החיפוש שלא נגמר

רן32

New member
החיפוש שלא נגמר

מה בסך הכל אני מחפש ??? מישהי לחבק בלילה מישהי שתאהב אותי מישהי שתקשיב לי מישהי שתראה איתי בוידאו את הסרט ג`רי מגוויאר 5 פעמים מישהי שאני אכין לה שוקו בבוקר מישהי שאני אסתכל עליה בעיניים בקולנוע עד שהיא תשים לב אלי מישהי שנלך ביחד לעשות קניות בסופר בשלוש בבוקר ונתמזמז בין הביסלי לבמבה מישהי שתחייך אלי המון מישהי שכל בעייה שיש לה אני אהיה הראשון שהיא תספר לי מישהי שתספר לחברות שלה איזה חבר נפלא יש לה מישהי שתוכל לשים את הראש לה על הכתיים שלי והיא תרגיש בטוחה מישהי שלא תחפש משחקי כבוד ושליטה זהו. אני לא רוצה יותר. למה זה כל כך קשה ?? אני יודע למה אני מחפש מישהי שדומה לג`ניפר לאב יואיט(שרה משולחן לחמישה) מישהי רזה מישהי עם שיער ארוך מישהי עם שפתיים יפות מישהי עם טוסיק חמוד וקטן אסור לי ??? אני רוצה מישהי כזאת !! אני לא שיטחי !! אני עמוק,משקיען ושומר על עצמי ומגיע לי מישהי דומה אני בררן ואת המחיר אני משלם כל לילה שאני לבד במיטה זוגית ענקית לבד.לבד.לבד.לבד.לבד.לבד.לבד. אני לא בחור של זיונים ללילה אחד אין לי את זה אין אהבה אין סקס מוזר,לא ?? אבל זה אני. גבר של בחורה אחת. ואני לא מוצא אותה ואני מפחד שנגמר לי הכח לחפש כל לילה אני והדיסקים שלי בסטריאו שומע שירים עצובים שירים שעושים חשק לחבק,לנשק,לאהוב. לפעמים אני לוקח בלילה את המכונית נוסע רחוק מרגיש בודד אני שונא להרגיש בודד זה לא הוגן רן, 90 90 90 - 052

למעלה