החיים.......

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
תרגיש חופשי......

כבר קיבלת אישור להסתובב חופשי בבית מעוף

דמדומים

New member
עושה פרצוף מהורהר

נותן כבוד לאתר...אחר כך עובר,כי הרי שנינו יודעים,שלמשפט הזה אין שום משמעות.

maof

New member
למה ידידי.....

קל מאוד להכריז "שברו את הכלים" אך קשה יותר להדביק את השברים... מעוף

Kטלנית

New member
יש בזה

נכון שאנחנו מחלטים רק חבל שאין לנו את היכולט או את השלט ללחוץ על הכפתור של ה
זה היה מאוד עוזר לי כרגע בכל אופן לראות את הטוב בכל החרה. סורי על התגובה מצב רוח רע!

תסתכלי לעצמך עמוק בתוך האישונים

ותספרי עד 20 ..ותראי את הטוב..קטלנית.. סתם רעיון..

Kטלנית

New member
הלואי מהפה שלך לאלוקים

עכשיו סימתי ערב סיוטי לא יודעת האישונים שלי מקובצים זה בעיה זה קורא לי כל פעם שהוא מצליח להכנס לכאן , פחדתי אפילו להתקשר למשטרה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי כבר כח והכי נורא זה שהוא משתמש בילדים הוא שם לעצמו מטרה להפריד אותם ממני. הוא בקטע של למרר אותי אז יפה מה שאתה כתבת אבל מה אני אעשה שכרגע אין לי את החיבור

ויין ישמח לבב אנוש להצהיל פנים משמן

קחי כוס מרלו או קברנה.. סיגריה אם את מעשנת.. צאי למרפסת אם יש.. שימי לך מוסיקת רקע.. תלגמי לגימות קטנטת.. ותוך 10 דקות או חצי כוס.. תראי את החיים קצת אחרת..

Kטלנית

New member
יש מרפסת

רוצה למזוג לעצמי משהוא אבל אני עם אבן עמוקה בלב לא מסוגלת להכניס לפה מים כל פעם מחדש ככה אני מרגישה רוצה להיות רחוקה ממנו ומההרגשה

maof

New member
ניתוק זה אף פעם לא פיזי.....

כל זמן שהניתוק לא בראש וברגש אתם עדין ב...
מעוף

דמדומים

New member
ההבטחה הזו שלך...

מדאיגה אותי...זה למה בחרתי לי ווירטואלי.אין סיכוי למחלות מדבקות.

Kטלנית

New member
את המזרק אני אקח

מהאנלציה שיש לי פה החומר זה מה אני צריכה עכשיו? יש לך????????????? עזוב זה יעבור עוד כמה זמן רינת פה אולי היא תוציא אותי מהדיכי עם כל הג'ננה והשמחה שהיא מפזרת סביבה

Kטלנית

New member
תודה רבה לך המורה נחמה../images/Emo4.gif

ראתי את הטעות ואפילו לא טרחתי לתקון למרות שדיי חורה לי הטעויות אבל תודה לך בכל אופן.

Kטלנית

New member
לא אובדת לא מרה

מפחדת זה ההגדרה אבל עזוב אני מחר אטפל בזה נמאס לי לחיות ככה כל פעם שהוא מאיים עם הילדים אני הופכת לעכברה וזה אחרי יום שלם שבבית אני לביאה יהיה טוב מחר אני אעשה לזה סוף סופי כי זהוא נשבר לי נמאס לי!

maof

New member
חן חן......../images/Emo13.gif

הרי את יודעת שאני עכשיו ב... TIME OUT מעוף

למעלה