החיים שלנו.

Drorrrrrr

New member
החיים שלנו.

ראיתי עכשיו לראשונה את הקליפ של הסינגל החדש, מהאלבום השני, Our Lives. בחודשים האחרונים, ההתלהבות שלי מהלהקה דעכה, שככה קצת, בעיקר כי לא שמעתי אותם כל כך הרבה זמן, ו- Camino Palmero כבר נהיה חרוש ולעוס בדיסקמן שלי. גם הטוב שבשירים שלהם כבר לא מרגש אותי כפי שהוא ריגש בעבר. זה כמה ימים שאני רואה ערוץ VH1 ו-MTV לסירוגין רק כדי לפול על הקליפ החדש, המיוחל כל כך, זה שאנחנו מחכים לו כל כך הרבה זמן. אני זוכר שקיווינו שהסינגל החדש ייצא בספטמבר [שעבר]. וכל פעם שדחו את תאריך יציאת האלבום, אמרתי לעצמי, "פסדר, גם ככה הם כבר לא מה שהם היו בשבילי פעם". היה בהתחלה את Wherever You Will Go, כל כך חייכתי, כל כך התרגשתי, המון זמן לא שמעתי את השיר הזה, ופתאום אני רואה אל אלכס, הבלונד, התלתלים ואהרון, ואני פתאום קולט עד כמה השיר הזה גדול. אז השיר נגמר, ומתחיל Our Lives. כשנתתי פה את הלינקים לא צפיתי בקליפ, לא ראו אותו טוב במחשב, וידעתי שתוך כמה זמן הוא יגיע לטלוויזיה [פעם לא יכולתי לחכות אפילו שניה]. השיר התחיל, ואני בחיוכי הענק, רואה כבר את הרחוב המתמלא במכוניות [בקליפ] ורואה את אלכס בפריזורה החדשה. וואו, אני חושב לעצמי, עוד מעט אלבום חדש! סינגל חדש וכל כך יפה! כבר שרתי את כל המילים עם אלכס, עם כל חיוך של אלכס גם אני חייכתי, עם כל זריקת מיקרופון מיד ליד גם אני התרגשתי. הכל כל כך מוכר ועדיין כל כך מרגש וחדש! הקליפ מקסים, אין מה לדבר. הוא לא בדיוק בסגנון הרגיל והבלתי מובן של TC, אבל עדיין ניתן להבחין במוטיבים הרגילים, הלהקה שמופיעה בעיקר, הז'קט של האלכס, התלתלים של אהרון וכל הכח והמרץ עם הקלטת האלבום החדש! כל כך הרבה זמן חיכינו ואני חושב שקיבלנו תמורה הוגנת למדי! אה, ותמסרו לאלכס שהוא נראה עם השיער שלו כמו יגאל בשן.
"These Are The Moments, These Are The Times Let's Make The Best Time Of Our Lives".

L i t c h i

New member
|יחס| ../images/Emo170.gif../images/Emo42.gif../images/Emo15.gif../images/Emo79.gif

טוב, קראתי את זה עוד אתמול, והאמת היא, שכתבת ממש יפה, ואין לי הרבה מה להוסיף... בפעם הראשונה שראיתי את הקליפ, ראיתי ממש איזה דקה אחרונה, לפני שהלכתי לביצפר והמילים פשוט נחרתו לי בראש- These are the moments These are the times Let's make the best time of our lives זה כל כך נכון, וזה פשוט התנגן לי כל הנסיעה לביצפר...

crazy4tc

New member
אני לא ראיתייי ../images/Emo10.gif

נאלצתי להסתפק בצג המחשב שלי... אבל לא מזמן עברתי על כל הקליפים שלהם שיש לי במחשב וזה היה ממש כיף
אני אוהבת את השוני בקליפ, בוואראבר וcibah יש סיפור, אדריאן הוא "סתם" קליפ, ובסטיגמטייזד וour lives יש מסר... אני אישית יותר אוהבת את זה שיש מסר כלשהו (למה הם לא עשו קליפ לwer'e forgiven ?!?!?)

למעלה