החלום שלי

24שעות1

New member
הייתי רוצה שאיתן יוסיף גם את ליז למשולש

ואז נראה את הפסיכית לאיזה רמות של שקרים תגיע שם

elvis18

New member
הייתי משאיר את ליז ....

אבל היא כלכך בלתי נסבלת בהתנהגות שלה ,שחוץ מדיירי הוילה שסובלים ממנה ,גם אני סובל ממנה מאוד בניגוד לאתי שכמה שהם סובלית והיא ככה וככה וככה ,אנילא סובל ממנה ברמה כזאת שאנ יהייתי רוצה להוציא אותה ,אלא מעדיף שהיא תשאר כי היא מביאה עניין

אני מרחמת קצת על עדי... איך היא הידרדרה

מעמדה של זוכה בטוחה לפשוט אויר מהלך... וכל זה למה?? בגלל שהיא נפגעה ולא עמדה על שלה?? בחיי שזה התירוץ הכי מפגר שהוא יכל להמציא!!! איכס הוא מגעיל אותי

Klayhamn

New member
זה גם קצת אשמתה

היא זו שהביאה את עצמה למצב הזה, בזה שהיא לא עושה כלום במקום הזה חוץ מלהסתובב כסהרורית... פשוט חסרת כריזמה ובוגרת מאוד. היא לא ממש מתאימה כנראה לאוירה התוססת של המקום, וזה בסדר, אבל נראה שהיא פשוט לא מוצאת את המקום שלה. אפילו ענבר, שהיא יחסית שקטה, מצליחה להשתלב איכשהו

ענבר משתלבת עם איילת זו לא דוגמא

הן התחברו מההתחלה ואיילת די דומנינטית אז לענבר יותר קל.. לעדי ממש קשה שם נראה כאילו 2 הקבוצות דוחות אותה. בהתחלה לא סבלתי אותה אבל עכשיו יש לי סימפטיה אליה.. סה"כ היא בסדר גמור ואני עדיין חושבת שהיא מתאימה לאיתן. הפסד שלו.

Klayhamn

New member
אני לא בטוח שהיא מתאימה לאיתן

מילא אם הוא אוהב בחורה כמו דניאל, אבל אם הוא אוהב בחורה כמו קרן - אז עדי ממש לא הטעם שלו. עדי בוגרת, רצינית, עם עולם פנימי ותוכן --- איתן מחפש משהו יותר קליל כנראה. זכותו, אבל הוא ליהוק גרוע לתכנית. אני לא מבין איך לא דאגו לוודא שהרווק מעוניין באופן בסיסי בכל הבנות שמביאים? אחרת זה פשוט מגוחך, כי אם יש מישהי שהוא פוסל אותה על הסף על ההתחלה, אז היא סתם מבזבזת את הזמן שלה שם.... לא ברור לי למה עדי הכניסה את עצמה לתוכנית כזו. הייתה מסתדרת אולי בתוכנית נורמלית יותר ופחות מטורפת.

elvis18

New member
כמה שמתחילת העונה ...אהבתי את עדי

היום הצבעתי באתר של וואלה ,ואחריי שסיימתי את ההצבעה ,פתאות אנינזכר ..שיט שכחתי להצביע לה ,היא כלכך לא בולטת ששכחתי שהיא קיימת ,אפילו שאני חושב שהיא אחלה !!

בוףברכה

New member
החלום שלי...

שתיפול..ללינוי..הכתפיה...ב
..שהיא.. מרקידה..ת'...
..

KEEK

Member
אתי:

"אני רגילה להיות בחוץ ששורקים לי ושואלים אותי אם אני צריכה טרמפ" תזכירו לי במה היא עובדת??

Klayhamn

New member
מדהים ש..

היא אשכרה מתגאה בזה ש-"שורקים לה ברחוב". אני מבין שיש בחורות שמוחמאות מזה, אבל להשוויץ בזה ו-לספר שאת "מתגעגעת" לזה? קצת דפוק..

בוףברכה

New member
......"אומרים איפה זאת עם הגוף....."...

::::::::::::::::
" ששששששוווווו
"אופו זאת עם הגוף?..
:::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::
בעעעעעעעע

למעלה