החיסולים

ש ל ו ם

New member
החיסולים

מדיניות החיסולים של ראש הממשלה הנהדר(כן בטח...) שלנו והדרג הצבאי לא אפקטיבי הרי אחרי כל חיסול בא פיגוע , זוהי לא הסיבה לכך זהו תירוץ הרי לפלסטינים יש הרבה מטענים הם מחכים להזדמנות - לטעות שלנו . ואנחנו כמו מטומטמים טועים שוב שוב שוב שוב ושוב כנראה שמר שרון שזה כייף אבל האזרחים לא לאזרחים נמאס משרון וממפלגתו . עכשיו נדבר על מפלגת העבודה אשר אינה תורמת -מהי בכלל עושה במשללת הימין הקיצוני ?! עושה לשרון בייביסיטר? אין צורך יש לו כבר מיליון ו2 מאבטחים .... אז בקיצור מרצ ידעה מה לעשות וזיהתה ששרון יסובב את מפלגת העבודה אז בשביל שלום צריך מרצ בשביל שמאל במדינה יש מרצ תנו למרצ לעלות ולשלום להאיר ...........

EverMan

New member
מפלגת העבודה

נמצאת בממשלה הזו רק כדי למתן את החלטותיה וביינתים עושה עבודה לא רע בנידון. לעומת זאת מרצ ירדה מזוהרה ואונה. מה קרה למפלגה שמריצה הכי הרבה חוקים בכנסת ? מה קרה למפלגה שנאבקת למען זכויות האזרח ? עכשיו למרצ בעיקרון יש תחליף שהוא חדש . אני לא מוצא סיבה שמישהו יצביע מרצ. לעומת זאת העבודה מעבירה יותר חוקים מתוך הקואליציה . ומונעת מעברם של חוקים שפוגעים במדינה. אני בעצמי לא שמח שהיא שם ואני מוכן להתערב שתוך חודש היא מחוץ לקואליציה. מפלגת העבודה לקחה את עצמה בידיים עכשיו ואני מקווה שהיא תתחיל לפעול כמו שצריך . ויפה שעה אחת קודם. -=<ענבר רובין פעיל בנוער העבודה>=-

Kgt1

New member
מרץ זה אחד מהאסונות הגדולים ביותר

שקרו למדינה מאז קומה. סתם לידע כללי.

metal_slug

New member
העובדה שאתה מתנגד למצע פוליטי

של מפלגה, לא הופך אותה לאסון לאומי. אני לא מצביע של מרץ, אני גם לא מאמין בדרך המדינית שלהם, אבל מבחינה חברתית, מרץ עשתה יותר למען השכבות החלשות מכל מפלגה אחרת, אפילו כאלה שמתיימרות להיות מפלגות שפועלות למען השכבות האלה.

naamae

New member
Kgt1צודק!!!!

מרצ היא באמת אסון לאומי. מפלגה קנאית, עקשנית שנכון שחלק מכוונותיה נכונות וטובות אבל דרך הביצוע לא נכונה. קח לדוגמא את העובדה שש"ס רק מקבלת עוד ועוד קולות בגלל מרצ. ש"ס נוצרה כדי ל"הוות" איזון למרצ ובסוף ש"ס קיבלה יותר מנדטים.

שלתי

New member
אז ככה

אין כל קשר בין התחזקות ש"ס לבין מרצ ש"ס מהווה את ההפך למרצ. שניהם מפלגות חברתיות, אך ש"ס היא מפלגה חמדנית ואגוצנטרית שלא מאמינה באזרח הקטן אלא בכספים למפלגה ולישיבות. מרצ עוזרת לאזרח הקטן , היא מעבירה המון חוקים , ויש לה מצע סוציאלי. היא לא הכי טובה , יש מפלגות יותר טובות , אך מרצ היא מפלגה שאני מעדיף על פני רוב המפלגות האחרות.

למעלה