החלה ההרשמה!!!!

Uranium

New member
החלה ההרשמה!!!!../images/Emo24.gif

דיברנו לא ממזמן על פגישת פורום, אז אני ואפון חשבנו על זה בהתחלה, ואפון ראיתי שרשם את זה כבר.... אז ככה, החלטתי לקחת את התכנית על הידיים, ואני יתן עכשיו רשימה של כמה אנשים שהם הפעילים ביותר בפורום בזמן האחרון ואבקש שהם יענו על השאלות הבאות... 1. גיל, מין וטלפון 2. התאריכים שאתם יכולים להפגש?, ואיזה ימים אתם הכי לא יכולים.... 3. מהו המקום המועדף בשבילכם למפגש? (עיר ואזור מועדף) 4. האם אתה יכול לארח את הפורום או שיש לך מקום טוב לארח את הפורום? כל אלה שלא רשומים ברשימה ורוצים להצטרף למפגש, שיכתבו גם הם את התשובות לשאלות שכתבתי... ולקינוח - הפורום יפגש במקום כלשהו שאותו נקבע מאוחר יותר, הרשימה של הפעילים שמוזנמנים (אני חוזר שאם מישהו לא רשום והוא רוצה לבוא יכול לרשום גם): Lu Tze MetalRulez15 טלמון סילבר למבדה L7 Preacher neko Xumium גאיוס אריק ל סיטרא meindelbium afon uranium שייח ספיר מלך האריות2 תום30 RANDYme virus2 BLACKPANTER11 אלה האנשים שכתבתי, אבל כיוון שישנם הרבה יותר אנשים בפורום, אני מצטער אם שכחתי או לא כתבתי מישוה, פשוט עשיתי סיור קל בדפים של הפורום ואלה האנשים הפעילים ביותר בפורום, ככה שאם שכחתי מישהו, אני מצטער, כולכם מוזמנים...
הייתי רוצה לכולם ירשמו את הפרטים במוקדם ביותר.... כדי שנוכל להפגש מוקדם ביותר.... והייתי מבקש שהפורום יפגש לפני סוף יולי כי בסוף יולי אני עובר לגור באוסטרליה ואני יגיד רק פעם בשנה לארץ.... אז אני מקווה שאני יצליח לארגן את המפגש לפני שאני יטוס ואם לא אז אני יעסביר את האחריות על המפגש על מישהו אחר שירצה לעשות את המפגש.... לילה טוב, ותהנו מהר, אני מקווה שיהיה מפגש מוקדם ביותר ויהיה נחמד!!!

Uranium

New member
אני יתחיל - "Uranium"

1. בן 15, זכר 2. כל הימים מ-2 בצהריים עד סוף יולי כי אני עובר לגור באוסטרליה. 3. מרכז - מודיעין, ירושלים, תל אביב, לאיפה שיש מרגלית ממודיעין... 4.אין לי מקום מספיק בבית, אבל יש מקום נחמד ברעות ואני גר במכבים, ששניהם ישובים ליד מודיעין.

afon

New member
אפון...

אותו דבר כמו אורניום כמה שיותר מאוחר יותר טוב כי אז יש יותר זמן לישון. אז קדימה מי שנרשם היום מקבל במתנה אלוהים! (מספר האלוהימים מוגבל כל הקודם זוכה)

meindelbium

New member
היי גם אני

יווווווווווא ני רוצה אלוהים!!!!!!! אבל אני מקווה שזה לא אלוהים מזוייף...אני אתבע אותך אם כן!!!מכירת אלוהים לשווא!!!דין סקילה!!! טוב אז אני כמו אורניו ואפון רק שאני מרעות בניגוד לשני הטחונים האחרים

סיטרא

New member
תוריד את גאיוס

מהרשימה, נראה לי שהוא שכח את סיסמת המנהלים שלו. אני, כאמור, אגיע למפגש רק בתנאי ש-0000000000 יבוא איתי. טוב, אני זכר לבן, אתאיסט בכל רמ"ח ושס"ה. בן 21, מתגורר בעיר הקודש והחרדים ירושלים. ~

vvizard

New member
הממ...

טוב, אני חדש, אבל הייתי פעיל, לא? נראה לי שיש כאן אנשים מעניינים, אז אם יתאפשר לי אני אקפוץ. עלי: 1. 25, זכר, 053734668 2. עד סוף יולי אני די פנוי בערך ב2/3 מהימים... אין טעם לפרט איזה. 3. אני מעדיף ת"א או בסביבה. 4. לא ולא.

Lu Tze

New member
טוב:

1. 18, זכר. 2. ארר... אני מניח שמתישהו ביולי יתאים לי. כעיקרון, מתאים לי כל יום. אחרי נניח, 14:00. 3. כמו שאמרתי, אני בא רק אם זה בירושלים. 4. לא ממש.

it me

New member
אני בעד. אמרתי כבר?

1- it me 17 זכר 052602688 2-you name it לקראת הסוף יהיה נחמד אבל כיוון שאתה טס אז מתי שאפשר 3-י-ם או המרכז על החוף: ת"א בת-ים 4-הייתי שמח בביתי אבל חשבתי על זה והדיעות כאן קיצוניות ומאיימות שאני ברצינות חושש לי ולביתי אבל מעלה אדומים כמקום (ארומה או משהו) נשמע אחלה.

DuStOfAnGeLs

New member
אני לא מוזמנת? ../images/Emo7.gif

אז אני אזמין את עצמי!!!
1. אני- בת 16, נקבה... 058603933 2. מתי שאתם רוצים, רק לא ימי שישי (תחבורה מ****ת) 3. ת"א. 4. בואו נלך ל......................... עזריאלי? (על הגג) או לפארק דרום. *ואני לא מאמינה ששכחתם אותי!!!*

RANDYme

New member
תארגנו הכל ותודיעו לי

עד אז אני אמשיך לזיין לכם תמוח

גם אני

אני אשמח לבוא למפגש פורום 1. אני בת 16.5 2. כל יום אולי חוץ מה16 וה15 לחודש (מועד ב') ולא בסוף שבוע כי אז אין תחבורה ציבורית. 3. אני בעד המרכז אבל יותר תל אביב כי ירושליים או מעלה אדומים בכלל זה קצת מסוכן ולא יסכימו לי לנסוע לשם. 4. ואין לי מקום כי אני לא חושבת שכולם ירצו לבוא לקיבוץ הקטן וחורי שלי. תודיעו בהמשך על פרטים בבקשה

למעלה