החיים ע"פ Y 2

• פותח הנושא toch
  • פורסם בתאריך

toch

New member
החיים ע"פ Y 2

בחודש 7 יולי 2006 ביום שבת ה-1 יוצא החיים ע"פ Y 2 אנו בדקנו ועדיין לא קיבלנו תשובה מי היה בפרויקט ואיפה ובמידה ואתם רוצים תתקשרו ליס ותבקשו תמנכ"ל ומנהל בכיר ותשאלו אותו בהצלחה :) אם יותר מ100 אנשים יצביעו לאתררר נגיד לכם מי היה בחיים ע"פ Y 2 שווה להצביע http://www.topsite.co.il/vote.php?S_ID=12077

01MaKaVeLi

New member
מזל טובבבב:)

ספייי אני מחכה שאת תעברי הבטחת לי לקפוץ לביקור:)

Just Dani

New member
נגה איך הפסדנו?!

עם איזה אוטו דורסים את השופט, שלי או שלך?

תכלססססססססס!!!

חחחח מחר משתחרר לי בע"ה כבר לדרוס ?! לא, היה קקה... היינו גרועים. והשופט באמת אוהד בית"ר.

קטנה שליייייי

אמן!!! אתמול היה לי שיעור 30.. וואי עוד שניה ההפקה שלכם... תקשיבי שלנו גם עוד מעט והקבוצה מזה לא רצינית... מזה מעצבן אותי!!

כנסו לשוונג יפה שלי

אנחנו בשיא הלחץ הרגע הבנות הלכו ממני... כמה צחוקים מההפקה תאמיני לי... חברה אחת הורסת אותי מצחוק היא אומרת משהו ואני מתעצבנת עליה אומרת לה "ששש" ואני לא מסוגלת לעשות את זה מרוב צחוק. יש לכם עוד זמן אבל תפסו קצב כדי שתהיו רגועים.

:)

היום דווקא הייתה מזה חזרה טובה! עם המורה שלנו... הוא עוזר לנו בבימוי.. איזה יפה יוצא יו!! תקשיבי, מזה הצטמררתי.. חבל לך על הזמן!

מההפקה?!

ההפקה השניה, של חברים שלי כ"כ מרגשת הם כאלה טובים, אני בטוחה שיזילו מהם פשוט דמעות. ויש קטע שחברה שלי עושה אצלנו שהיא ממש עושה לי צמרמורת, היא המלכה של ההפקה :) שנה שעברה עשיתי איתהאת הדיאלוג...

דיה דיה

New member
וואו שנים....../images/Emo70.gif

כמה זמן לא הייתי פה!!! וחשבתי שאין פה ממש אנשים אז ממש כיף לראות שכולכם פה!!! שתיהיה שבת שלום

למעלה