החלום

abeg7

New member
החלום

הפנטזיה הגדולה שלי היא שבחורה מושכת תגלח אותי כשלגופי מגבת בלבד...

הגילוח

יושב על הכיסא בפיסוק רגליים קל מגבת כרוכה סביב מותניו. הוא אחרי מקלחת כל גופו נוטף מים חמים שיערו רטוב רך למגע עשן קל של חום יוצא מגופו. אני כורכת סביב פניו מגבת חמה מנקה טוב טוב לאט לאט שירגיש את ידי לוקחת את קצף הגילוח בידי ולאט לאט מורחת אותו על פניו מרגישה את הזיפים תחת ידי זה שורט קלות זה נעים זה מעביר בגופי העירום צמרמורת קלה. נשימותיו נעשות כבדות כמו נשימותי מטה את ראשו כלפי פוקדת עליו שיעצום את עיניו וככה הוא סוגר אותם לאט. לוקחת את התער טובלת אותו במים חמים ומתחילה להעביר אותו קלות על פניו מרגישה את נשימותיו על ידי, מתקרבת יותר כדי שאוכל להביט בו יותר טוב החזה שלי נוגע קלות בראשו הוא מרגיש אני יודעת כי נשימותיו נעשות יותר כבדות. טובלת שוב את התער במים החמים וממקמת את התער על צווארו הוא קצת חושש כי אני מרגישה איך הוא מתחיל לפתוח את עיניו אני פוקדת שוב שלא יעיז לפתוח את עיניו וככה לאט מעבירה את התער על צווארו מרגישה את נשימותיו את הדופק המוקפץ נהנת מכל רגע של החוויה. סיימתי עם הגילוח מעבירה מגבת חמה על פניו מנקה את הקצף הנותר הוא אוחז בידי ומשיב אותי עליו בפיסוק רחב שפני מופנות אליו וככה בלי שום הקדמה חודר אלי נותן לי להרגיש את הזין הוא החליק ברכות בלי שום בעיה כי כבר הייתי רטובה אני נהנחת הוא נהנה לשמוע אותי. בהתחלה זה היה לאט הוא מזיין ומסתכל לתוך עיני לא נותן לי להזיז את המבט לא נותן לי לסגור את עיני ככה שנינו עושים אהבה לאט לאט הקצב גבר ונהיה פראי יותר ויותר הרגשתי שאני מגיעה אל השיא הטתי את ראשי לאחור הוא טפס את שערי ולא נתן לי להוזיז אותו "ככה אני רוצה אני רוצה שתסתכלי בעיניי" הגעתי לשיא גומרת בכל העוצמה והוא לא איחר להגיע גומר בתוכי ממלא אותי כמו שאף אחד לא יוכל לממלא אותי. אהובי חושבת עליך כל הזמן גם זה בשבילך מחאכית

למעלה