החלומות חזרו

החלומות חזרו

זה מוזר, כשלא חלמתי התגעגעתי לחלומות אבל עכשיו זה פשוט מעייף אותי.. מה שגם זה כל הזמן חלומות שמדברים על אותו הדבר. אני ישנה המון ולא מסופקת מהשינה.
שמעתי פעם תאוריה על זה שכשאנחנו חולמים וזוכרים את החלומות השינה שלנו לא טובה. מה דעתכם? פעם הייתה לי תקופה ארוכה שזכרתי בה את רוב החלומות שלי וגם הייתי עייפה ברמה הזאת .אני ישנה 10 שעות ומתעוררת עייפה. ולא אני לא עייפה בגלל שאני ישנה הרבה. כי גם שאני ישנה פחות אני עייפה. אני פשוט קמה מותשת

תרשמי את החלומות

ותביאי לכאן שננסה לפתור איתך את המסר...
אולי זה יקל עלייך

חשבתי לעשות את זה

למרות שזה מרגיש לי קצת חשוף כזה להביא לכאן חלומות. למרות שזה בית.
גם היום אחרי 5 ימים זו הפעם הראשונה שכתבתי אותם.. יהיה מוזר אם זה ימשך עוד הרבה. כי ב5 ימים האחרונים החלומות מדברים בערך על אותו המקום.. שזה אף פעם לא קרה לי.

החלומות בעיני הינם מסרים ומסעות

מבלי להיכנס יותר מדי לענייני דת, אני מאמינה שהנשמה עוזבת את הגוף בזמן השינה.
כשהייתי ילדה קטנה, הלכתי על בסיס יומי מתוך שינה. הורי נעלו דלתות, הרימו חפצים מהדרך ולמדו להסתכל בשבע עיניים מדי לילה על הילדה המשוטטת. וכל בוקר הייתי קמה תשושה, מבלי לזכור את החלומות. דוד שלי, זיכרונו לברכה, שהיה קבליסט והילר, ביקש ממני לתרגל לפני השינה, ממש דקות לפני שאני נרדמת, מצב "ציפה". הוא ביקש ממני לנקות את הראש ממחשבות (עד כמה שלילדה בת שבע היו מחשבות מטרידות) ולדמות את עצמי צפה בים גלי, כשהגלים מנענעים את גופי. לאחר מכן, ביקש ממני לדמות שהגלים הולכים ונחלשים עד שהים הופך רגוע. וזה עזר לי להיכנס למצב שינה ממקום רגוע יותר. לימים כשבגרתי, וכבר זכרתי חלומות, ובמיוחד שחלום היה חוזר על עצמו והתעוררתי בתחושת תשישות כמו שאת מתארת, הוא היה מציע לי לדמיין את עצמי הולכת במסדרון, וכל פעם פותחת דלת אחר דלת. חשוב לפסוע לאט. עד שאני נרדמת. הפעולות האלו היו עוזרות לי לקבל תשובות ברורות יותר בחלומות ולאחר מכן החלומות המטרידים היו חולפים והשינה היתה יותר רגועה. אולי תוכלי להיעזר בשיטות אלו. אגב, אני גם ממליצה לכתוב את החלומות, למרות שאני עצמי לא עושה את זה מטעמי עצלנות בעיקר

ברמה העקרונית

אני מנסה לכתוב את החלומות שלי.. זה מוזר כי הייתה לי תקופה שלא חלמתי ואז זה היה נורא חסר לי. מצד שני כשאני חולמת זה משאיר אותי חסרת אנרגיות.
ניסיתי פעם לעשות מדיטציה, זה לא ממש עזר לי.. אולי אני אנסה את ההליכה במסדרון עם הדלת. יהיה טוב לקבל תשובות ברורות יותר בחלומות.
תודה :)

אגב, אחרי שהחלומות מתבהרים ומקבלים תשובות

לפחות אצלי הם לא חוזרים על עצמם, אלא "מפנים מקום" לחלומות שלווים יותר. באופן עקרוני, לפחות המידע שלי, אם חלום חוזר על עצמו, משמעו מסר שטרם הבנת לעומק והפנמת, או הזמנה למסע / דרך שאת צריכה לפנות אליה בחיים. ברגע שתביני את המסר לא יהיה בו צורך ותתפני למסרים אחרים.
מה שמעניין אותי לדעת, אם כשאת מתעוררת העייפות היא רק עייפות או שאת ממש מרגישה כאילו הגוף פעל והתשישות היא גם גופנית (לרוב זה מראה על חשיבות המסר שאת אמורה להבין). בנוסף, האם את מרגישה שהמצב "מחמיר", כלומר העייפות מהחלומות הופכת מטרידה יותר, ומשפיעה על חיי היום יום, עם כל יום שעובר? גם זה פקטור משמעותי...

יש לי שיטה אחרת

יש חלומות שהם מסרים אמיתיים שהם חלומות רגילים ויש חלומות
שאני רואה אחרי שאני יודע להפעיל את "העין השלישית" ולפעמים אני רואה אנשים שהלכו לעולמם
או לראות מקומות מרחוק בזמן אמת
עם הזמן למדתי להשתמש בעין השלישית

ואני יכול להגיע למצבים שאני ממש יכול לראות דברים מרחוק בזמן שינה בלבד
ואחרי זה קם ממש עייף
מצאתי שיטה...להפסיק את החלום של העין השלישית ולישון רגיל
ומדי שעה מתעורר פוקח עיניים וחוזר לישון ככה במשך שלוש שעות עד שאני מגיע לשעה שאני צריך לקום
וללכת לעבודה.

חלומות רגילים לא מעייפים אותי

אני לא ממש בטוחה איזה חלומות אלו..

זה מעורבב.
וזו תאוריה די מוכרת האמת. אני מכירה אותה כבר המון זמן. כשהייתי צעירה התאוריה הזו ממש הפחידה אותי..

ראית את פתרון החלומות?

מתוך נסיון אישי --חלומות שחוזרים על עצמם הם מסר האמיתי
ומאוד רצוי לבדוק את פשר החלומות
יש כמה אתרי אינרטנט

אך לדעתי הכי טוב בפתרון החלומות הוא התלמוד

זאת היתה גם התחלה שלי בהתעניינות בפתרון חלומות
יום אחד נתקלתי בכתבה באתר נענע פתרון חלומות על פי התלמוד
ונכתבו שם דברים מדהימים שאחד מהם פתר לי חלום שחזר על עצמו מלא פעמיים!

גם מישהו בעבודה סיפר לי שיש אצלו ספר שעבר בירושה ספר של התלמוד עם פתרונות חלומות
לדגומא"חלמת על מישהו נותן לך כסף"===מחלה.
חלמת על נחש=כח
חלמת על זאב-לשון הרע..
ועוד..

העייפות שלך לא בשל החלומות העייפות נגרמת מסיבות אחרות לגמרי
ייאוש,דיכאון,חוסר חשק בלחיות את החיים,---לא יודע מה מצבך ובטח לא יודע עליך
מצב רפואי אך מה שרשמתי קורא לרוב האנשים שנמצאים במצב הזה והם עייפים ללא סיבה
שעות ארוכות
לעומת זאת מישהו אחר יכול לעבוד 10 שעות ביום לנהל חיים סוערים ומספיק לו לנוח שעתיים ביום
והוא לא היה עייף.

,מספיק הנשמה נחה 5=7 דקות היא מתעוררת משינה מלאה אנרגיות
מספיק 7 דקות וברגע שרוח האדם/נשמה
חולמת ונחה היא מתעוררת..מלאת אנרגיות.

אך כשרוח האדם מלאה בדאגות ,צרות,וסתם מחשבות טורדניות רוח האדם יגיע למצב שהוא כל
הזמן יהיה עייף ומיואש וגם שינה של 15 שעות ביום לא יספיקו לו כי רוח האדם לא נחה ותמיד מוטרדת
גם בזמן שינה.

למעלה