החיים שלנו....

החיים שלנו....

הם רגע אחד מתמשך. אין להם סוף מוגדר. בכל שניה חלק מאיתנו מת, וחלק נולד מחדש. המוות שאותו אנו רואים כסוף המוחלט, אינו אלא מעבר לשלב נוסף, אולי תמידי, אולי לא. זה אולי ישמע פלצני, אבל אנשים, תנצלו כל רגע מהרגע הזה, ופשוט תחיו, ולפעמים אולי קשה, אבל אחת האימרות היותר חכמות שקיימות היא:מה שלא הורג אותך, מחשל אותך. דזה אני מקווה שאת קוראת את זה ,כי זה הגוד ביי שלי. אני מקווה שאני אצליח לתקשר משוויץ , וגם אם לא, אז רק שתדעי שאת אחת הנשים היותר אינטיליגנטיות שבחיים דיברתי איתן, ושאפילו שאת לא רוצה עתיד, יש לך אחד, זה כתוב בכוכבים(תשאלי את החתולה שלך, היא הרי מסתכלת עליהם בפקודתך;)). בכל מקרה, שכל מי שקורא או לא קורא, יחשוב שניה על מה שיש לו, ולא על מה שאין, ויגיד תודה, לעצמו, וילך לעשות משהו שהוא עוד לא עשה בחיים, ותמיד רצה. ואני יודעת שאני כותבת שברים של מילים ומשפטים, אבל האמת קיימת, רק קשה טיפה לכתוב כששיכורים.

דז

New member
שיו מתוקה

אני אתגעגע כול כך . בשלב זה החתולה מבקשת למסור דש . והעתיד שלי כבר פה , לך יהיה עתיד . ואני מאחלת לך אותו בארץ . תהני בשוויץ , תסתדרי שם מהר , זה יעזור לך הרבה . מתה עליך מלא נשירקות ובאמת תהני כמה שיותר אפשר המילים שלך . נויה

למעלה