החלטה מכרעת לגבי כרטיס מסך

lirantal

New member
החלטה מכרעת לגבי כרטיס מסך

זה חוזר על עצמו... הכרטיס מסך מהווה בעיה בהחלטה לגבי רכישה של מחשב נייד. מצד אחד יש DELL עם Intel GMA900 שזה מותג ומצד שני יש את LG עם X300 שזה כרטיס יותר טוב אבל זה LG עדיין... מה עושים? (ובאותה נימה, איפה נכנס מבחינת ביצועים הכרטיס הזה: ATI Mobiliti Radeon Pci Express 200M up to 128MB) תודה. באתר של אינטל (לפי הקישור שחומוס נתן) הם אומרים שהכרטיס הזה: Integrated Intel® graphics 900M שמגיע עם הדגם Inspiron 6000 של DELL יכול להריץ משחקים כמו GTA3, Far Cry, Battlefield 1942 וכו' לעומת זאת אני מסתכל באתר של DELL לגבי כרטיסי הווידאו במפרט של ה 6000 והם כותבים: Which video solution is right for me? Types of usage: Graphics solution: Basic programs like Internet and email Integrated Intel® graphics Word processing or spreadsheets Integrated Intel® graphics Advanced PowerPoint or graphics programs 64MB HyperMemory or 128MB X300 dedicated graphics Digital photography, photo editing 64MB HyperMemory or 128MB X300 dedicated graphics Viewing streaming video 64MB HyperMemory or 128MB X300 dedicated graphics Gaming 64MB HyperMemory or 128MB X300 dedicated graphics זה הקישור אגב: http://www1.us.dell.com/content/learnmore/learnmore.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~id=gfxinspn6000&~line=notebooks&~mode=popup&~series=inspn

Ixion

New member
אולי פשוט תבחר דגם אחר?

או תנסה לקנפג מחדש את הDELL? אני דווקא הבנתי שאפשר להתקין עליו במפרט כרטיסים חזקים יותר.

lirantal

New member
אני קונה דרך מכרזים...

אולי יש סיכוי להתקשר *אחרי* הקניה ולברר לגבי שידרוג אבל לא נראה לי שהם יאפשרו דבר כזה...

אתה צודק.

לאיזו מטרה אתה רוצה את זה? משחקים בינוניים ומעלה? קח את הX300. למיטב ידיעתי יש כבר X600. כרטיס מצויין (במגבלות הז'אנר כמובן).

lirantal

New member
לא למשחקים

כי אני בעיקר יריץ על זה לינוקס אבל אתה יודע איך זה, מי יודע מה יהיה בעתיד.... בקיצור למרות שאני מת לקחת את ה DELL נראה לי שאני אלך על ה LG כנראה רק בכלל הכרטיס לצערי :(

DELL הוא לא רע

יש לי שלושה חברים שלקחו אותו דל, ורק לאחד מהם נשרף לוח האם במשך שנה :) בסה"כ מאוד מרוצים. ביצועים סולידיים. לך על הLG, הוא קצת יותר כיפי ואפשר לסחוט ממנו יותר ביצועים, לדעתי. ולינוקס, כמובן, היא תמיד פתרון מועדף... תבדוק שיש דרייברים לכרטיס של הX300. ואל תתבאס! זאת בחירה טובה מאוד, באמת. אני במקומך הייתי עושה אותו דבר.

lirantal

New member
תודה

תוכל רק לברר לי איזה דגם של DELL יש להם? ואיזה כרטיס יש להם עליו... ואם כן, אם יש להם אפשרות להריץ שם משחקים חדשים בלי בעיה (כמובן שרמת ה details היא על MEDIUM או משהו כזה) אז זהו שבקטע של הלינוקס אני יודע שלחבר שלי יש Dell D510 ויש לו שם תמיכה מלאה ללינוקס בגלל זה אני נוטה לכיוון ה DELL או לפחות בעבר, רק החוסר בכרטיס מסך מסוג X300 לדוגמא מרתיע אותי... יש לך נסיון מהדגמים של ה LG LS55? אשמח לקבל תגובה

למעלה