החלטות לשבוע חדש

יעל י

New member
החלטתי להצטרף למאותרגות מעוטי ה...

פחמימות. לא מבטיחה לגמרי לא אבל...הכי מעט שאפשר.מנה פחמימה ליום.

אתי77

New member
מרווחים בין ארוחות

לדעתי, אחץ הסיבות שאני לא יורדת, זה מפני שאני עדיין אוכלת המון ולא עובר שעה-שעתיים ואני שוב אוכלת. אמנם רק דברים בריאים - או ירקות או תפוח (או בננה
), אבח עדיין, לא נותנת לגוף לנוח... אז השבוע אני אנסה לפתח מרווחים...

אור685

New member
את חושבת שזה עושה הבדל?

אצלי זה קבוע כבר שנתיים בערך-אוכלת כמו תינוק ,כל שעה-שעתיים. קורה לפעמים שאני לא בבית,סידורים וכו'-אז יש כמה שעות "צום", אבל בד"כ זה לא ככה,ואני לא יודעת אם זה משנה.

אתי77

New member
את לא חושבת?

אני חושבת שזה מעייף את מערכת העיכול, שזה גורם לגוף להיות כל הזמן בפעולה סביב אוכל, שזה גם ביזבוז זמן... שאם אתחיל את הארוחות שלי בירקות שאני אוכלת בין לבין, אז גם נפח הארוחה ירד... לא יודעת... אולי זה שטויות...

אור685

New member
לא יודעת...

עד עכשיו הצלחתי לרזות ככה. עכשיו מאוד קשה. אולי אם אנסה גם שיהיה יותר זמן בין הארוחות-יהיה קצת יותר קל. אני אשאל את המדריכה ביום שלישי.

jesie12

New member
בחיים לא הייתי מצליחה

כל ההתעסקות הזו סביב האוכל נראית לי מתישה

אור685

New member
הלוואי ויכולתי לאכול 3 ארוחות ביום.

לא יודעת איך אפשר להגיע לזה. הרי הגעתי ל-להיות שמנה בגלל כמויות אוכל,כל יום וכל היום, אז איך מגיעים למצב של 3-4 ארוחות? יש הצעות מעשיות?

jesie12

New member
אם את מחלקת את היום שלך ל 3 ארוחות סבירות

את לא מרגישה צורך לאכול היום שלך מתחלק להמון ארוחות קטנות , את לא שבעה ורק חושבת על זמן הארוחה הבאה ככה זה אצלי בכל אופן.....

אתי, לי הדיאטן אמר בפגישה הראשונה שלנו

שאני חייבת לשמור על מרווח של שעתיים לפחות בין הארוחות. (אבל לא יותר משלוש שעות, כדי לא להגיע לארוחה הבאה רעבה מידי) ואת יודעת מה? עכשיו, 4 חודשים מאז שהתחלתי, אני רואה שזה בהחלט עובד. נכנסתי "למסגרת" של ארוחות. אני אוכלת בשפיות, ולא זוללת כל היום, וכן, גם מורידה יפה מאוד במשקל.

אתי77

New member
או קיי...

אז עכשיו שיש לזה בסיס מדעי, אין לי אפשרות אלא לציית... אני יוצאת עכשיו עד הערב, איתי רק 2 תפוחים. אני אחרי ארוחה של ירקות מוקפצים (לפי המתכון שלמטה)...נראה איך אשרוד...אני כבר מרגישה רעבה

sariii

New member
בוקר טוב, מקווה להמשיך באותה דרך השבוע

מעט מאד פחמימות (וגם אז רק לחם קל מלא - לא יותר מ - 4 פרוסות), מקווה שלמור על הפה סגור בין ארוחות וארוחות קטנות... בינתיים הולך לא רע נקווה שאצליח להמשיך ככה

jesie12

New member
אחרי שבת נטולת רסן

ההחלטה היחידה שלי היא לשמור על הפה ואני יודעת ובטוחה בעצמי שאני מסוגלת לזה

קרמבו 112

New member
אחרי ה-../images/Emo135.gif שאכלתי אתמול 3 כדורים וקצפת

מאז ההריון חצי שנה לא אכלתי מתוק ככה כי בבסיס אני לא אוכלת מתוק בכלל השבוע מאחלת לי להמשיך באותה המתכונת + לעלות במדרגות יותר מפעמיים ביום בעבודה במקום במעלית תאמינו או לא זה מחטב לאללה
מקפידה כבר שבועיים יום יום לעלות כל יום 6 קומות כ-144 מדרגות

jesie12

New member
../images/Emo45.gif אני בדרך החוצה לסידורים

והפעם ברגל

בטיפורד

New member
חייבת לשתף אתכן - דיאטה חדשה

אני מתחילה דיאטה בת 6 שבועות על פי הספר "לאכול כדי לחיות". מה שאומר שאני נמנעת ממוצרי חלב וביצים. אני צמחונית כבר יותר מ20 שנה, אז ברור שגם מבשר ודגים. בינתיים עברו רק כמה שעות...אבל אני מקווה שלא אשבר ושאוכל לשמור על זה לפחות חודש וחצי מהיום. כותב הספר מבטיח שאפשר להוריד הרבה מאוד ק,ג אם מתנהגים בהתאם. אשוב ואעדכן... נ.ב מה שהכי קשה לי הוא שלא שתיתי קפה היום...ושבמקום קפה אני מוצאת עצמי שותה תה ירוק של לימונית ולואיזה של ויסוצקי. יש לכן המלצות על משקה חם מומלץ?!

אני מעדיפה תה צמחים על תה ירוק (בגלל הקפאין)

וכמובן שיהיה בהצלחה בדיאטה החדשה. אשמח לשמוע איך הולך לך.

סיגלית74

New member
בטיפורד-מידע שישמח אותך-סגולותיו של התה הירוק

חיפשתי בשבילך על הקשר בין תה לירידה במשקל. "מחקרים מדעיים שבוצעו במרוצת השנים קבעו, כי התה הירוק מעלה את קצב חילוף החומרים בגוף ובכך מסייע לירידה במשקל. הגורם האחראי להעלאת קצב חילוף החומרים בתה הירוק הוא השילוב של שני החומרים: קפאין עם הפוליפנולים שבעלי התה. המפגש בין שני אלה גורם להמרצת קצב חילוף החומרים בגוף". אם תרצי לקרוא מידע נוסף על סגולותיו של התה את מוזמנת להיכנס לכאן.

יעל י

New member
מעדכנת ו...בטיפורד -כנסי...

יום ראשון מועט בפחמימות עבר טוב למדי. בוקר כוס דגנים עם חלב צהרים-שניצל טבעול+ירקות חיים ומבושלים בין-נס קפה+עוגייה תפוח ערב-ירקות+טונה לילה פירות יבשים (תמר,משמש,תפוח ושזיף) יש פחמימות אבל רבע מהרגיל. בטיפורד -לא בשר ודגים,לא ביצים ומוצרי חלב.לדעתי דורד התייעצות עם רופא ותגבור ל B 12 ואולי אפילו עוד דברים.

ללכת ברגל במקום לנסוע ברכב כשאני בישוב

אז כבר כמה ימים אני הולכת ברגל לעבודה, לוקחת את הילדים מהגן, אתמול אפילו יצאתי איתם - הם על אופניים ואני אחריהם בקיצור - בינתיים הולך טיוב, רק צריך להניע את האוטו מדי פעם

למעלה