לך בעיה למצוא... הרי את אישה ואמא מדהימה !!! (ועובדה שוויתרת על האהבה למענה) תרפי ותבקשי ממנו לעשות גם כך...אחרת לא תוכלי להשתחרר ולהמשיך הלאה אני יודעת שהוא אוהב, ראיתי זאת בעיניו אבל לצערינו הוא לא מסוגל לתת לך את מה שמגיע לך...אז תני לו ולעצמך ללכת! אל תשכחי שאני כאן בשבילך תמיד! אוהבת ושולחת המון נשיקות וקבלי גם פרח ממני ....

לילי301

New member
אויייש את נשמה ענקית..

ענקית על היותך את..אפשרוחית מקסימה, על השיחות הליליות ועל ה
הדוביים... יום מקסים וקבלי
אחד גם לך..

mr_lonely

New member
בלי למה....

קבלי באהבה את הפרח ממנו עני באהבה ל: SMS שלו אפשר להפרד באהבה כמו שאתם עושים זה יפה יותר, אצילי יותר ובהצלחה לשניכם
בוקר חדש *********** בוקר חדש יעלה מחר בוקר שונה, בוקר אחר. הזריחה תהיה שונה והפריחה תהיה משונה. שמש חדשה תזרח בשמים, בנפרד ועדיין בשניים. שהרי מהיום את מותרת ובאהבתי היי מאושרת. לך ! האחת והיחידה ! ***ואת זה כתבתי לה ביום בו התגרשנו. ****

לילי301

New member
אני מתה על החום הזה..

כי אצלי במשרד... כבר עומדים
בכל פינה... קפואאאאאא פפפפההה

לילי301

New member
צדקת..איש חכם אתה!

אגב גם היום השמש זורחת כמו שצריך, נראה לי שמישהו התבלבל והסתיו החליט לוותר.

שרשירית

New member
ווואוו, הזכרת לי את הפרידה שלי

גם אנחנו נפרדנו באהבה ובהבנה שאנחנו אנשים שונים, שאנחנו צריכים להרפות ולהמשיך הלאה. התגעגענו מאוד, בכינו הרבה, ניסינו אבל ידענו שיש רק אפשרות אחת והיא להיפרד. לטובת שנינו. לטובת עתיד טוב יותר של כל אחד מאיתנו בנפרד. לא קל להיפרד כשיש אהבה, הלב נקרע. מבינה אותך. מאוד ריגשת אותי את מקסימה

לילי301

New member
תודה שרשירית..

יודעת שרק אהבה תביא אהבה.. שמחה שאני יוצאת משם בראש מורם, עיניים קצת דומעות אבל לא ממורמרת, לא כועסת, עם שק מלא חיוכים, 10 חד' של אהבה, חום, שמחה עילאית ולמידה עצומה... עכשיו מוכנה לעתיד חדש...

למעלה