החיים

אילה.

New member
החיים

יש להם חיים משל עצמם... ואני מתעקשת על זה, למרות שאני פה לגמרי לבד כבר כמה וכמה זמן... ואולי אפילו עפתי ועוד לא הבחנתי בזה...
אילה ברגע של פילוסופיה והגות אבל למרות הוא, לא מוותרת על הפתעה מסופטי, לא משנה מאיזה כיוון

softy

New member
אוקי, קאט דה בוּל שיט....

אילה, הפתעה באריזת מתנה בדרך אלייך, אנא אל תפתחי את האריזה במכשירים חדים. שרון, את הזקן הזה עוד אפשר ללמד כמה טריקים חדשים. מי בכלל אמרה כאן אני ולא קיבלה? סופטי אימפוטנט מוחי עם בצקת באיזור המפשעה אפילו הויאגרה כבר לא עוזר.

שרון-ב-

New member
חחחחחחחחחחח מסכן מתוק

אימפוטנציה במח זה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לגבר לא נורא חמוד, יש עדיין בחורות שאתה לא צריך להפעיל את המח בכדי לגרום להן לשכב במאונך שרון אמרה אני פעם אחת וקיבלה בטעות פעמיים

יערית

New member
איזה מוח???

מה המיפשעה של הגברים זה מקום שכלם? וואלה אף פעם לא ידעתי... מסכן סופטי.... אז ניתן לו בראש? יערית-משוגעת על אימפוטנטים מפשעתיים

שרון-ב-

New member
לא לא לא !!

אני התכוונתי למח האמיתי אי שם בחמ"ל, למעלה על הכתפיים זה הניוון שרירים הכי קשה שיכול להיות לגבר (ולאשה

אילה.

New member
סופטי, הפתעה

שבירה? יקרה? דוממת? גדלה? אריזה מרובעת? מוארכת? עבה? גלילית? מכשירים לא חדים? אז מה, רכים? רטובים? צרים? נו נו נו כבר! אילה מלקקת שפתיים בציפייה

צוחקת...

New member
אני...

לא קיבלתי... אבל מאידך....גם לא הודעתי על בואי... מן הסתם... צוחקת....תמיד מתפרצת

צוחקת? גם למחוזות אלו הגעת?../images/Emo20.gif...

...קבלי פרח לשבת..... חהחההחהחהחההחהחהח שבת שלום לך.

שרון-ב-

New member
ווואוווווווו נוסע מקסים שלי !!!!

אני קיבלתי גם את הגבעולים
איזה אושר !!!! חתומה בנשיקה (על עלי הכותרת) שרון

שרון-ב-

New member
מזל באמת שעשו לנו את

הסימן הזה
אחרת איך הייתי יודעת שאתה נוחר עכשיו ? חלומות
נעימים גנן ממני ה
שמחפשת את הגבעול