החלטות.........

R a c h e li

New member
החלטות.........

לפחות בנושא שמעלה עכשיו, ניראות כך : 1100*12=13200 1000-12=12000 הפרש 1200 טוב נו. שכונה שמתגעגעת אליה כן
שכונה שכלל לא פלצנית שכונה שמזכירה לי את מציאות המדינה שכונה שמזכירה לי שאני כלל לא באירופה שכונה עם עבריינים משפחות במצוקה וכמובן גם אני מה אגיד לכם אהבתי את השכונה הזו (זוכרים את הסיפורים על השכנים
) אז יש לנו אוטובוס להגיע לחטיבה ותיכון אבל יש לנו בית ספר יסודי שהוא קודם כל קהילתי וזה אומר שהקטנה שלי תבין מה משמעות החברה (קהילתי ממממממממממ כלומר העיריה דיי עוזרת) עם אווירה נהדרת .....מתגעגעת אז אמרתי הפרש של 1200 ממממממממממממממממ דירת גג 5 חדרים פשוטה לא מושקעת, במסע ומתן על נושא המזגן (אין
כוסססססססס אומו איך אפשר
) פינויי מממממממממממ סוף אוגוסט החלטות. והפעם אני שוב לבד כדי להחליט אוףףףףףףףףףףף כמה שזה קשה. והקושי בא מעצם העובדה שהיא כלל לא ההחלטה היחידה חיינו בתקופה זו ....... יש לי עוד כמה בדרך....
רחלי שיתפה......

מזל חי

New member
למדתי

שהחלטות של אתמול אינן ההחלטות של המחר
ואם יש לך את הכסף או העזרה למימוש הענין. סעי כפרה המפתחות בפנים. בהצלחה!

R a c h e li

New member
אני אפילו ארוויח......./images/Emo6.gif

אם מדובר אך ורק על כסף והשאלה מה עם השאר אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף גם
אבללללללללללללללללללללל אין לי כוח

מזל חי

New member
אוףגם?

לא מכירה אותו
אבל מכירה את ההודעות היפות שלך במיוחד כשאת מתלהבת אפילו כשאת חוששת את יודעת שזה מה שיהיה וגם יהיה
לי נשמע שאת בוחרת תמיד את הבחירות הנכונות

d a n i e l s 5

New member
נשמע לי מוכר משהו....

לא היית באותה דילמה לפני שנה.....כל שנה את מחליפה דירה? אני יכולה לספר רק על עצמי.... אני בעד להישאר ליד בית הספר, כלומר כחלק מהקהילה. אני בעד להיות איפה שמרגיש טוב. עניין הכסף...רק את יכולה להחליט...רק את יודעת על האפשרויות הכלכליות שלך.

R a c h e li

New member
לא ../images/Emo70.gif

הדילמה היום היא רצון לחזור לש'כונה ובהחלט שונה, וכלל לא מוכר

d a n i e l s 5

New member
הגעגועים שלך נשמעים עזים..

אם גם הגעגועים של הילדים הם כאלה..... לכי על זה.

יערית

New member
עיזבי לרגע נוסחאות ומזגנים

אפילו את הילדים עיזבי לרגע
{רק לרגע} מה בנוגע לשכן ההוא?האם הוא נכלל בהחלטות?חחחחחחחח <התגעגעתי ללילות הקרירים והחמימים בצ'כונה לא רעה בכלל,צפונית מערבית כששטח רחב חשוף בגבה,והרוח נושבת קלילההההההההה>

החלטות החלטות...

אי אפשר איתן ובטוח שאי אפשר בלעדיהן. אוספת נתונים בוחרת מתגבשת שוקלת חלופות טועה מצליחה מ ח ל י ט ה שלא להחליט או מ ח ל י ט ה

מצוטטת

New member
משתדלת!

אני משתדלת תמיד לקבל החלטות תוך מחשבה קדימה ועד כמה שיכולה למנוע ממני חרטה במבט לאחור. לפעמים , זה אומר "יקר" היום אבל בסיכום עתידי זה מיתקזז
מצו' החלטות אסטרטגיות
טקטיות

חסר נתון חשוב בדרך להחלטה ../images/Emo141.gif

איזה משני הבתים יותר קרוב אלי ?

magic40

New member
כדאי ללכת על זה

אם זה חוזה לשנה במקרה ותחליטי ל
והזכרת כאן דברים חיוביים כמו ביתספר ללורי עם אווירה נהדרת וה1200 יהיו לשימוש אחר כייפי אפילו
,,,, ואם הגג הזה יהיה כמו הגג ההוא אז אחלה שיהיה בהצלחה ממי

דירה לא מסתכמת בשכר דירה החודשי

ההפרש בשכר דירה הוא שולי לחלוטין.. את מדברת על 100 ש"ח בחודש בסה"כ שלעיתים הטירחה והנסיעות יעלו יותר. ההפרשים בארנונה? הפקקים אם ישנם? הנסיעה לבית ספר ולחברות? בחורף הכל חשוך מוקדם... הילדה תוכל לנסוע לבד? החברות גרות קרוב? יש חברות שגרות לידה או שתמיד תאלצי ללווות אותה? והשכנים נודניקים זה לא תמיד רע... אל תשכחי שהם תמיד מפקחים על הבית שלך ודרך אגב על מי שבתוכו - יש יתרונות.

לחזור לשכונה

יש במחשבה הזו הרבה רומנטיקה, וזה כאילו די נעים. לעבור לשכונה של עברינים, כשיש לך שלושה מתבגרים... לא יודעת. אולי שווה להשאיר את האידיאולוגיה והרומנטיקה בצד ולהגיע להחלטה שכלתנית.

למעלה