החלומות המתעתעים...

החלומות המתעתעים...

נורא קשה לי עם החלומות. אני כמעט כל לילה חולמת עליה, ובגלל שהיא נפטרה לפני פחות מחודשיים, החלומות נראים לי מאוד מציאותיים. ואז... אני מתעוררת לתוך אכזבה ותסכול, שזה לא אמיתי, וככה מתחילה את הבוקר- בבאסה ודיכאון. אתמול חלמתי שהיא מקבלת "חופשה מהמוות", ומגיעה לבקר, ומשתתפת בהלוויה של סבא שלי, שנפטר שבועיים אחריה. אח"כ ישבנו וסיפרתי לה גם כמה התגעגענו עליה.ואז התעוררתי, והתאכזבתי לגלות שזה לא קרה וגם אין סיכוי שזה יקרה.

כבר ספרתי

כאן בעבר, על הלופים שיש לי בחלומות. פעם הייתי חולמת על אמא שחוזרת לחיים, קמה בבוקר, וכמו שאת מתארת - מתאכזבת נורא. ואז נהייתה לי תופעה כזו: אני חולמת שאמא חזרה, אבל אז מגיעה התובנה שאני כבר זוכרת אותה מהעירות, שזה רק חלום. ואז אני אומרת לאמא שאני יודעת שזה רק חלום, ואז מוכיחים לי שזה לא חולם [נגיד, אני חולמת שאני צובטת את עצמי או שאני מקבלת טיזושהי אינדיקציה שזה לא חלום ]. ואז אני מרשה לעצמי באמת להיות מאושרת. ואז.. שוב מגיע הבוקר עם ההתפכחות... אבל אני רוצה לומר לך עירית, שלמדתי לקבל את החלומות האלה באהבה רבה, כי הם בעצם ההזדמנות היחידה שיש לי 'באמת' להיות עם אמא, אפילו שזה רק התחושה ובחלום. לפחות באותם רגעים אני מרגישה אותה איתי ...

אדומה2

New member
חלומות

מיד לאחר מותה של אימא שלי החלו לי חלומות מציאותיים כל כך, שממש לא רציתי להירדם, או לסירוגין להמשיך לישון ולחלום ולהיות איתה. היו לי חלומות טובים ומקסימים איתה, והיו גם חלומות קשים ומאוד לא נעימים... את צודקת, זה מאוד מתסכל. לפעמים אני אומרת שמזל שיש אותם, ולפעמים זה כל כך כואב וחד בלב, שאני חושבת שאולי עדיף בלעדיהם...

libi4

New member
לקבל את החלום כמתנה../images/Emo77.gif

עירית יקרה גם אני חולמת את אמא והאכזה של היקיצה היא אכן נוראית אבל סקאלי אמרה וגם אני איתה כי צריך להנות מהחלום ומהביחד המלאכותי ולשאוב מכך כוחות חדשים... מאחלת לך שתהיי רק שמחה!

גם לי היו חלומות כאלו ....

וכיתעוררתי חשבתי שאני בתוך חלום ואמא שלי בחיים, ואז לכך לי זמן להבין שבעצם היא איננה, באמת כיום אני מצפה לחלום איתה שוב..באמת כמו שהבנות צינו .. רק בחלום היא חיה, ורק במציאות היא בלב, היא מלווה אותי יום יום , אין יום שאני לא חושבת עליה.. אפילו שעברו 13 שנה כמעט . בהמשך תיראי את החלומות כמתנה ותחבקי אותה בחלום ובבוקר תקומי עם חיוך המשך יום טוב

ymz

New member
כנראה שזו תקופה

אולי בגלל החג המתקרב או משהו הלילה חלמתי שאמא ואבא שלי ואני מכינים את הבית לסדר פסח (שניהם נפטרו ז"ל). וגם אני הזכרתי לעצמי תוך כדי החלום שזה לא באמת קורה. אני אוהבת את החג הזה מאז שאני זוכרת את עצמי ומאז שאימי נפטרה (כ3 שנים אחרי אבי) זה כבר לא אותו דבר. מיותר להגיד שאחותי ואני הפסקנו לחגוג אותו בבית בלי לדבר על זה הרבה. אני מנחמת את עצמי שכשלי יהיו ילדים אחזור למסורת אבל בנתיים .... לא פלא שאנחנו חולמות על אמא כי אין יום שלא עוברת מחשבה עליהן ואני בטוחה שכולכן מוכנות לתת הרבה רק בשביל עוד רגע איתה. אז המשאלה הזאת מתגשמת בחלומות שלנו. אולי זאת הדרך להתקשר איתן רק אם נלמד כיצד.

לולי80

New member
החלומות שלי

בשבוע הראשון למות אימי (לפני כמעט עשר שנים) היה לי חלום שבו אימי מתקשרת אלי ואני עונה לה אבל היא לא שומעת אותי.... לא יוצא לי קול, ואני צורחת וצורחת: "אמא , אמא אני פה", והיא לא שומעת אותי הרבצתי לעצמי עם השפורפרת כדי שהיא תשמע משהו ולא תנתק אבל היא ניתקה.... החלום הזה צרוב בתוכי. החלומות שבאים מאז: היא תמיד בריאה תמיד היא יפייפיה, שתינו תמיד יודעות שהיא מתה, אבל אנחנו לא מדברות על זה, זה כאילו שהיא לא הייתה עשר שנים ועכשיו היא חזרה אבל לא מדברים על זה, והיא מחבקת אותי ואני אותה... ואני לא עוזבת אותה כי בתוך תוכי אני יודעת שהיא כבר עזבה... בחלום אני סביבה תמיד מלא אהבה כדי שלא תעלם... ולקום מחלומות כאלו... אלוהים אדירים... את קמה מהמיטה והלב שלך נופל דרך החור בחזה שבור על הסדין...... הכאב הזה... עוצמת עיינים חזק כדי שהיא תבוא שוב... שתחבק... שלא תלך... לא רוצה לקום....מנסה להירדם עוד קצת...

למעלה