החיים שלי תקועים

החיים שלי תקועים

בת 30 עוד מעט, רווקה. מעולם לא היה לי ניסיון משמעותי בקשר זוגי. ביטחון עצמי נמוך, ביישנות, חרדה חברתית, פחד מהחיים.
חשבתי לנסות תהליך של אימון אישי, למישהו יש המלצות למאמנת טובה (אישה בלבד) באיזור ראשון לציון?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
כל כך הרבה דברים

אבודה יקרה,
אני מקווה שאת לא עד כדי כך אבודה, ושיש גם דברים טובים בחיים שלך.
אני יכולה להמליץ לך על מאמנת מצוינת שאני מכירה בנס ציונה, אבל השאלה שעולה לי - האם הדבר המתאים הוא אימון או טיפול?
את מעלה הרבה נושאים, בינהם נושאים שנראים מתאימים יותר לטיפול - פחד מהחיים, חרדה חברתית, שבוודאי קשורים לבטחון העצמי הנמוך ולביישנות, ויתכן שהעדר קשר זוגי הוא תוצאה של כל אילו.
פחדים משמעותיים וחרדות הם בדרך כלל נושאים לטיפול - בגלל ההיקף והעומק שלהם.
מה דעתך? האם ניסית טיפול בעבר?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
טיפול

יקירה,
טיפול הוא דבר מעמיק ומתמשך, זה גם יתרון וגם חיסרון - זה לוקח יותר זמן אך עם זאת העבודה נוגעת בדברים שנמצאים עמוק בפנים.
בכל מקרה, התחושה שזה לא עוזר צריכה לעלות לדיון עם המטפל/ת שלך - קודם כל, כי היא חלק מתהליך העבודה המשותף.
אם מיצית את האפיק הזה, יתכן שהטיפול באמת לא מועיל, זה קורה, כשאין כימיה, או אין התאמה בין סגנון העבודה של המטפל והצרכים שלך. במקרה זה הייתי שוקלת ללכת לטיפול אצל אדם אחר, אולי בגישה אחרת.

hagitdasit

New member
אני חושבת שאת צריכה לתת לזה זמן

הכל בראש בסופו של דבר

The big priest

New member
מסגרת

היי אבודה בעולם,
יש לי טיפ, לא יודע אם אי פעם מימשת.
מסגרת חברתית תומכת, זה יכול להיות קבוצת חברות שיושבת על שפת הים פעם בשבוע, חוג כלשהו כמו ריקודי עם או קבוצת ריצה, קבוצת הרצאות ועוד ועוד..
חברי הקבוצה תומכים ויתכן ששם תעלי את הבטחון העצמי, תשחררי את הבישנות, תבואי לידי מימוש, ותהני מהחיים. משם הדרך לקשר זוגי תבוא בטבעיות.
בהצלחה

מאירובן

New member
אני בעד קבוצת הליכה אפילו

אני נוטה לשלב ספורט (בכל רמה שמתאימה למתאמן) בקבוצה כדי להגביר בטחון ולהיות פעילים שגם זה משפיע על הבטחון

KFIRB

New member
מכיר מטפלת שהיא גם מאמנת בהכשרתה

השאלה אם זה יכול להתאים בראשון לציון

אימון אישי

שלום לך, אימון אישי בהחלט יכול לסייע לך לעבוד על הדברים שציינת. לא מכירה באופן אישי מאמנת באזור ראשון לציון, אך אם את מוכנה להפגש גם מחוץ לעיר, או לשמוע על אופציה של אימון בסקייפ יכולה להמליץ לך..

למעלה