החלטות, החלטות.....

polgara7

New member
החלטות, החלטות.....

התחלתי לפני חודש לעבוד במקום עבודה חדש. העניינים מתקדמים מצויין. כבר עכשיו, אחרי חודש בלבד!, אני מיועדת לקידום. זו עבודה במכירות והתפקיד שרוצים ליעד אותי אליו הוא ממש תפקיד ניהולי. הכל על פניו נראה מצויין, ביחוד לאור חוסר הנסיון שלי בעבודה מסוג זה. אני מרגישה שאני יכולה לדרוש מעצמי יותר ואני רואה שאני מתפתחת, ביחוד בנושא הביטחון העצמי. הקטע הקשה זה להניח בצד את הפוזה הזו שבניתי לעצמי כמגננה, (מפני מה?) של אמנית מפוזרת, בחורה עם הרבה פוטנציאל שמעוררת אצל אנשים תחושה של לחבב אותי ולסלוח לי. ככה היתי מתמודדת עם הכל- לא לדרוש מעצמי הרבה כי אני אמנית, אני אדם עם הרבה עומק ופוטנציאל רוחני. לא לנסות כדי לא להתמודד עם כישלון, ולהסתפק בפוטנציאל. אני יודעת שאני לא מבתרת על האמנות שלי, על המוסיקה. זה חלק ממני, מכל מה שאני עושה. יש עדיין את הפחד להתחייב לדבר כזה גדול. אני לא רוצה לאכזב, את עצמי בעיקר. מצד שני אני לא רוצה לחיות כל החיים עם תחושה של פיספוס, שהיתי יכולה לעשות משהו שדורש הרבה מיקוד וריכוז ויכולת ניהולית שאני כל כך מעריכה באנשים אחרים ומפחדת לגלות בעצמי. אני יודעת שאני יכולה, ואני אעשה את זה. היה נהדר לדבר איתי, אני כבר מרגישה יותר טוב
תודה על ההקשבה
שיהיה לכולנו סוף שבוע נהדר. אוריה.

איזה כיף אוריה ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif

מקסימה שכמוך!
התרגשתי מהשיתוף! וסוף שבוע נהדר. אכן!!!!

למעלה