החלטנו, בצעד אמיץ

shanigal

New member
החלטנו, בצעד אמיץ

מבחינתנו, לצאת עם הבת שלנו, בת ה 4 חודשים, לצימר בצפון שבוע הבא. זו הבת הראשונה שלנו ופעם ראשונה שאנו יוצאים איתה לנופש. יש לכם עצות, טיפים והמלצות איך לעבור את זה בשלום?

בהחלט צעד אמיץ

לי זה לקח שנה ( - : בגיל הזה אין הרבה דאגות של תסוקה לילדים, יותר לדאוג לאוכל / מוצץ / חיתול לנסיעה וצעצועים ללול . תהנו.

כדאי לקחת מנשא

ככה תוכלו לטייל ביתר קלות והיא תוכל לישון בתוכו. גם אנחנו טיילנו באיזור מעלות (גרים במרכז) עם תינוקת בת 4 חודשים, במנשא Baby Bjorn והלכנו מסלול של נחל (ממש לא עביר לעגלות). אל תשכחו לקחת משהו שעוזר לה להירדם. שלנו בזמנו נרדמה רק תוך כדי קפיצות על כדור הפיזיו, אז הוצאנו ממנו את האויר ומילאנו אותו שוב בצימר. תבלו.

א ו ש ר ה

New member
קירבה לפינת חי

יש הרבה צימרים בקיבוצים שיש להם פינת חי ופינת ליטוף משהו נחמד שנותן תחושה של קירבה לטבע...

לי M O R

New member
לצאת עם ילדה בת 4 חודשים לצימר...

חשוב לדאוג לא לשכוח דברים של הילדה, כמו מוצץ, בגדי החלפה, בקבוקים, אקמולי(שלא תצטרכו חלילה), מטרנה ואוכל שהיא אוכלת במידה והתחלת עם פירות. יש לדאוג שהילדה לא תהיה בשמש, והכי חשוב תהנו, לה זה לא משנה עם היא בבית או בצימר היא קטנה ולא מבינה.

shanigal

New member
כן אני יודעת

שהיא עדיין קטנה וזה לא משנה להןמכוון שאנו בצימר ( בית) זה לא נורא - לא כל היוםבחוץ בשמש . דרך אגב, את חושבת שאני צריכה לשים לה תחליף הגנה מהשמש?

לי M O R

New member
רצוי

תתיעצי בבית מרקחת לגבי המספר, יש מיוחד לילדים ותינוקות.

למעלה