החלטה

רגב ת

New member
החלטה

אחרי דיון נוקב מאוד שהיה לי עם עצמי הגעתי למסקנה אין קסמים בעולם ואין מקום לויתור או ייאוש אז החלטתי שאני מתגברת על הכל וחוזרת כדי שתעזרו לי אפילו ברגעי משבר וגם אם הרגע ימשך יותר מיום אחד אתן חברותי היקרות תעזורנה לי

לילית462

New member
ברור שנעזור ../images/Emo24.gif איך אומר השיר הידוע

והעיקר, והעיקר לא לפחד, לא לפחד כלל
אנחנו איתך באש ובמים. זה הכל ענין של מודעות והחלטה. ההתחלה תמיד קשה אבל מהר מאוד את תכנסי לשגרה וזה ילך ויעשה יותר ויותר קל, זה יהפוך לטבע שני, או בעצם לטבע ראשון. אני אישית, מאוד שמחה על ההחלטה שקיבלת.

רגב ת

New member
השבת קיבלתי מס' החלטות בתחומים שונים

אני שמחה לדעת לאן לפנות כשארצה עידוד

לילית462

New member
../images/Emo94.gif תזכרי, אפריקה זה המקום בשבילך../images/Emo8.gif

באמת באמת, את תמיד מוזמנת כאן או על גבי מסרים

רגב ת

New member
אפרופו אפריקה

קיבלתי הצעה למלכת המדבר לדרום אפריקה אבל לא נראה לי נראה לך שאקבל מהם הצעה גם אחרי שאלדד יחזור? או שיגידו לי ללכת לחפש?

לילית462

New member
למה לא נראה לך ?

גיסתי הייתה בשנה שעברה וזאת היתה חוויה מדהימה עבורה. ולגבי שנה הבאה. בואי אני אגלה לך בסוד, שכל אחת יכולה להגיש מועמדות. כך שגם אם לא יפנו אלייך את תמיד תוכלי להגיש את מועמדותך

micpri

New member
../images/Emo24.gif

מחזיקה לך אצבעות! המאבק הזה במשקל הוא לכל החיים (לצערי), אז גם אם קצת נשברים חוזרים בסוף (בעלי טוען שכשאין ברירה אז אין ברירה - עם חשק או בלי מתחילים). אני מתחילה כל בוקר מחדש - לפעמים הולך (כמו היום), לפעמים לא (כמו אתמול). העיקר לדעתי, לא לוותר ולא לצאת מהחשיבה על הדיאטה - אצלי בפעם האחרונה שהחלטתי שאני לא מתעניינת בדיאטה הגעתי למשקל של 110 ק"ג, משקל שממש לא בא לי לחזור אליו! שיהיה בהצלחה!

אור685

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif

מצטרפת למה שכבר נאמר- זה המקום לעידוד ועזרה כשקשה. אל תחשבי פעמיים-גם לקטר ולבקש עזרה. בהצלחה

לילית462

New member
רגב היא גיסתו של אלדד.

בעלה של רגב הוא אחיו הגדול של אלדד, שיחזור במהרה הביתה בשלום |אמן|

DANIELI06

New member
אמן... ../images/Emo24.gif

האמת, כל פעם שאני חושבת על זה עולות לי דמעות בעיניים וכואב לי בלב, אז אני לא יכולה לתאר לעצמי אפילו מה המשפחות של החטופים מרגישות ואיך אפשר להמשיך ככה את החיים, אני מודה שכבר הרבה זמן שמתי לב שאת כאן בפורום אבל לא ידעתי איך להתייחס ומה להגיד, מה אפשר להגיד ? אז אני כן יגיד אולי מה שאת כבר כולם בטח אמרו בתקווה שזה יעזור, שיחזרו הביתה במהרה ובשלום ותנסו להיות חזקים. והלוואי שבליל הסדר אלדד ושאר החטופים ישבו עמכם בשולחן, אמן.

לילית462

New member
השבוע כתבתי לרגב במסר, ואני אכתוב גם כאן

אני לא מסוגלת אפילו להתחיל ולנסות לתאר לעצמי מה עובר עליהם כמשפחה. חוסר האונים ואזלת היד, הם הרגשות הכי מתסכלים שיש, להתמודד איתם כל יום כל היום... לא הייתי רוצה להיות במקומם או במקום אלדד. נותר לנו רק להתפלל שישובו הביתה במהרה בשלום

יעל י

New member
בהצלחה יקירה...אני איתך את יודעת...

בלב ובנפםש בפורום ובקומונה בכלל ובמסר

למעלה