החיים שלי מסתבכים!!!!!!!

PsiChO

New member
החיים שלי מסתבכים!!!!!!!

למה החיים שלי מסתבכים כל כך תגידו לי למה? למה שום דבר לא יכול להיות פשוט! נמאס לי שהחיים שלי זה טלנובלה אחת גדולה! אני לא ארגנטינאי והקשר היחיד שיש לי לדרום אמריקה זה קפואירה!!! אוקיי הנה תקציר האירועים: יום שישי החלטתי להישאר בבית עם חבר, לערב שקט ורווי צחוקים על אנשים אחרים. לפני שהוא הגיע דיברתי עם חברה שלי באייסיקיו (האייסיקיו הורס לכם את החיים אנשים!!!), אחרי שיחת חולין שבה צחקנו קצת היא אמרה לי שהיא מתגעגעת אלי, והיא אוהבת אותי ורוצה להיות איתי אבל לא יכולה להיות איתי כרגע כי היא עדיין פגועה והיא מבקשת שאני ייתן לה קצת זמן (מה זה קצת שבוע חודש חצי שנה?), אמרתי לה בסדר כי הגעתי למסקנה שהרבה אנשים הטעו אותי בקשר למה שקורה בינינו. אוקיי, האייל הזה רק רוצה אותה בשביל הגוף שלה הוא אפילו הודה בזה! והוא והחבר השני ידיד שלה כל הזמן רוצים שאני ילכלך עליה אבל אני לא נותן להם הזדמנות. היא אפילו מדוה שגיל(שם בדוי) מנסה כל הזמן לשדך בין שניהם וזה מעצבן אותה לאללה. ועכשיו גיליתי גם ממנה וגם ממנו שידיד מאוד מאוד טוב שלה שאני חשבתי שהוא אחלה גבר וממש התחברנו, כאילו הבן אדם הזה אשכרה רצה לבוא אליי שההורים שלי יהיו בחו``ל, מסתבר שהוא הציע לה לצאת איתו, מובן שהיא לא רוצה מסיבות ברורות. ומה שמעצבן זה שכל הזמן הוא רצה שאני יספר לו סיפורים על מה שעשינו וכל הזמן ירד עליה וליכלך עליה (כדי שאני ירגיש יותר טוב.. ye right). הוא הודה במעשה ואמר שלמרות הכל הוא תמיד היה בצד שלי ותמיד רצה לעזור לי. אני לא ידוע כבר למי להאמין. היא רוצה להיות איתי, אני רוצה להיות איתה, אבל יש כל כך הרבה גורמים שלא רוצים שנהייה ביחד. זה רק שאלה של זמן עד שנחזור אני יודע. היא אתמול אמרה שהיא רוצה לחזור אליי והיא עשתה טעות (אבל היא עדיין פגועה שקראתי לה זונה ושרמוטה ועוד כל מיני דברים עסיסיים). אני לא יודע מה לעשות!!!!!!!!!!!! למה כל העולם נגדי מה אני עשיתי לו? אוףףףף החיים מחורבנים!!!!!

Levinzone

New member
אני לא יודעת בדיוק מה קורה שם

אבל אם אני הייתי במקום חברה שלך (חברה שלך לשעבר..? לא הבנתי בדיוק) והייתי קוראת סיפורים על חיי האהבה (?) שלי בפורום הזה הייתי מתעצבנת.. המממממממ אבל זאת רק דעתי

PsiChO

New member
אויש נו באמת...

כל הקטע של הפורום זה הוא שאני יכול להתייעץ באנשים אחרים מבלי שהיא תדע. היא לא יודעת על קיומו של הפורום הזה וגם אם הייתה יודעת היא הייתה מבינה. תפסיקי לדבר שטויות בבקשה בסדר? סליחה אם אני נשמע קצת עצבני אבל זה ממה שאני כרגע...:) פסיכי*מעוצבן

ENIGMA

New member
אני יודעת שזה לא קשור

אבל.....איפה אתה גר? או איך קוראים לך?

PsiChO

New member
פסיכי אוהב לשמור על אנונימיות...

פסיכי אוהב לשמור על עלימות שם. היחידים שיודעים פה בפורום את השם ועוד דברים פרטים עלי זה רונה ומיכל... והן לא יגלו לך...

LI$A

New member
תקשיב ותלמד

תראה פסיכי אף פעם לא הרגשתי איך שאתה מרגיש בפעם היחידה שהייתי מאוהבת הייתי בצד השני---במצב של חברה שלך ולא שלך. מה שאני יכולה להגיד לך על חברה שלך זה שהיא ילדותית וצריכה צומי. הרי ברור שהיא יודעת שאתה אוהב אותה גם אם אתה חושב שהיא לא יודעת היא יודעת וזה שהיא לא מבינה או לא רוצה להבין או מבינה ומשחקת אותה כאילו שהיא לא מבינה שקראת לה זונה ברגע של עצבים ולא סולחת לך על זה זה רק מראה שהיא צריכה קצת צומי כי היא יודעת שלא התכוונת אבל מושכת את זה ומורחת את זה וסתם משחקת בך להנאתה ואני מבינה אותה......... אתה צריך לשמוח על המצב שלך שאתה מאוהב והחיים ממש לא נגדך תאמין לי שלא זה שיש לך חיים כבר מעיד על משהו

נעל

New member
החיים מציקים למי שלא מתנגד

מעניין מה יוצר את מה? הטלנובלות את החיים הטלנובליים, או החיים את הטלנובלות? ברור שהטלנובלות הראשונות בטלויזיה מבוססות היו על החיים, והתופעה הייתה קיימת כבר מזמן. אבל טלנובלות קיימות כבר אלפי שנים, בכל תרבות - במחזות, בספרים ובשירים. אולי כמה סופרים הם בעצם אלה שאשמים בהשחתת המין האנושי ויצירת החיים הטלנובליים כל כך? עד כדי כך טלנובליים שכבר אי אפשר להבחין בין המציאות לבין המציאות הטלויזיונית. אולי הטלנובלות המוכרות לנו פשוט מפיצות את הרעיונות הזדוניים האלה לכל עבר? אולי הן בעצם מפיצות את הרשע של החיים לכל עבר? מאיפה אנשים מקבלים את הרעיונות האלה? נעל, שלא מבינה אינסטינקטיים אנושיים כאלה... ;-)

אם זה היה רק טלנובלות

אז זה היה פחות נורא, אבל כל הסיפור הזה נובע גם ממסרים מערוץ הילדים וסתם מסרים שמשוחררים באויר- והמסרים האלה, למרות שהם מבוססים במידה מסוימת על חיים של אנשים אמתיים, מושלכים [אין לי מילה אחרת] על חיים של יותר מדי אנשים, בד``כ ברגעים הלא נכונים.

erlich

New member
פסיכי, רוצה עצה?

תשמע לי, זוכר מה שאמרתי לקורט? שכדאי לו להתחיל לעשות כושר? עצתי לך היא דומה מאוד. ואולי היא שתמע לך קצת דבילית אבל תאמין לי, היא עובדת, אתה חייב לנסות. אז ככה. מה המרחק הכי ארוך שאתה מסוגל לרוץ? 1 ק``מ? 5 ק``מ? 7 ק``מ הרבה יותר? זה לא משנה, צא לריצה הזאת, וכשאתה מגיע לסיום אל תעצור, תמשיך לרוץ, וכשאתה מרגיש שאתה כבר מתפוצץ תעצור. תעמוד במקום, ותשאל את עצמך את השאלה שאתה חושב שמפריעה לך. פסיכי יקר שלי, הפתרון מובטח לך תוך שניות. ובכל אופן, אין לך מה להפסיד. תהנה מהריצה.... תודה, ארז.

erlich

New member
חחחח

אתה צודק. חכיתי לתגובה הזאת. שיחקת אותה קורט. פסיכי, אם יצאת לריצת המוות ששלחתי אותך אליה, אז לא נורא, אם לא, בבקשה אל תצא, זה סתם ישבור לך את הצורה. למרות שלי זה עבד, ויותר מפעם אחת. בהצלחה בכל אופן. תודה, ארז. נ.ב. לפחות ספורט לא מוחק לך את המוח, כמו סמים. מה שמזכיר לי בדיחה: ארנב אחד רץ ביער. פתאום פוגש את השועל... השועל בדיוק מסדר את הצינגלה. מדליק אותה. אומר לו הארנב: שועל, עזוב אותך מסמים. בא תרוץ איתי תיכנס להיי טבעי. השועל מצתרף אליו.. רצים רצים רצים... פוגשים את הדוב. הדוב בדיוק מסדר לעצמו מנה יפה של קריסטל, בא להסניף, תוקע את השטר בתוך האף.... הששועל אומר לו: דוב, עזוב אותך מסמים, בוא תצטרף אלי ואל הארנב לריצה ותיכנס להיי טבעי. הדוב מצטרף.... רצים רצים רצים... פוגשים את האריה, שבדיוק בא להזריק לעצמו... אומר לו השועל: אריה אריה, עזוב אותך מסמים, בא רוץ איתנו ותיכנס להיי טבעי. בווווםםם!!! האריה דופק לארנב סתירה ובולע אותו. השועל אומר לאריה: אריה אריה, למה עשית את זה? הוא רק רצה בטובתך... האריה עונה: כוס אמק עם הארנב הזה, כל פעם שהוא לוקח ספיד כל היער צריך לרוץ איתו?!?!?!?!!

Sprite

New member
פסיכי....אתה באמת פסיכי...

ואני זו שתקועה בקשר אחר.... אתה צרך לעשות מה שאתה חושב לנכון להסביר לה הכל ושהיא תסביר לך הכל ושתחליטו כבר אם היא אוהבת אותך והיא פשוט מבולבלת מותר לה זה לגמרי נורמלי תאמין לי מניסיון... היא רק בת חמש עשרה, ומותר לה לעשות טעויות והיא לא אמורה להפגע מזה שקראת לה שרמוטה היא התנשקה עם מישהו בזמן שהיתם חברים... ומה אתם מתייחסים לאנשים אחרים זה הקשר שלכם לא של כל העולם! והקצת זמן שהיא רוצה תתן לה אולי היא תשנה את דעתך שהיא תראה אותך עם מישהי אחרת כי תאמין לי זה כואב לראות מישהו אתה אוהב עם מישהו אחר... היא זרקה אותך והיא פגועה! תהיו ביחד ותעזוה אותנו בשקט! רונה

PsiChO

New member
רונה זה פשוט מטומטם מה שאמרת!

אוקיי... את כן תקועה בקשר שהסתיים מזמן... כאילו לבן אדם יש חברה חדשה שהוא אוהב אותה! הוא לא צריך להתנצל על זה שהוא נישק אותה מול העיניים שלך... אוקיי, היא מבינה שקיללתי אותה ברגע של זעם. הקטע של הזמן זה לא זה. ואת נראה לי שוכחת שהיא בגיל שלך... את כולה חודשיים מעליה... אז זה די מוזר שאת אומרת שהיא רק בת חמש עשרה ולא בוגרת! את עדיין תב חמש עשרה!!! היא נוסעת עכשיו לשבוע אז אני בטוח שיהיה לה מספיק זמן לחשוב על זה... אני אוהב אותה, אני תמיד יאהב אותה, היא האהבה הראשונה שלי! אנחנו נחזור ביחד זה אני יודע... זה רק שאלה של זמן... אנחנו אוהבים אחד את השני... אנחנו רוצים להיות ביחד... ואת האמת גם לי לא מש מתאים עכשיו לחצים כאלה של ריבים. אני ייתן לה את כל הזמן שהיא רוצה... בינתיים אני ימשיך את החיים שלי כרגיל זה לא כאילו שאינ יושב מול הטלפון כל יום מחכה שהוא יצלצל... אוקיי עשיתי מספר דברים לא יפים שאני לא הולך לספר לאף אחד... שסילק מהדרך את הידידים המעצבנים האלה שיותר לא יסכסכו בינינו. אני לא גאה בזה. אבל הגעתי למסקנה שכל מה שקשור לאהבה אדם לאדם זאב. פסיכי* אכזרי

erlich

New member
רוצה עוד עצה?

תאמין לי. תמיד אבל תמיד, ובכל מקום שתלך אליו. אדם לאדם זאב. ואיזה לאישה כלבה. זה תמיד יהיה ככה. החוכמה זה למצוא את האנשים הטובים (אין הרבה כאלו, והם נגמרים מהר מדי) ולדעת להתחבר אליהם, כי גם זה לא תמיד קל, וגם מי שנראה בן אדם טוב אינו כזה. באופן אישי אני יכול להגיד על עצמי שאני לא בדיוק שה תמים. אבל כל פעם שיש לי הזדמנות אני עושה משהו טוב. בנוסף, לאחרונה החלטתי שאני אעשה כל יום לפחות מעשה טוב אחד, ואני חייב למצוא אחד, פשוט כדי להרגיש יותר טוב עם עצמי. אני טיפש או סתם פראייר או אולי תמים? אני לא יודע. בכל אופן, אני מקווה שהכל יסתדר לך. לפעמים עדיף לקחת פסק זמן מהכל ופשוט להירגע. גם זה עוזר. ואני בטוח שקורט יסכים איתי על זה. תודה, ארז. נ.ב. לא יצאת לריצה הזאת בסוף נכון?

למעלה