החלטות...

Darkmatter

New member
החלטות...

היי בנות :) למרות שדברים דווקא התחילו להסתדר אצלי, אני לא ממש זוכה לתמיכה ולהבנה משפחתית. בכל מקרה, החלטתי לחזור לגור בצפון ל3 חודשים בערך עד תחילת הלימודים באוניברסיטה, ואז אני כבר אגור במעונות. עזבתי את הטיפול הפסיכולוגי שאני די זקוקה לו. הפסיכיאטר שלי חושב שטיפול פסיכולוגי מאוד יעזור לי עם הבעיה של הכעס והניתוק שלי. אבל אין לי כסף לזה. זה יותר מדי יקר. זה די משעשע, לאבא שלי ממש לא חסר כסף. ואף פעם לא ביקשתי ממנו כסף לכלום, אבל הוא חושב שהטיפול מיותר ושאני בסדר, והוא מקטר על זה שהוא משלם. אז החלטתי לוותר על הטיפול. יש לי קצת חובות לפסיכולוגית אבל אחרי הכסף שיכנס לי לחשבון בשבוע/שבועיים הקרובים, אני כמעט אגמור את כל החוב שלי. זה כ"כ מכעיס אותי. אפילו לא ביקשתי ממנו לשלם את כל הכסף על הטיפול, רק שנתחלק חצי חצי. ולא חסר לו כסף. אני לא מבינה איך הוא לא רואה שאני צריכה את זה. ובקשר לפסיכיאטר, חשבתי לעזוב את הטיפול אצלו אבל גיסתי איימה שהיא תפסיק לדבר איתי אם אני אפסיק את הטיפול אצלו אז אני אבוא אליו לעיתים רחוקות ואני מקווה לעמוד בתשלום הזה. בעיה נוספת שיש לי במגורים פה זה שהמקום שאני גרה בו הוא ח-ו-ר! אין בו תחבורה ציבורית כמעט ככה שמאוד קשה לי להסתדר פה מבחינת עבודות. אז כשאני אהיה בצפון יהיה לי הרבה יותר קל מבחינת עבודות. וגם יהיה לי את גיסתי, אחי ואחיינים שלי שהם האנשים שהכי אוהבים אותי בעולם אז אני אהיה גם קרובה אליהם. ודבר אחרון, אני שונאת את אחותי החורגת, היא לא מפסיקה לצרוח, לקלל ולזרוק דברים כל הזמן ולהסתכל עלי במבטי שנאה שלה אז אני אוכל גם להיפטר ממנה סוף סוף. אז... אני רק רוצה לגמור את השבוע פה עם העבודה וגם התחייבתי לשכנים שאני אשגיח על הכלבה שלהם לסוף שבוע אז אני חייבת להישאר פה השבוע. ושבוע הבא החלטתי גם להישאר כי יש לי ימים נוספים בעבודה ועוד תוספת כסף אז חבל לי להפסיד את זה. וגם אני אוכל לעשות בייביסיטר בפעם האחרונה לכמה ילדים חמודים שאני מתה עליהם ואני לא רוצה להפסיד גם את זה. וזהו, ביום שישי הבא אני אוכל לחזור לצפון וזה כ"כ משמח אותי!!! :) אני קצת מאוכזבת מאבא שלי ומחוסר התמיכה וההבנה שלו. כנ"ל לגבי סבתא שלי שהעבירה לי מוסר על הבזבוז כסף לפסיכולוגית ולפסיכיאטרית. אבל אני צריכה להתמודד עם זה. אני לא צריכה אותם, אני אעמוד באמצעות עצמי ואעבוד כמה שצריך, גם אם אני ארגיש ממש מנותקת ומסוחררת. החיים אף פעם לא היו קלים ואף פעם לא יהיו קלים, מה לעשות. ולסיום, אני רוצה להגיד שהבנאדם שאני הכי מעריכה בעולם ושאני חייבת לו את הכל, את חיי ואת כל אהבתי זאת גיסתי. היא נתנה הכל בשבילי ולפעמים נדמה לי שאני בחיים לא אצליח להודות לה מספיק. קניתי לה השבוע דובי ממש חמוד שמחזיק לב שכתוב עליו "I LOVE YOU" וגם כרטיס תודה כזה, אבל זה ממש לא מספיק כדי להתחיל להודות לה על כל מה שהיא עשתה למעני. אני אוהבת אותה הכי בעולם, ובלעדיה כנראה לא הייתי בחיים היום. פיווו... לנשום אוויר... אוקיי, תודה בנות :) שיהיה המשך שבוע טוב לכולכן
וסליחה שאני לא כ"כ קשורה עם ההודעה שלי חחח..

פרח75

New member
עצוב לי מאד לשמוע...

שעזבת את הטיפול. לדעתי אם את זקוקה לזה, זה צריך להיות בראש סולם העדיפויות כיוון שמדובר בבריאות. אני זוכרת את התקופה שבה אני הייתי בטיפול ונאבקתי בכל שקל אבל ויתרתי על המון דברים אחרים כדי שיהיה לי את זה. במידה ויש לך ממש קושי כלכלי את יכולה לפנות למקומות שיכולים לעזור לך בנושא: לדוגמה - בקופ"ח את יכולה לקבל טיפול ולשלם ממש מעט על פגישה שזה מאד עוזר ויש שם מטפלים טובים או בבתי חולים אפשר לקבל בהמלצת פסיכיאטר טיפול בחינם, יש גם באוניברסיטאות טיפול פסיכולוגי במחיר ממש מצחיק. גם פסיכיאטרים אפשר למצוא בבתי חולים וגם דרך קופת חולים במחיר מגוחך של 12-17 ש"ח לפגישה וזה גם לא משהו שצריך פעם בשבוע בניגוד לטיפול. לאיפה את עוברת בצפון? אם את עוברת לאיזור חיפה אוכל לעזור לך בנושא כי אני מכירה מטפלים טובים פה. בכל אופן מאחלת לך המון הצלחה עם השינוי!

אשבל1

New member
היי דארקי..

תמיד נחמד לראות אותך כאן..... את נשמעת כל כך חרוצה... כל הכבוד, אני מעריצה אנשים כמוך !!!(זה גם מזכיר לי אותי לאחר הצבא, עבדתי, למדתי ופירנסתי את עצמי.. זה אפשרי) בכלל, את נשמעת מצויין ולכן בנוגע להפסקת הטיפול, אני סומכת עלייך שתהיי עם יד על הדופק, וברגע שתרגישי צורך קטן ביותר תדעי לחזור לשם.. בנוגע לפסיכיאטר גיסתך המקסימה צודקת לדעתי, לא כדאי להפסיק הכל בבת אחת, מאחלת לך המון הצלחה.....

Darkmatter

New member
אני כ"כ מלאת כעס

אני לא יודעת כבר איך לפרוק את הכעס הזה. אני רוב הזמן מרגישה אותו. אני כועסת על כ"כ הרבה אנשים. זה מתסכל. אני לא יודעת למה כל החיים שלי התעלמו ממני, לא התעניינו בי. כנראה שמשהו לא בסדר בי. אני כל הזמן מנסה להבין ולמצוא מה לא בסדר בי כדי לתקן את זה. ואני כ"כ משתדלת. אבל עדיין זה נראה שאנשים פשוט לא מוצאים בי כלום. אף פעם לא הייתי מיוחדת. קשה לי במיוחד להבין למה אבא שלי אף פעם לא התעניין בי. אפילו עכשיו לא. מה לא בסדר איתי?! אני מרגישה שאני לא אהיה מסוגלת ללמוד באוניברסיטה. לא שאני לא רוצה, אני פשוט מרגישה שאני לא יכולה. איך אפשר? אין לי שום זהות. אני מרגישה שאף אחד לא גידל אותי וטיפל בי. לא העניקו לי כלום. איך אפשר להמשיך לשלב הבא ולתפקד כבנאדם בוגר כשלא היה לי את השלב הקודם? כשאני מרגישה ריקנות וחלל כ"כ גדול? כשאני מסתכלת על אנשים, אני ממש יכולה לראות בהם שיש להם זהות מסוימת, שהם יודעים מי הם, שהעניקו להם משהו והם יכולים לעמוד באמצעות עצמם. ואני מרגישה כאילו אין בתוכי כלום. ואני כ"כ רוצה להשיג משהו, אבל אני לא מצליחה. וזה כ"כ מכעיס אותי. אני מקנאה באנשים. אני לא יודעת מי אני בכלל... איך אפשר לעבור לשלב הבא ככה? יש רעיונות?

היי דארקי...

נשמע כעס גדול מתוכך....אבל!!!! איך אמרת? החלטות ואת-נראה כי החלטת לעמוד איתן מול הקושי ולצחוק לו בעיניים,לקושי, ועל כך,אני מחזקת אותך. לגבי המשך הטיפול,אני חושבת שזה כן חשוב,תנסי לבדוק אפשרויות לא להפסיק. כך או כך,את נישמעת כ"כ נחושה לעבור כל מכשול....כל הכבוד. חיזקי ואימצי.

Darkmatter

New member
הייתי אמורה להיות..

.. עם שתי חברות טובות שלי במעונות, אבל אחת מהן החליטה שהיא מעדיפה חדר של שתיים. כלומר היא מעדיפה להיות עם הבת השניה (שהיא קבעה איתה מראש) ושאני אהיה בחדר אחר. מה אכפת לה? עכשיו אני בכלל לא יודעת מה לעשות עם הכעס. כמה אפשר יותר?!?!?!?!?! אני לא מאמינה שהיא מעדיפה חדר על פני. ובמיוחד כשהיא אמרה לי שהיא לא הייתה רוצה להיות בלי החברות שלה בחדר וכמה שזה היה לה קשה. ובמיוחד אחרי שהיא הייתה במצוקה הסכמתי לוותר על דברים למענה כדי שיהיה לה קל יותר. באמת נמאס לי. אני כ"כ נאבקת אבל א-ף א-ח-ד לא מנסה לעזור. אני כ"כ משתדלת לא לקלל עכשיו כדי שלא יימחק האשכול הזה. אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

למעלה