החיים שלי חרא

Hermione

New member
החיים שלי חרא

אתמול חזרתי מטיול שנתי זה היה ביאוס אמיתי הלכתי עשר שעות בהרים וקיטרתי ה-מ-ו-ן קיטורים למדתי לקפל תחתונים בקיפיול סורינאמי עתיק המסטיקים שהבאתי נשפכו לי בתיק הכל כואב לי ואני שמחה שזה עבר ויצאה בעיה- המוח שלי נגמר חברה שלי השתכרה בלעדי ועכשיו נמאס לי ודי

מזכיר את הטיול שלי...

חוץ מזה שבטיול שלנו היה עוד כיף בלילה (אני וחברה שלי טילנו ברחובות הקיבוץ, קראנו לחובש והסתכלנו בחלונות של בתים של אנשים...זה כיף בצורה כלשהי...) ולא הזכרת את ה אוכל...זה אומר שהיה לך נורמלי...את ברת-מזל! -ליאת-

טיולים נועדו להיות נוראיים

אז בטיול של כיתה ו` הייתי חולה באמצע הטיול, ביום השני היה לי 39 מעלות חום, איזה כיף... אם הייתי אומרת רק מילה אז היו שולחים אותי הביתה, אבל לא, זו רק הרגשה זמנית שתעבור בקרוב.. זה סתם כאב ראש בלתי מוסבר.. זה סתם צורך להקיא, הרי אני לא מקיאה בנסיעות ואף פעם אין לי בחילות אז חייבת להיות פעם ראשונה וזה מקרי בהחלט, נורא לא קשור.. אבל, בגלל שזה בידיוק מה שחשבתי [רק פחות מוקצן] אמרתי שיש לי חום רק כשהיינו חצי שעה מהבית... אבל שנה שעברה, בחיים לא היה ולא יהיה טיול שנתי כזה. זה היה כזה כ-י-ף! היו מסלולים בסדר, הלכנו לחרמון, ישנו באכסניה עם טי.וי, קומקום, שני שירותים, ארון קיר וכוננית מאוד גדולה, אוכל לא משהו, כי חייב להיות משהו רע בכל טיול שנתי, לא? אבל הבאנו מלא מנות חמות ועוד עם קומקום... בכלל לא הייתה בעיה. היו מלא מלא דברים, היה ממש מקסים. יש טיולים שהם בסדר למרות הכל! תמר דינור

Prongs

New member
אצלנו הטיול השנתי היה..

מצויין וגם האוכל היה ממש טעים. החיים יפים. ושנה שעברה גם לנו היה טלוויזיה עם כבלים וקבלו את זה: היה לנו מקרר! אשכרה מקרר! Prongs

Mixus

New member
לי יש טיול שנתי השבוע...

השבוע חצי מהכיתות ז` בבצפר שלנו נוסעות לטיול השנתי למצדה-אז אני לא יהיה כאן בשלישי וברביעי...

מוווו?!?!?!?!?!?!?

מה? לנו שנה שעברה היתה טלוויזיה ולא היו כבלים...סתם ראינו אלי מקביל ורפי רשף...היה נחמד בכל זאת...אבל השנה, אפילו לא טלוויזיה אחת!!! ואחר כך עוד התברר שלמורים בחדרים היו טלוויזיות!! -ליאת-

Hermione G

New member
איזו חוצפה!

לנו היתה טלוויזיה בלי כבלים בטיול בשנה שעברה והיה לנו גם מזגן רק שהוא היה מקולקל ויכל לקרר רק ברמה הכי גבוהה של קירור ומתנו מקור אז סגרנו אותו ומתנו מחום...

Hermione

New member
היה מה זה נורמלי...

הררים של אורז צהוב ומסריח, בריכות של ספגטי ברוטב קטשופ מעורר בחילה, שניצלים עם חרפושים ושערות בפנים, שישליקים חרוכים מבחוץ וחיים לגמרי מבפנים, והשיא היה טרופית בטעם פיפי של כבש. אני כל כך ברת מזל.

היית במקום שאני הייתי בו?!?!?

גם לנו היה אורז מבחיל אבל הכי נורמלי שם! היה סלט עם מלא משהו שנראה כמו חומצה קפואה....דני שנראה כמו....לא משנה...דבר שיוצא מהאיבר היושב.....(בארוחת בוקר...), לחם מעוך עם עובש, שניצלים ממולאים בדברים שנראו כמו עבמ``ים....אבל בחדר אירגנו לנו ארוחה טובה יותר...:) -ליאת-

Panther

New member
שמעו איזה אוכל היה אצלנו

אצלנו בטיול השנתי בלילה הראשון היה לנו חאפלה בדואית. התחלקנו לקבוצות של ארבעה, ואז כל ארבעה קיבלו צלחת גדולה מאוד עם הרבה אורז צהוב ערבי טעים כזה, ועל האורז היו מלא קוביות של בשר. לא גמרנו את הבשר ובא איזה בדואי שופך לנו עוד בשר לצלחת. והיה בצד חומוס וטחינה ופיתות. אחת הארוחות הכי טעימות שאכלתי.

היה לנו טיול שנתי אחד ש...

פג תוקפם של החמאות... אז היה נורא! אבל שנה שעברה האוכל סתם לא היה משהו. אכלתי אורז ממוצע ומטה ושניצל מגעיל וכל הזמן גנבתי לחברה שלי תפוחי אדמה... חברות שלי אפילו לא תרחו להגיע לחדר אוכל... ובבוקר המורים שלי להיסטוריה וטכנולוגיה ראו אותי ואת חברה שלי שהיינו היחידות מהחדר [של 9] שהגענו לארוחה, אז בהתחלה הם צרחו עלי שהם יורידו לי ציון בגלל שלא אמרתי להם בוקר טוב וחברה שלי כן... ואז הם צרחו עלי כי לטענתם לא אכלתי כלום. ולא זזו ממני עד שאכלתי כמה ירקות... אבל אל תאמינו להם! כן אכלתי! אבל חוץ מזה היה נ-ה-ד-ר, אחד הטיולים היותר כייפים בחיים שלי. תמר דינור

למעלה