מיוקה 2...
מסגרת טיפולית אכן עובדת אך ורק אם מאד מאד רוצים שהיא תעבוד.זו מלחמה בלתי פוסקת בין הרצון לטפל בעצמך לרצון לחבל בעצמך ולאובססיה שקשורה באוכל..האמיני לי שאני מכירה את כל התחושות. פעם חשבתי בצעירותי,שאם המסגרת הטיפולית לא טובה אז זו הסיבה שאני עוד תקועה.היום ברור לי שזהנ שילוב.חחתכן ולא באמת רצית מכל הלב לוותר על ההפרעה.זה באמת מאד מפחיד להיות יכולה לאכול מתוך שליטה ואחר כך לא להרגיש אשמה ומנופחת ולרוץ לאסלה...אני חיה עם זה כמה עשורים לצערי.אם הפסקת טיפול וגם הפסקת כדורים..זה בטח לא יעזור לך..אם את מצפה ל"השתלט" עזה זה רק בכוחות עצמך,הקשיבי לי טוב שזה לא עובד!! אני בת 43,עם בולמיה גיל 18 ועדיין חולה.לפעמים זה טוב יותר ולפעמים מקיאה כל יום,זה תלוי בטריגרים שלי מבחוץ,שמשליכים על אילו שבתוכי.. אז צעד ראשון לקראת ריפוי,זה באמת לרצות להרפא.זה מפחיד מאד ומפחיד לא פחות להשאר חולים.הסיבה שאני ככ מנסה לדחוף פה אנשים לטיפול ואפילו אישפוז היא,שלי לא היה אף פעם מי שידחוף אותי.הייתי שקופה למשפחה ולסביבה.וגם מי שכבר ידע או התעלם או לא ידע מה לעשות עם זה..אולי הכוח שאתן לכם לשינוי,עוד יעזור לי לשנות בעצמי..