החיפוש....

snowhite

New member
החיפוש....

קראתי בספר אתמול שלאהוב זה דבר גדול ואסור לה לשבת לחכות ואותה צריך לחפש בנרות אז פתחתי חבילת נרות של שבת והיא לא היתה שם ירדתי למכולת לקנות נוספת וגם שם היא לא היתה - היא משחקת בתופסת אז יצאתי לחצר והפכתי כל אבן וחיפשתי מתחת כל שיח והסתכלתי מתחת למגלשה וניסיתי מעל הנדנדה וחיפשתי וקראתי בשמה והיא לא מגיעה... אז החלטתי לצלצל למשטרה ולדווח על זו האבדה והפקיד שם צחק באוזני ואמר לי ללכת לבקר את רופאי וגם שהסברתי שכך נאמר הוא את הטלפון באוזני סגר... אז ישבתי ליד הטלפון - על הריצפה חשבתי לאן היא נעלמה? ופתאום דפיקה על דלתי אותי הקימה ובפתח ידיד ילדות הופיע ועל אוזני בשקט לחש שאין עוד מה לחפש וכי הוא מצא ומתחת לאף נמצאת האהבה ואם אני אמשיך לחפש אני עוד עלולה לפספס וכשאותו שאלתי הכין אהבתי הוא אמר לי בשקט מצאת..... אותי! משהו נחמד לזכר ימים עברו! snowhite

tairon

New member
שלגיונת לפעמים זה מתחת ..

לאף שלנו והחוש חש לא פועל והעינים לא קולטות תראי מה רשמתי לפני כמה דקות זה מתאים למה שאת כתבת

אוסי

New member
יוווווווווו זה.........

הדבר הכי יפה ששמעתי היום ... גם אני אתחיל לחפש .. אולי אני אמצע גם את אהבת חיי מתחת לאפי..או ש.... הוא ימצא אותי .... תודה לך יפתי ...

PoshKale

New member
לא חיכית מספיק.

מתישהו זה יבוא. האנשים פשוט חסרי סבלנות לבואה. וזה גורם להרבה סבל...אז זה ידוע שזה גורם לסבל, חכי...זה יגיע בזמן שלו. ותחנסי להנות מחייך בינתיים. סתכלי על זה כך: הזמן מכין אותך לקבלת האהבה שאת מחכה לה. כשאת תהיי מוכנה היא תגיע.

אוסי

New member
תודה פוש...

אבל אני הכי מוכנה בעולם ... ואני נהנת מהחיים ... אני למדתי להמשיך הלאה עם המון חיוכים.. אבל היא לא מגיעה .. אני כבר לא ילדה ...

PoshKale

New member
ללא קשר לגיל.

ואת לא יכולה לדעת אם את מוכנה או לא, כי את לא יודעת מה יגיע.

למעלה