החלטה קשה

XOXO101

New member
החלטה קשה

התקבלתי להנדסת תוכנה בקבלה על תנאי במכללה ואמרו לי שקיבלו אותי למרות הסכם הנמוך והפסיכומטרי הנמוך בתנאי שאעבור את הסמסטר הראשון בממוצע 70 ההתלבטות שלי אם אני מתאימה למקצוע בכלל ? ואיך אני יכולה לבדוק את זה אם אני מתאימה כי אני לא רוצה למצא את עצמי עוד חצי שנה נושרת מהלימודים אציין שאני לא צעירה קרובה לגיל 30 ואני מתלבטת אם לקחת סיכוי מול סיכון או לנסות לעשות שוב פסיכומטרי וללכת על מקצוע אחר . אני אמורה להודיע בימים אלו למכללה להירשם או לא ? אם כן אני אמורה להתחיל קורס פיזיקה עוד שבועיים מה לעשות אני ממש ניקרעת בין הרצון להתחיל ללמד לבין לא לעשות טעות כי אני עושה פו מהלך של הסבת מקצוע . אודה לכם מראש אם תיעצו לי מה לעשות אני בדילמה קשה ביותר בחיי .ושוב תודה לעונים.

ברגע האחרון...

אין לי כמובן כל דרך לדעת אם כישוריך הולמים את הנדרש בתחום. לשם כך כדאי היה לעבור איבחון כשרים באחד הגופים העוסקים בכך. הדרישה לעמוד בממוצע מסוים בסוף סמסטר ראשון אינה קלה, כיון שלרבים ההתחלה בתחום קשה ולוקח לרבים זמן עד "שהאסימון יורד" ומסתגלים לדרישות. אם עליך לתת תשובה ולהתחיל בפיסיקה בתוך ימים נראה שכבר מאוחר לעבור איבחון ונותר רק לקחת סיכון בשביל הסכוי.

XOXO101

New member
אם יש אפשרות לעשות אבחון אז

איפה אפשר לעשות כזה מבחן שיבדוק התאמה למקצוע ספציפי .

איבחון

ישנן מכוני יעוץ שונים ובתוכם מכון הדסה. הרשימה מופיעה בדפי זהב.

XOXO101

New member
אבחון מקיף עשיתי וזה לא עזר לי אני

צריכה אבחון רק למחשבים איפה יש כזה אבחון

למעלה