החלום שלי

alona 9

New member
החלום שלי ../images/Emo160.gif

מסע שורשים,לארץ מוצאם של הורי. מרבה לחשוב על כך המון בשנה האחרונה, חושבת על מגרש הכדור רגל שבו שיחק בילדותו,(היה שחקן)רוצה לראות.. על הבית שבו גדל,ממנו יצא למפגשי עליית הנוער..משתוקקת להיות.. על בית הספר שבו היא למדה,(בתמונה הדהויה,היא נראית הכי קטנה בכיתה) רוצה לחייך.. הבית הגדול שבו נולדה,אביה היה נגר והריהוט..מעשה ידיו..רוצה לגעת, רוצה לשמוע שפה,לחוש,לנשום את האווירה הזו,של הארץ הזרה שממנה עלו.. לנסות לדמיין אותם כילדים.. חלום מטורף שאינו נותן לי מנוח.. ועכשיו תגידו ת'אמת.. השתגעתי???

49צהוב

New member
סעי זה יהיה נפלא- ויתן לך תובנה

עליהם אני ואחותי היינו עם ההורים שלי לפני כעשר שנים- בעיר הוולדם- פראג- פתאם כל סיפורי הילדות קרמו עור וגידים- הבית (שלצערי לא נתנו לנו להכנס אליו), הגשר, בית הכנסת- העיר המקסימה- שבעיני רוחם של הורי ובסיפוריהם הפכה מקסימה עוד יותר.. חויה של תשכח. היינו גם בעיר הולדת חמותי- שלא רצתה לשמוע דבר על הביקור קנינו לה מתנה -מזכרת מעיר הוולדה, והיא לא שמחה בכלל כנראה הזכרונות שלה לא היו מה יודע מה... איפה הארץ אגב?

גלבועא

New member
לא השתגעת בכלל

ואם את יכולה להגשים את החלום הזה, אז מדוע לא בעצם?

alona 9

New member
מדוע לא

כי מעולם לא התלהבתי מטיסות לחו"ל,אני יודעת,אני במיעוט,(פחד ממטוסים,פחד מגבהים)והפעם?? רק הרצון העז,הסקרנות,השאיפה להיות שם.. מי יודע? לפעמים חלומות מתגשמים
תודה גלבוע

m i t a l y

New member
אני עם גלבוע... ../images/Emo45.gif

בתור חולמת חלומות סדרתית, ממליצה לך מאוד לבצע ולהגשים את החלום הזה... זה נראה י מקסים, ממלא מאוד ומשלים מעגל... עשי זאת יקירה, למרות הפחדים החששות והקשיים ואני... איתך...

alona 9

New member
היי מיטלי

מה נגמר בסוף? בבית? או.. בחוץ, מקווה שהפצפונת שלך נהנתה השבת,וגם אתם. שבוע נעים לכולנו

m i t a l y

New member
היינו בבית כמעט כל היום...

פיצפונת עזרה לנו לסדר את הבית, לנקות ולזרוק לזבל בגדים ישנים... דווקא היה נחמד מאוד...
ו... תודה יקירתי...

גלבועא

New member
פצפונת בת השנה+ עזרה לסדר את

הבית
משחקי קופסה, ציורים באצבעות באמבטיה. המון המון פעמים זה היה שעשוע של הפצפונת שלנו, כשסביב מותניה גלגל הצלה קטן, המים בקושי בגובה הקרסולים, והיא צבעה וצבעה ומחקה וספרה לעצמה סיפורים. אפשר להכין אתה עוגיות אמיתיות. מקסימום אוכלים רק אחת מהעוגיות שהיא הכינה
אבל צריך טונה של סבלנות ורצון טוב

m i t a l y

New member
"עזרה לסדר את הבית" (במרכאות) ../images/Emo13.gif

אני מסדרת והיא מוציאה וזורקת על הרצפה
או שהיא בודקת את הטעם של הבגדים שלי...
... בכל אופן, אחלה רעיון, גלבוע. רצון וסבלנות יש לי מפה ועד קטמנדטו ולכן תזכיר לי בשבת הבאה שאני שוב אקטר על איך להעביר את הסופ"ש, טוב? דרך אגב, בת כמה הבת שלך היום?

m i t a l y

New member
אני לא גלבוע, ../images/Emo13.gif ובכל זאת...

בצד שמאל למעלה, כתוב: "החלפת שם"
נפתח חלון בו, למטה כתוב "הרשמה למשתמשים חדשים"
נפתח חלון אשר בצד ימין כתוב "אין לך עולם משלך"?, שם תוכלי להזין את הנתונים הרצויים לך...
אנא, רק אל תשכחי לעדכן אותנו בשינוי שמך...

לורליי43

New member
מאיזו בחינה?../images/Emo8.gif

סתם... יש הרבה שעושים את זה ונהנים מאוד. מסיבה כל שהיא (אני עוד צריכה להבין למה בדיוק) אני מרגישה דחייה מעצם הרעיון. הורי מפולין, אין לי שום כוונה לסוע לארץ הזו, יש לי רתיעה חזקה ממנה ומכל מה שהיא מצייגת. לא מעניין אותי איך עברו עליהם חייהם שם ואני לא רוצה שום קשר לזה. אז מי אמר תסביך ולא קבל?

pf26

New member
חלום שניתן וכדאי להגשים - לדעתי

בן-זוגי חולם לנסוע עם אימו ועם אחיו לעיר הולדתה. היא ממש הסטרית למחשבה... הוא כבר היה שם כמה פעמים (במסגרת עבודה) ואפילו צילם את הבית והרחוב שבו היא גדלה. היא הסתכלה על התמונות, אמרה שהיא רוצה לנסוע ומאז ממשיכה למצוא תירוצים למה היא לא יכולה בדיוק עכשיו...

alona 9

New member
אצלי

היא דווקא מאד רוצה שניסע,היא מחכה שאתפנה,ותמיד זורקת לי "כשתצאי לחופש, אנחנו ניסע"..ועוד,מוסיפה "על חשבוני,אני מזמינה". עכשיו נשאר רק להחליט.

pf26

New member
הייתי נוסעת

היא רוצה, את רוצה ועל פחד מטיסה אפשר להתגבר. על הזמן שעובר והזדמנות שיכולה לחמוק - אי אפשר להתגבר. כאחת שטסה לא מעט ופוחדת מטיסות, אני תמיד מגבה את עצמי ב"רסקיו" או משהו דומה וככה שורדת את הטיסה.

למעלה