החלום שלי

saritpiker

New member
החלום שלי

היה לי חלום....... היה לי חלום שבו אבי רדף אחרי..עם רובה ורצה לירות בי........אני זוכרת שברחתי ממנו והוא המשיך לרדוף אחריי, אני זוכרת שעליתי על איזשהוא גג.....וירדתי ממנו....ניסתי לצעוק לעזרה אך לא יכלתי.הרגשתי שהוא עוד מעט תופס אותי,או מצליח לפגוע בי עם הרובה שלו......אני לא זוכרת אם הוא הצליח לבסוף או לא......... אשמח לקבל פרוש שרית

JFK1

New member
פתרון החלום לשרית

שלום שרית בראשית דברע הדגיש כי אני פותר חלומות עלפי התורה וספרי המקובלים ולא על דעתי האישית. מוטיב הרדיפה מופיע רבות בספרי המקובלים. רדיפה בהקשר לקרוב משפחה או במקרה שלך אב מבטא מחלוקת סמויה או גלויה שעומדת להתפרץ ותלויה במהלכים שלנרדף חלק בהם. העליה לגג מייצגת עקרונות חדשים או שינוי מגמה שאופיני לך בתקופה האחרונה והא לא בקנה מידה אחת עם אביך. הצעקה לעזרה מבטאת את המועקה הפנימית מאותה אי הסכמה ובחלום התפרץ הענין בייתר שאת במצב של רדיפה לרצח. כידוע החלומות הם אמצעי שמימי להעביר לאדם מסרים אולם לא תמיד יש בכוחנו לדעת מה פירושם. המלצתי בכל מקרה שאם אכן קימים חילוקי דעות או אי הסכמות יש לישבם ברוח טובה כשנר לרגלנו תעמוד מצוות כיבוד ההורים ששקולה ככיבוד בורא עולם. אשמח לשמוע אם אכן הפיתרון מרמז על כיוונים אלו. בברכהJ.F.K

אבא עם רובה.....

אין ספק שאת מרגישה נרדפת, ולאביך יד בעיניין. התחושה היא שאת מרגישה חסרת אונים ושאת מנסה לישרוד בכול מחיר אך הנורא מכל מתקרב. אני מאוד מקווה שאני טועה, אך יש פה גם רמז להתעללות מינית מסוימת מצד אביך.... חלומות פז, רואה בכוכבים.

saritpiker

New member
לרואה בכוכבים

בקשר להתעללות -לא היה ולא נברא חלמתי את החלום לפני כמה שנים - באותה תקופה אני ואבי לא דיברנו - במשך כמה שנים אנחנו לא בדיוק מסתדרים..........

הנה פרט שהיה חשוב להביא...

בגלל זה הפותרים מבקשים תמיד להביא כמה שיותר פרטים מהחלום ומהמציאות! אם יחסייך עם אביך לא טובים, החלום נראה די הגיוני... נראה שהסכסוך עם אביך רודף אחריך ומציק לך. אולי פתרון הקונפליקט ביניכם ירגיע את סערת הרגשות.

למעלה