החלום שלי...

מיטל225

New member
החלום שלי...../images/Emo199.gif

לשיר, על במת ענק, שהקהל שר יחד איתי... "ואני רק רציתי לשיר... לעמוד מול מראה בעיניים עצומות, לקרב תפוח עץ אל שפתיים אדומות ולשיר..." (ריטה ) חלום... מותר לחלום לפעמים...
מה החלום שלכן?
האם אתן עושות משהו כדי לקדם את החלום, או שהוא נשאר בגדר "פנטזיה"...?
מרשות לעצמכן לחלום, להפליג על כנפי הדימיון? או שאתן מחוברות לקרקע?

kivsadoingmee

New member
אחל'ה חלום!!!!

והיום עם כל הריאליטי זה אפשרי... החלום שלי... שתמיד נהיה בריאות ומאושרות ושנהיה יחד עד סוף החיים - אני ואישתי (עיניים שלי) ותמיד תהיה לי האפשרות לפנק אותה...

GreenEyes22

New member
יש לי הרבה חלומות

תמיד מרשה לעצמי לחלום - ומאמינה כי חלומות מתגשמים - בינתיים זה עובד :) החלום שלי הוא, שאני ואישתי נהיה ביחד תמיד לתמיד, שנהיה בריאות ומאושרות החלום השני שלי הוא, שאמא של אישתי תקבל אותה בזרועות פתוחות יום אחד, ולא נצטרך להסתיר את המערכת היחסים שלנו יותר. והחלום השלישי שלי הוא...להצליח במה שאני באמת רוצה לעשות - צילום :) מממ....להציג את הצילומים שלי באיזו גלריה....מי יודע, אולי Someday

פאמקי

New member
אתחיל מהסוף...

לצערי, אני יותר מידי- מחוברת לקרקע (תרתי משמע'). אז מרשה לעצמי לחלום, אך רק חלומות שהקשר בינהם לבין המציאות, הוא ישיר. החלום שלי הוא קרקע, בית משלי (אמרתי 'תרתי משמע', לא?
), עושה המון למען החלום, עובדת ואמשיך לעבוד זמן רב, עד שהחלום יתגשם! (בעצם גם אחרי שיתגשם, כי אז אצטרך לשלם עליו
)... חלום יקר הפלתי על עצמי
. וחלום עוד יותר יקר... שהקרקע תהיה מעט גדולה כדי להקים בית לבעלי חיים נטושים.

טורטיתת

New member
החלומות באוויר

זן נדיר ...ציפור משונה...החלומות באוויר.....הראש באדמה. מגירה גדושה בחלומות יש לי חלקן כב יש בהן
חלק יש
פנטזיה יש רק בסטראוס ב-
(מנת גלידת פנטסיה עם שכבות השוקולד מספיק בכדי לגרום לפה להגיר ריר! שכבות הוופל הדקות נמסות על הלשון! ובשילוב של גלי גלידה אורירית בין כל השכבות יוצרות פנטסיה קרירה וטעימה)

למעלה