החיים שלך בלאפה

פראליה

New member
החיים שלך בלאפה

מה דעתכם? לדעתי אחד מהדיסקים הגדולים שיצאו במוזיקה הישראלית... מוזיקה מושלמת של טיפקס שילוב של רוק ומוזיקה מזרחית בצורה שאף אחד לא מסוגל לעשות ענק!

FunkyGiraffe

New member
אלבום ענק

הHighlight שלו לדעתי זה "אל תשכחי לזכור אותי" לסינגלים שלו יש זמן שחיקה קצר מאוד לדעתי, אלבום מעולה בכ"ז

oshri5917

New member
אלבום ענק

עם תמונות מהתחנה המרכזית הישנה רצועה מספר 2 באלבום השיר היפה ביותר "התחנה הישנה" שמתאר את 51 השנים שבהם היינו נוסעים שמשם

לא הייתי מגדיר אותו כ ה"היי לייט"

הייתי מגדיר את מעלה אבק ככזה. גל פרמן אמר פעם לרשת ג' ב"מאחורי השירים" שאירחה את הלהקה במיוחד לקראת אלבום האוסף שיצא אז, שבאותו אלבום הרעיון היה להוציא לרדיו שירים קליטים וקלילים (מה עשית, יש לי חברה, והפעם שיר אהבה) שיגרמו לקהל להתלהב ולרוץ לקנות את האלבום וכשהם ישמעו אותו הם יגלו את שאר השירים, החזקים יותר. מעלה אבק הוא לדעתי השיר הכי חריף של טיפקס, ליריקה מדהימה! קובי אוז במיטבו, מעולם הוא לא כתב כל כך יפה על עיירות הפיתוח, נראה לי שזאת הייתה הפעם הראשונה שהוא שר על זה, וזאת הייתה פעם מדהימה. אחר כך (כמו למשל ב"שיר על מצוקה שכונתית") הוא לא הצליח לחזור לזה ופשוט התחיל להתבכיין ולהתלונן... חבל. כל כך מראה את הימים היפים של טיפקס.

oshri5917

New member
התחנה הישנה מס'1 באלבום

ומס' 1 בטיפ קס בכלל בגלל האיכות

פראליה

New member
אל תשכחו את...

"ביום שיפלו הכוכבים" - שיר מדהים שלא זכה להכרה מעולם...

למעלה