החיים שלי

Bad life1

New member
החיים שלי

טוב כבר די הרבה זמן אני חושבת איך לכתוב אתזה ולמי לכתוב אתזה והחלטתי לכתוב פה. אני יכתןב אתזה בדרך הכי פשוטה שיש אני שונאת את עצמי!!! שונאת שאני אטומה לאנשים שאני עם הראש למטה כל הזמן שפגעתי במלא אנשים ובמיוחד שאני לא אני. אני חיה את החיים שלי כדי לרצות אנשים אחרים כדי שלא יכעסו עליי שלא יהיה משהו רע להגיד אבל אני לא הילדה הטובה והחמודה שלא עושה בעיות אני הילדה שמחפשת דברים מאתגרים דברים מסוכנים שעושה בעיות וצחוקים ולא מעניין אותה מה קורה מסביב... אז ישלי שאלה מה קרה לילדה הזאת?? לאן היא נעלמה?? ברור שכולן רוצים שאני יהיה החמודה וגם אני מעדיפה אתזה אבל זה לא באמת אני מה לעשות.
כל החיים שמעתי כמה אני רעה וכמה אני בעייתית ומטומטמת ואיכשהו דווקא בבצפר במקום שאני הכי שונאת מצאתי את המורה שמאמינה בי שלא מוותרת שכל יום אומרת לי כמה היא גאה בי ומאמינה בי חבל שהיא עוד מעט יוצאת לחופשת לידה אני כלכך אוהבת אותה ולא באלי להיפרד ממנה
 
היי Bad Life


היי יקירתי,
מבינה שלא קל להיפרד ממישהי שמאמינה בנו ושנקשרנו אליה. עם זאת, חופשת לידה זה דבר זמני... יש לי גם הרגשה שיש עוד לא מעט אנשים שמאמינים בך, גם אם כרגע זה לא מרגיש ככה.
כתבת שכל החיים שמעת שאת "רעה", למה הכוונה "רעה"? מה זה אומר? במה זה מתבטא?
&nbsp
מאמינה בך, ושולחת חיבוק לבנתיים

&nbsp
נויה
&nbsp
 

Bad life1

New member
היי נויה

תודה שאת מאמינה בי ותודה על החיבוק.נכון שחופשת לידה זה זמני אבל אני כבר ביב והמורה לא תחזור ללמד השנה. כשאמרו לי שאני רעה התכוונו לזה שאני הכי בעייתית מכל האחים שלי אמא שלי תמיד אמרה שאח שלי היה צריך להיות בת ואני הייתי צריכה להיות בן ואבא שלי אומר שאני הכי מאכזבת ותמיד הוא היה מרביץ לי על כל דבר רע שעשיתי הוא היה מחפש סתם שטויות כדי להרביץ לי.
&nbsp
 
יקירתי


היי Bad Life,
אני לא מאמינה שיש מושג כזה "ילד בעייתי". אני מאמינה שיש ילדים שקשה להם, או ילדים שמתמודדים עם בעיות, אבל לא ילד שהוא בעייה.
מדאיג אותי שאת מספרת שאבא שלך הרביץ לך. מתי זה קרה? האם הוא עדין מרביץ לך? האם יש עוד מישהו ששיתפת אותו בזה?


נויה
 

Bad life1

New member
היי נויה

אין מה לדאוג עכשיו הוא לא מרביץ לי ואנחנו בקשר טוב למרות שלא דברנו חודש בגלל שעשיתי קעקוע אבל חזרנו לדבר והכל בסדר... הפסיכולוגית שלי יודעת עלזה ודיברנו על זה הרבה כי זה משהו שגרם לי לחשוב שאני ילדה רעה ועדיין המחשבה הזאת נמצאת איתי כל הזמן. זה היה לפני 7 שנים שהייתי בכיתה ה בערך.
 
למעלה