החיים שלי תקועים

החיים שלי תקועים

לכאורה הכל טוב ומוצלח אבל אני חסרת בטחון וחושבת על עצמי רק דברים רעים, כמה אני לא שווה, טיפשה ומכוערת. התחושות האלו מלוות אותי מאז שאני זוכרת את עצמי לא התנגדתי להם ותמיד קבלתי את העובדה שאנשים אחרים דרכו עלי לאחרונה נמאס לי אני רוצה לתפוס שליטה על החיים שלי העבודה שלי עוסקת בעבודה בצוות במקום שאני אגיד מה הצוות צריך לעשות הצוות משתלט עלי הם חושבים שאני חסרת תועלת ולכאורה מנסים לעזור בפועל , הם חונקים אותי ולא נותנים לי לחיות אני לא יודעת איך אצליח במקצוע הזה אם אני כבר עכשיו נותנת לאנשים את הכוח עלי הצוות שגיבשתי במשך הזמן , מורכב מאנשים הכי פחות מוצלחים בתחום כי האנשים הכי טובים לא רוצים לעבוד איתי אני לא מבינה למה מה עשיתי לא נכון למה אני לא מסוגלת לדרוש ולהאבק על הדברים שלי כמו אחרים מה יהיה איתי ?

אני רק רוצה להוסיף

אני לא סתם, חושבת שאני מכוערת , אני מסתכלת במראה ורואה שאני מכוערת בדייטים אני מקבלת את הפידבק הזה מבחורים אני לא רוצה להיות אני , אני נחמדה מדי, חסרת בטחון ,לא עומדת על שלי אני רוצה להיות מישהי אחרת - מיטל, יונה, רוחמה, כולם רק לא אני אני שונאת את עצמי קיוותי שזה יעבור ככל שאגדל אבל התחושה הזאת הולכת ומחריפה ככל שהזמן רץ אני לא בטוחה שאני מספיק מוכשרת ואם אני כבר עכשיו לא מצליחה להחזיק צוות כי כולם בורחים לי מבין הידיים אז מה יקרה כשאצא לחיים האמיתיים, שם , בחוץ, מחוץ ללימודים איך אשרוד ?

dnxtep

New member
נחמדה מדי

בעלת רשיון על אופנוע יקרה, אם את שונאת את עצמך מה את באמת מצפה מהסביבה שתחוש כלפייך?! האם האמירות האלו שאת מתארת אותך בעזרתן מוסיפות לתחושה שלך או גורעות ממנה? ממה שאת כותבת אני יכול להבין שאת לומדת ושאת עובדת. אשמח אם תוכלי לספר לנו קצת על הדברים אותם עשית בחיים? האם למדת ומה? האם השגת עבודה ואיזה? האם שירתת בצבא? האם היה איזה הישג שאת יכולה לומר לעצמך שהשגת? אההה, כמעט שכחתי. איך אפשר להיות נחמד מידי? מי לא רוצה להתחבר עם אנשים נחמדים וכמה שיותר? יום קסום,

coach miriam

New member
נקודת המוצא היא את

מי את , מה את, הדברים שאת יודעת ויכולה לעשות .... אבל את לא רוצה להיות את , וכבר הרבה זמן את סוחבת את זה , את שונאת את עצמך ורוצה להיות כל אחד אחר מלבדך. "כולם רק לא אני" ואחרי שאת כל כך מתעללת בעצמך את באה אל ה"אני" הזו בדרישה...שתהיה מלאת ביטחון עצמי,עומדת על שלה וכו'. אני חושבת שמרוב שנאה ודחיה עצמית את בכלל לא מכירה את האני הזו שהיא את. את מסתכל פנימה רק בשנאה והחוצה בהערצה .אין ספק שזה דורש עבודה
בתור התחלה שימי לעצמך מנטרה על המקרר ושנני אותה מדי בוקר "מהיום אני מחפשת רק את החיוב שבי" (בלמצוא את השלילי את אלופה אז אין לך מה להשתפר בענין ולכן אין סיבה להמשיך ולעסוק בזה
את יכולה להתחיל לרשום מתחת למנטרה כל יום משפט חיובי על עצמך. והדבר השני שאני מציעה לך הוא לעשות את מפת החיים שלך ולראות את כל ההצלחות והמקומות החזקים שלך . מעבר לביקורת העצמית ולספקות העצמיים שלך יש גם כל מיני בעיות שאת מציינת הקשורות למעשה בניהול עצמי נכון וניהול צוות נכון. אין לי ספק שאם תרכשי את הידע המתאים תגלי שיש לך הרבה פחות סיבות לשנאה עצמית

האלי

New member
חדשות רעות וחדשות טובות.

החדשות הרעות הן שאין שום סיכוי שתהיי מישהי אחרת. לא מיטל, לא יונה, לא רוחמה... רק מי שאת. החדשות הטובות הן שאת יכולה ללמד את עצמך לחיות איך שאת רוצה. תוך חצי שנה של עבודה אמיתית אל עצמך את יכולה ללמוד לאהוב את עצמך, לאהוב את מי שאת רואה במראה, ולהיות מנהיגת הצוות שהכי טובים ירצו לעבוד איתה (וכמובן שהתוצאות שתשיגי יהיו הכי טובות מכולם). את רוצה בזה? מתאים לך? זה בידייך. את רק צריכה לבחור להתחיל לעבוד. בהצלחה.

bridges

New member
איך לצאת ממעגל הקסמים?

זה בעצם מה שאת שואלת, לא? נקודת המוצא היא לקבוע לאן את רוצה להגיע: אמרת שהיית רוצה להיות מישהו אחר. אני מזמין אותך לדמיין שאת עכשיו אותה מישהי אחרת לחלוטין. איך נראים החיים שלך? מי את עבור האנשים בצוות שלך? ומי הם עבורך? איזה תוצאות יש לך? רונן

למעלה