החלום

omrihoresh

New member
החלום

אז ככה לפני משהו כמו חודשיים היתה לי תקופת אירו "כבדה" ששמעתי בה כמעט כל יום בדרך מהעבודה את אחת מההופעות החיות. באחד הלילות חלמתי שאני נמצא בהופעה של אירו בלא אחר מאשר......הקיבוץ שלי! כן, כן, אירוסמית' בהופעת בכורה על הדשא הגדול, ליד חדר-האוכל של קיבוץ עברון....והכי מטורף , זה שזה בכלל לא נראה לי מוזר! ממש נהניתי מההופעה! אני זוכר שהם שרו את mama kin (איך לא) ואח"כ הלכתי לפגוש אותם מאחורי הקלעים... הסתלבטתי עם ג'ו וסטיבן. דרך אגב, זאת לא הפעם הראשונה שלהקה ידועה מופיעה בעברון. לפני זה ביקרו פינק פלויד (בהרכב מלא כמובן...) אבל זה כבר מחלום אחר.

SaintJohn

New member
גם אצלי היו דברים דומים

אמנם לא היתה הופעה בקיבוץ עברון, אבל עדיין אירו באו לארץ והופיעו במקומות המוכרים לי - בתיכון שלי, באוניברסיטה, וכמובן שגם אצלי בבית. תכל'ס, כל אחד היה מת שהלהקה האהובה עליו תופיע איפה שהוא נמצא, לא?

AeroTom

New member
לי היה ביוני חלום דומה

שאני שורה ראשונה ליד הבמה וה-Cat Walk בהופעה שלהם והלהקה פתאום פתחה את ההופעה עם Train. חלום משעשע!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifקרה לי עם גאנז

למרות שההופעה הייתה במקום לא ידוע (ונראה לי שאפילו לא קיים), הגאנזים עצמם הזמינו אותי לנגן איתם.. וככה ישבנו אני איזי ואקסל על כיסאות כשאקסל באמצע מדבר עם הקהל ובנתיים איזי מלמד אותי לנגן Dust N' Bones. אח"כ (בהפסקה
) אנשים התחילו לעלות לבמה, וזה אשכרה היה מאוד לגיטימי, רק שהבמה הייתה הבמה הייתה ממש ממש גבוה והיו צריכים לעלות הרבה מדרגות כדי לעלות אליה. משומה גם כל החברים שלי וכל המשלחת לפולין הייתה באותה הופעה (נפגשנו במזנון שהיה סגור
), ליד היו שירותים וסלאש בדיוק יצא מהם והלך לבמה כאילו הוא עוד איזה אחד שמה (וסלאש הוא משהו מיוחד
) כן כן הזוי...

בָלבָל

New member
היו לי גם לא מעט חלומות כאלה

והלהקה באה להורים שלי לעשות על האש אחרי ההופעה... פעם היתה הופעה ששעה לפני שהיא התחילה זרקו הזמנות להופעה ממסוק ופיזרו אותן בכל העיר... הרבה דברים משונים חח...

למעלה