החלטות..

החלטות..

נכנסתי לישון אמתול בלילה אחרי ערב מיוחד מבחינתי.... גיליתי אתכם
.. והחלטתי כמה החלטות נורא חשובות.. אני אשתדל לחייך כל הזמן לכל אחד. אני מי שאני, אני רגיש, אני טוב וזו לא חולשה מכאן נובע הכח שלי.. החולשה והפחד נובעים מחוסר הבנה ועכשיו אני מבין..(יחפנית)
מכל ב-
.. תודה לכם אור ואהבה לכולם....

deep ocean

New member
איזה נפלא!!!!! ../images/Emo24.gif

אל תחליט החלטות, פשוט תן לעצמך להרגיש...

יה-יה

New member
ברוך הבא לדרך שלך ../images/Emo140.gif

כוכב זהב "נפל" על הפורום... ...are we lucky or what
| אפשר לבקש משאלה... לרשום אותה... לשכוח אותה... ואז להגשים אותה. כוכב, אל תשתדל לחייך כל הזמן לכל אחד (עם דגש על ה´השתדלות´). תחייך לעצמך. כולם יראו ויחייכו אליך (ואז לא תהיה לך ברירה, אלא לחייך
שוב...). אצלי ה"תרגיל" הזה עובד...
אתה רגיש, אתה טוב וזו לא חולשה, מכאן נובע הכוח שלך. תזכור את זה. תחייך אל המשפט הזה... ואל מי שאמר אותו... מי זה? בהצלחה וברוך בואך, יה-יה.

ש1234

New member
ברוך הבא כוכב ../images/Emo13.gif

החלטת החלטה חשובה - לקבל את עצמך כפי שאתה, וזה באמת מה שחשוב. לגבי ההחלטה לחייך כל הזמן, אני מסכימה עם האחרים - אם זה מאולץ, או לא בא מתוכך, אז זה מיותר. החוכמה (שעליה גם אני משתדלת ומתאמצת לעבוד) היא לקבל את עצמך גם בבאסה.

אממ...

את צודקת בהחלט... אבל בעיקרון זו היתה כוונת המשורר.. תודה תודה לכולכם על החיזוקים..

rainbow too

New member
ברוכים הבאים כוכב זהב../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

אתה כוכב חזק. קבל הרבה אור ואהבה אין סופית א..ו

יחפנית

New member
מדהימונת ....... משוגעת עליך

במלוא מובן טוהר המילה ............. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשיקות לרוב אני

יחפנית

New member
כוכב זהב - זה היה עונג וזכות

תודה לך ......
אך אם נשמור על טוהר של המילה ..... בכדי אולי להגיע להבנה - אז אולי יותר עדיף לומר ..... שהחולשה והפחד נובעים מחוסר קבלה . ובדרך כלל לאחר הקבלה מתחילה ההבנה . כשנצליח לקבל הכל בדיוק כמו שהוא . כשנצליח לקבל את הקושי כשיעור מלמד . כשנצליח לקבל עצמנו על כל מה שבפנים , על הטוב והמה שנראה רע . אז נצליח לקבל את השלמות של כל מה שחיצונית לנו גם . אז תודה לך היה מענג ..... ו....
אני

יחפנית

New member
וגם לכולם נקודת הצעה לדיון........

יותר למטה בשירשור . קסם אמיתי כתב ........ "בן אדם הטוב והרע במו ידיך נברא, והאמת אדישה לחלוטין!" (ריצ´ארד באך "תעתועים") ============== אז עניתי לו ....... ============== טוב ורע זה הקוטביות של אותו דבר . או במילים אחרות , שני צידי המטבע , רק שבמקרה שלנו - תפוח ..... התפוח של עץ הדעת . טוב ורע . האוכלנוהו ...... אנו יודעים אותו ......דהיינו אנו מעבירים אותו דרכנו . מה סיבת האיסור לאכילה ? כי הוא היה בוסר ..... אולי .....ואולי כי הוא אחד מהפרות בגן העדן שנשאו בקירבם את שני הכוחות המנוגדים היחידים המאפשרים יצירה . הבניה וההרס , הטוב והרע . אי אפשר ליצור דבר בלי שניהם יחדיו . אז אנו ממשיכים לברוא בלי שנצרף את ידע השניים יחדיו = מודעות אך בעת מודעות ...... יש בחירה במודע . והאמת ...... קיימת כל הזמן אך כדי להבחין בה צריך לבחור להביט אליה . אני ואני מעלה זאת כאן משום שאיך שהוא זה נראה לי קשור ........ ואולי נושא לדיון ....... אז מה אתם אומרים ????????? חחחחחחחחח יום מופלא ..... אני

ובכל מקרה

מה שהתכוונתי לומר זה שהיקום, המציאות ואלוהים ממש לא איכפת להם מן הצרות הקטנות שלנו, וטוב שכך!
טוב ורע זה נברא בדימיונם של בני האדם, המציאות אדישה לחלוטין לכך. ואת זה לא אני אמרתי את זה כתב זה שהיה שמה מעליי בשירשור, שכחתי מי זה היה, אלך להסכל, ו מייד אשוב!

יחפנית

New member
חחח קסם אמיתי ...מזמינה אותך ל-

ובכן מזמינה אותך לאייקון של
..... או במילים אחרות מזמינה אותך לגלות מה יש לך בכובע הקוסם .......
הייתי מעוניינת לדעת מה זו מבחינתך האישית .......( מותר להביא ציטוטים , אך לצד ניסיון העברת התחושה הפנימית המפעמת בך לנושא ) המושגים הבאים : אלוהים מציאות צרות "קטנות" ( התכוונת לשים מרכאות על הקטנות ? ) חיים כי מה שנשמע לי מבין מילותיך .....(ברשותך .....) שמתקיים בך איזה מאבק פנימי .... אך טרם הבחנתי בקסם הגילוי האמיתי הפנימי של הדרת הקוסם שבך ..... נשיקה במרכז המצח בדיוק ..... אני

למעלה