החלום של הלילה

makron2

New member
החלום של הלילה

"זמן חלום" - כ 30 ד רמת צלילות - בינונית רמת שליטה - בינונית - גבוהה dild אני רוצה לציין שכבר יומיים אני לא מבצע בדיקות מציאות,ואני בקושי כותב יומן חלומות(התנהגות בכלל לא מומלצת)אבל אני עצלן ושכחתי. לפניי שהלכתי לישון הגברתי את הביטחון לכך שאני יחלום ע"י שיכנוע עצמי שאני מסוגל(לא אמרתי לעצמי אני יזכור לחלום במילים)אלא גרמתי לעצמי להרגיש בטוח שזה אכן יקרה. *הבעייה העיקרית שלי שאני לא זוכר הרבה את החלומות שלי,אבל שמתי לב שכמעט בכול לילה שאני זוכר אותם אני חווה חלום צלול 1 לפחות,היה לי לילה עם 2 אבל הם התערבבו להם. פרוט חלקי שלי החלום(הגרסה מקוצרת
- אין צורך להכביר במילים. *לימודי ריחוף* במהלך החלום הרגיל נעשתי מודע לכך שאני חולם מפניי שאחת הדמויות(אמא שלי)אמרה לי שאפשר לרחף,בהתחלה לא האמנתי,עד שהיא הראתה לי. לאחר מכן נגשנו לסלון שם דיברנו עם חלק מהמשפחה,חלק האמינו חלק לא,אז החלטתי להדגים להם ע"י קפיצה וריחוף במקום.אבא שלי אמר לי שזה טבעי אח שלי ואשתו ממש היתלהבו,אז עלינו לגג כדי להתאמן. השליטה על הריחוף הייתה דיי קלה אך זה עדיין לא הייתה טיסה,קפצתי מגג לגג ונהנתי מהעניין אמרתי לעצמי שאני רוצה לעוף אז התחלתי אבל שעלתי לגובה של כמה מאות מטרים התחרטתי קצת כי חששתי מעט לאבד שליטה על הריחוף אז נחתתי(חשבתי לעוף לחלל אבל אמרתי לעצמי פה יותר מעניין),הרגשתי קצת מטושטש אז ניסיתי לפקוד הגבר צלילות(לא עבד כול כך),המשכתי לרחף לי על הגגות בשכונה שבאחד מהם ישבו כמה חברה ועשו על האש אז נחתתי לדבר איתם קצת. כשישבתי איתם על הגג הסברתי להם שאני יכול לעוף,חלק בכלל לא שמו לב חלק התעניינו ורק בן אדם אחד(שאני לא מכיר אבל הרגשתי שאני כן)אמר להם שאני עושה את זה כאני חולם(רמז שאני מרמה) ואני שולט על זה בעזרת הידיים,הסתכלתי על הידיים וראיתי שאני לובש כפפות גומי כחולות,הבן אדם תפס אותם ומשך כלפי מטה וכמו גומי עפתי בלי שליטה אז התרגשתי והתעוררתי. בקיצור:היה סבבה

silverhawk

New member
קודם כל,

אם בכל לילה בו אתה זוכר את החלומות אתה מגלה שחיצללת, לא הגיע הזמן להתחיל לעבוד על יומן חלומות?
בכל מקרה, אם אחת מן השיטות להגברת הצלילות לא עובדת לך, פשוט נסה אחת אחרת (והמשך איתה ועם בדיקות המציאות לאורך כל החלום).

makron2

New member
תגובה

אתה צודק 100 אחוז,התחלתי
היום כתבתי תימצות של החוויה,אבל אני רק מנסה לדמיין כמה אני יצתרך לכתוב בשביל לתאר את החלומות שלי,אולי אני מעדיף שהם יעלמו(לפעמים אחרי ההרס באה בנייה יותר טובה),הידע יכול להכביד עליי גם.אבל בהחלט אני ינסה להמשיך. *אם אחת מן השיטות להגברת הצלילות לא עובדת לך"-זו המסקנה שהגעתי אליה היום

למעלה