החלטנו הדסה

R13678

New member
החלטנו הדסה

היי, לאחר מספר טיפולי פוריות לא מוצלחים, החלטנו ללכת על תרומת ביצית בהדסה. אנחנו מתלבטים לגבי רכישת הכרטיסים והמלון דרך הדסה או רכישה עצמית. האם מישהי פה טסה לבד לברנו? מה עדיף? מתי צריך להגיע למרפאה בברנו? תודה

אני נסעתי גם לבד וגם עם הקבוצה

קשה לומר מה עדיף. לי בהחלט היו טיפולים שהתבטלו בגלל חוסר תגובה טובה של התורמת והיו לי מקרים שפשוט איבדתי את כרטיס הטיסה כי זה היה כרטיס ללא אפשרות שינוי. מצד שני גם אם כרטיס טיסה הולך לאיבוד עדיין זה ייצא יותר זול. העניין הוא שלי זה קרה יותר מפעם אחת לכן אני מציעה לך שגם אם אתם רוכשים כרטיסים לבד לרכוש כרטיס עם אפשרות שינוי . אין שום קושי בהגעה עצמאית לברנו. מוינה יש אוטובוס מהשדה תעופה שנוסע לברנו זה לוקח בערך שעתיים וכדאי להזמין מקום מראש. המלון שבו מתאכסנת הקבוצה הוא לא משהו בכלל, אבל מה שהיה נחמד לי זה להכיר את הבנות בקבוצה. מבחינתי זה הערך המוסף היחיד של המלון הזה.
לברנו צריך להגיע ביום חמישי. הבנות יוצאות למרפאה בסבבים של 3-4 בנות בקבוצה. נדמה לי שהסבב הראשון יוצא כבר בערך בשעה 15:00-16:00 ויש סבב אחד שיוצא ביום שישי בבוקר. אם את מגיעה עצמאית אז את צריכה לבדוק עם בשמת מתי את צריכה להגיע לברנו. בכל מקרה גם אם הטיפול שלך ייקבע ליום שישי עדיף לך לטוס כבר ביום חמישי, כי את תצטרכי להגיע למרפאה עד שעה 12:00 ואולי אפילו קודם. ממני דרשו להגיע עד 11:00 ורק אחרי לחצים הסכימו ל 12:00. אבל הבנתי שזה לא אפשרי כי הטיסה נוחתת בוינה ב 9:30 בערך ואין שום אפשרות להגיע בזמן. שיהיה בהצלחה.

R13678

New member
ההסעות למרפאה

אפשר לנסוע עם הקבוצה למרפאה אם לא משלמים על טיסה והעברות או שנוסעים לבד?

היי לך

אני מתעתדת לנסוע לברנו באוגוסט. בחרתי לנסוע עצמאית.
רכשתי כרטיס טיסה שניתן להחזר ושינוי. הכרטיס יקר משמעותית
מכרטיס רגיל ללא החזר.. הזמנתי מלון עצמאית( עם שני לילות
יותר מהקבוצה..). יצא לי מחיר כמו עם הקבוצה פחות או יותר..
בהצלחה !

R13678

New member
כבר קנית?

זה לא מוקדם? חשבנו לקנות ממש קרוב לטיסה

כן, כבר קניתי..

הכרטיסים שקניתי היו שניים אחרונים לטיסה שרציתי,
והם התייקרו באיזה חמישים דולר תוך יומיים(משישי לראשון..).

עוגי555

New member
אין ברירה אלא להיות החלטיים

מכיוון שאכן המחירים עולים ממש יום יום
קרוב לטיסה, אתם תשלמו המון

מיסי9

New member
הי בייבי

בכמה קניתם את הכרטיסים ואיזה בית מלון
מאיפה את ממליצה לי לקנות
תודה

היי מיסי

אני רכשתי את הכרטיסים באל על. יש כרטיס שניקרא up basic, ויש כרטיס שנקרא
up smart. הup basic זול משמעותית מהsmart, אבל יש לו כמה חסרונות והכי משמעותי
שהוא לא ניתן להחזר או לשינוי. מכיון שאני לא יכולה להרשות לעצמי את זה, הזמנתי את
up smart. עלה לי הלוך חזור 840 דולר(כולל מס). מטורף! אבל אין מה לעשות... בברור
שאני עשיתי טיסה לפראג באל על יותר זולה מלוינה. לגבי מלון הזמנתי מלון דירות, שלא
כולל ארוחות (מקבלים דירת שני חדרים עם מטבח ואמבטיה, המלון קרוב למרכז), בגלל
שאני קצת בעייתית עם אוכל בחו"ל. לא יודעת אם זה מה שאת מחפשת, אם את רוצה את
השם שלו אני אשלח לך. אני יודעת שבנות שנסעו עצמאית המליצו על מלון בשם גל..
מקוה שעזרתי :)

מתי את נוסעת?

כעקרון ככל שמזמינים יותר מוקדם, המחיר זול יותר, אבל לוקחים סיכון אם חלילה הטיפול נדחה. אני "הימרתי" כמה פעמים אבל מצאתי כרטיסים כל כך זולים (בסביבות 300 דולר) שהיה משתלם עדיין גם אם הייתי צריכה לבטל ולקנות שוב...אם את בכל זאת חוששת, אני מציעה לדבר עם הסוכנת שעובדת עם רוברט (סוכנות עין כרם, או משהו כזה...), יש לה אפשרות לכרטס כמה ימים לפני הנסיעה. כמובן שזה עולה יותר אבל עדיין לא מגיע לאיזור ה- 800 שזה מאוד מאוד יקר....
אם בכל זאת את קונה לבד, בד"כ הטיסה לוינה עם אוסטריאן איירליין הכי זולה, אבל שווה לבדוק גם את אפ לפראג. לפעים יש מבצעים באל על, שווה לבדוק.
לגבי המולן, מאוד חשוב שהוא יהיה בעיר העתיקה! שם נמצא גם המלון של הקבוצה, ושם כל מרכז העיניינים - חנויות, מסעדות וכו'. הרבה המליצו כאן על מלון גרנד. תעשי חיפוש כאן בפורום. בהצלחה!

עוגי555

New member
מלון גרנד סבבא ויש אננס לארוחת בוקר
))

מיקום אידיאלי, ממש בכניסה יש חשמלית ואוטובוס למרפאה.
העיר העתיקה נמצאת מאחורי המלון.

ואו... מרגש אותי להזכר. שמחה שהצלחנו להנות... היה כיף- למרות הכל!!!

למעלה