החיים

irisshap

New member
החיים../images/Emo2.gif

היי מה נשמע?, שמעתי נפלאות על אתר זה ולכן מצאתי לנכון לפנות אליכם לבקש עזרתכם בבקשה. אני נמצאת במערבולת בעיות בחיי , פרודה מזה למעלה מ3 שנים מהאקס שלי אב ל4 ילדי, לא רואה שום דרך לסיים הליכי גירושים, היות והוא מעכב במכוון כול דרך שמובילה לסיים וגט, בנוסף חיה עם בן זוג שעל פניו כנראה אוהבת מזה כשנה, אך הנ"ל יש לו נטיה לבגוד עם נשים אחרות, לאחרונה היה בנינו ויכוח אדיר על חשד שלי בו שאומת, הוא עזב את ביתי בעקבות כך ולבסוף התקשר ביקש אמר שאוהב וחזר חזרה הביתה, עושה רושם כאילו יש לו מטרה אחרי החזרה הביתה, אולי ניצול כלכלי כי הוא יודע שהשכר שלי החודש גבוה מהרגיל והוא כרגע נמצא במצוקה כלכלי, אני כאילו ראה הכול אך אין בי את האנרגיה המספקת לעמוד על החלטתי ולסיים מערכת יחסיםזו, אשאל שני שאלות, האחת לגבי מהלך הגירושין והשני לגבי הזוגיות החדשה

היי איריס ../images/Emo24.gif נעים שהצטרפת אלינ

קראתי בתשומת לב את כל מה שכתבת, וניראה לי, על פניו, שלא נגעת בבעיה אלא במה שקורה על פני השטח. אז קודם כל, את יכולה להחזיק בנקודת המבט הזו, לשלוף רונים ולקבל תשובה. ואת יכולה לחפש עמוק יותר. הנה הצעה - נסי לנסח מחדש את השאלה שעליה את מבקשת לקבל תשובה, אבל הפעם, לספר את הסיפור רק מנקודת המבט שלך, ולא בגוף שלישי או דרך תיאור הבעיות והאינטרסים של כל אחד מבני זוגך, שיחיו. זה להחלטתך. בכל מיקרה, כדאי שתשלפי רונים אם את רוצה לשמוע את חוות דעתם...
בסדר?

irisshap

New member
תודה שחזרת../images/Emo6.gif

חילקתי את מערך בעיותי לשני שאלות האחת- הפוטנציאל לגירושים מהאקס שלי בשנה הקרובה התשובה-אהוואז,בקראנה,אנסוז השניה-האם הקשר הזוגי הנוכחי שלי עםX חיובי, בעל המשכיות, אמין התשובה-דאגאז,קאנז,דאגאז,

אוקיי

לגבי בעלך, יש פה בעיה של גאווה או יומרנות. מישהו מכם מרגיש עליונות על השני, וזה מה שמפריע לסיים את התהליך. בידקי, מה השיעור שלך פה - האם את זו שמשדרת עליונות ועלייך ללמוד להסתכל לדברים בגובה העיניים? האם בעלך לשעבר משדר עליונות ואת צריכה ללמוד להתמודד ולא לתת לזה לחדור? הקשר עם בן הזוג הנוכחי ניראה כרגע על פי הקריאה שלך כחיובי, זה כנראה מה שאת צריכה כרגע, עם זאת, אני לא מקבלת שום מידע לגבי הטוו הארוך, רק שכרגע, זה בדיוק טוב

irisshap

New member
תודה עומר../images/Emo13.gif

לבי תחושת העליונות אני מבינה למה את מתכוונת, לגבי בן בזוג הנוכחי יש לי תחושה שהוא לא אמין איתי כאילו בוגד בי עם אשה אחרת

למעלה