החילופים בגלגלצ

maya orgad

New member
החילופים בגלגלצ

רומי נוימרק מחליפה את רונית כפיר נועה גראס מחליפה את רומי נוימרק ורק המוסיקה תיוותר כשהיתה,וחבל.

dudube

New member
רונית כפיר התבזבזה בגלגל"צ

להגיש שירים של אירוסמית וריטה , לעומת להתעורר עם חצי מדינה? , אני שמח בשבילה.

אבל זה מה אני אומר כל הזמן

שברגע שיהיה מישהו עם ביצים להבין שפג התוקף של גלי צהל כגורם עצמאי - חלק מהתכניות יוכל לעבור לקול ישראל (במתכונת חדשה!) והשדרנים הטובים יותר ימצאו את מקומם במסגרת הרדיו המסחרי. אבל כמובן הכל בדימיון שלי...

האגס 1

New member
../images/Emo35.gif

ומה עם התחרות? ומה עם הסגנון הייחודי של גל"צ? אי אפשר להעביר תוכניות של גל"צ כמו שהן ל'קול-ישראל', כי מרגע שהן יהיו נתונות לשליטת 'קול ישראל' הן יהיו עלולות להטמע שם לחלוטין, ולהיות משודרות בסגנון שלא מאפיין את גל"צ - ובעצם להיעלם. מה שכן - גל"צ של היום הם כבר ממש לא גל"צ של שנות השמונים, וחבל שאי אפשר להשוות את האיכויות של גל"צ בתקופות השונות.

במתכונת חדשה....

כתבתי קול ישראל במתכונת חדשה והכוונה שלי שתהיה רשות שידור ציבורית אחת, ולא שתים אבל צריך לארגן אותה מחדש במילא ותוך כל יש לקוות שה"סיגנון" יהפוך להיות קצת יותר אטרקטיבי ממה שהוא כיום. לא שמהסיגנון של גלצ של פעם נשאר הרבה... זכות הקיום שלה כיום הוא בעיקר בזכות הזכרונות של פעם ולא בזכות מה שהיא עושה היום. ורשות שידור ציבורית לא צריכה להתחרות עם רשות ציבורית אחרת. לא מדובר כאן בגוף מסחרי שצריך להביא רווחים. מדובר כאן על גוף ציבורי שצריך לספק שרותים שגופים מסחריים לא מספקים ולהיות יעיל וחסכוני. ומול השוק המסחרי השידור הציבורי לא צריך להתחרות בכלל. הוא צריך לספק את אותם סוגי שידורים שהשידור המסחרי לא מספק. ובכלל סייגתי את הדברים ואמרתי שהכל ברמת הפנטזיות שלי...

10יוסי10

New member
רומי נוימרק כל הזמן מחליפה שעות!

החל מהגשת התוכנית "עד אחת" באופן קבוע, דרך "מדינה בדרך" בקיץ, ועד החלפת עמרי רונן ב"בחירות". ועכשיו ל"בוקר טוב".

למעלה