החיים

חן (*_*)

New member
החיים

ממורדות גבוהים, יורדת ועולה, מטפסת וצונחת בחזרה. ממורדות גבוהים, נתקלת בתהפוכות החיים. יש ואני נכנסת או מציצה עיתות רואה פתח תקווה מעל סלע המצוק, פורשת ידיי מרגישה שהכל אפשרי, זו אני בתוכי האפשר לעוף מטה או מעלה, בבטחה? אפשר ליפול לשבור כל עצם ותקווה. שמא רצוי ללמוד כל סלע, כל מורד? לדעת לאן להיכנס האינסטינקט-מי יודע האם הוא צודק? ממורדות גבוהים,יורדת ועולה, מטפסת וצונחת בחזרה בכדור פורח בלוי. אי שם, בינות למצוקים מסתתר מבצרי בין נקיקים, בו אגשים אי של חלומות , יותר הישגים, פחות אכזבות. המורדות גבוהים ולי מקום בשמי ואני-זו אני.

danistar

New member
החיים ../images/Emo24.gif

מורכבים מעליות ומורדות הכל כמו סרט אחד ארוך מההתחלה ועד הסוף . כל אדם הוא השחקן של הסרט של עצמו אכזבות , אהבות , ביטחון , פחד הכל נמהל לתוך הסרט הגדול של החיים והבימאי שם למעלה מנווט הכל לפי רצונו .. חן מקסים !!

חן (*_*)

New member
אגדות וסרטים

אהבה מהאגדות גם במציאות היום-יום זה קורה, ככה, פתאום כאן... שם...בכל מקום ואת חשה ...כמו בחלום מבט ראשון, חיוך, מילה נרגשת, כמעט עוצרת נשימה פגישה על כוס קפה, נשיקה וכבר מתפתחת פה ממש אהבה אהבה, ממש כמו באגדות ובסרטים לב פועם בעוז, ובעיניים-כוכבים גופך בוער בלהט, תשוקה, וחום הפגישות תכופות, כמעט יום יום כבר אי אפשר להסתפק בפגישות אהבים עוברים לחיים משותפים, או מתחתנים אהבה, הקמת משפחה , ילדות וילדים כך חולפות להן בנחת עוד מספר שנים שנים בהן, את האהבה יש להמשיך לפתח ולטפח במילה טובה, ויתור, הבנה, הערכה, מתת פרח. כי בחלוף השנים, אם את האהבה לא משמרים היא תאבד בין שיגרה,ילדים, עבודה והחיים.

חן (*_*)

New member
החיים כעל במה

(שיר שלי, ממוחזר, אך מתאים לנושא ולמצב רוחי) כל העולם במה כל העולם במה מסביב תפאורה שעליה איש לא חלם, איש לא שמע נהרות, אגמים, מפלים גאיות, הרים ועמקים השדות, העצים והפרחים בשלל צבעים. זהו עולם רצוף עלילות וספורים שזה בזה מחוברים ושזורים יש בהם מן המלחמה והשלום שנאות ואהבות תככים ומזימות לכל אחד מאיתנו יש בעולם יעוד, מטרה אנחנו השחקנים במשחק החיים יש מאיתנו מי שיש להם תפקידים משניים ויש -מי שראשיים כולנו חשובים להשלמת הפאזל, השלמת המרכיבים. זהו סרט שיש בו הרבה עניין, הרבה אירועים. שילוב של מתח, דרמה וקטעים מרגשים זהו סרט מיוחד, כי בסרט הזה אנחנו לא הצופים אנחנו חלק ממנו, ואותו אנו כל יום חיים. כל העולם במה ואנחנו עליה משחקים והבמאי הוא - אלוהים.

חנילהההההה

שיר מקסים וכך הם אכן החיים לפעמים שמחים לפעמים עצובים מלאים בהרים אך הם שופעים פרחים ואנחנו תמיד צרכים לפקוח ת´עיניים ולבחור את הטוב שממתין לנו תמיד אי שם רק טוב!!!

למעלה