החיפושית שלי

shedevil1

New member
החיפושית שלי

שלום, קודם כל. לפני חודשיים קיבלתי במתנה ליומולדת מאחי חיפושית שנת 74. האמת שאני די מפונקת ורגילה לנהוג במוניות של אבאמא ממוזגות ואטומטיות אבל אני מתרגלת אליה. הייתי רוצה לעשות כל מיני תיקונים/שיפורים בחיפושית ורציתי לשאול איפה כדאי וכמה לדעתכם זה אמור לעלות.. 1. תיקון הוישרים והמנגנון שמשפריץ מים לניקוי השמשה 2. תיקון הנעילה (דרך תא הכפפות) של הבאגאז´ 3. התקנת מדף מאחורי המושב האחורי. 4. התקנת מראת צד בצד ימין זהו בעצם. המון תודה מראש למשיבים שירה

H a D a R s

New member
אז ככה

לגבי 1 אין לי תשובה מוסמכת... אני ויתרתי על התענוג (מסתובב עם בקבוק של סנו קליר לניקוי שמשות
תיקון הנעילה של תא המטען ניתר לפתור ע"י התקנת ידית מנוף פשוטה עם נעילה בתא הכפפות התקנת מדף אחורי... אני הכנתי מעץ בנגריה משפחתית (עושה רק טוב לאוזניים... אם יש מערכת - ואת הרמקולים למקם בזוית פרופורציונלית למרכב הרכב[התפשטות צלילים טובה יותר] אחד הרכבים האקוסטיים ביותר יקירתנו הנ"ל) ועוד המלצה קטנה בנושא... להצמיד צמר סלעים לדופן של המנוע מתוך הרכב - מפחית קצת את רעשי המנוע ובאשר למראה - להשיג אחת ולהבריג (או כל דרך אחרת) לדלת [ 60 ש"ח באוטו-דיפו אם זכרוני אינו מטעני] מממ... וזה הכל - ותתחדשי שירה

chino

New member
התיקונים

זה ממש לא רציני, פשוט צריך למצוא גרוטאה ולפרק ממנה, מאחר ואני לא מאמין כי תעשי זאת בעצמך נסי למצוא מישהו שמבין, אך אל תפני למוסך הם פשוט ירוקנו לך את הארנק.

vq55205

New member
החיפושית שלי

לגבי 1 ו2 אני מאמין שמישהו עם חוש טכני ושני ידיים ימניות (אף שלא ראיתי את החיפושית) לאחר הבנת המערכות יוכל לפתור את הבעיה ללא השקעה גדולה.לגבי 1 אני משער שלמתזים נדרש צינור דק (שאפשר לרכוש בחנויות לחלקי חילוף לרכב).במידה וצריך גם ווסת לחץ (מה שקצת מכניס ללחץ) מה שיכול גם להתקלקל - נדמה לי שיש אופציה להזמין את זה במוסך של וולקסווגן ,צריך לבדוק אבל זה יהיה יקר. אני הייתי מנסה בכל זאת לתקן את זה מכיוו שיש לזה חשיבות רבה בעיקר בחורף. לסיכום הענין אם יש לך ווסת ואני משער שגם החלפים האחרים שצמודים למתזים אזי יש לחבר בין חלקים אלה לווסת באמצעות הצינור שהזכרתי שצריך לקנות בכל מקרה ואז לבדוק אם הווסת תקין.אם בכלל אין ווסת או שידוע שהוא לא תקין כדאי לברר אם אפשר להשיג ווסת כזה-או מפירוק כפי שציין CHINO ידידנו או מהחברה.בלי זה המערכת לא תעבוד. (ובמקרה זה גם אין טעם לקנות את הצינור) לגבי 2 אני משער וזו השערה בלבד שכל החלפים נמצאים וצריך רק לשמן ולמתוח את הכבל ואולי לקבע אותו לנקודה יציבה בהישג יד במידה ותא הכפפות כבר לא מספיק חזק (יכול להיות מקום מוסתר מחוץ לאוטו) לגבי 4 אני מאמין שיש מראות תחליפיות חדשות בחנויות לאביזרי רכב שיתאימו לחיפושית אפשר גם להזמין מחו"ל באמצעות האינטרנט אבל זה יצא מאוד יקר. עזרתי?

למעלה